benden sana tavsiye birde meryem suresini okuben 31 yaşındayım.5 yıllık evliyim.geçen seneye kadar çalışan biri olduğum için bebek düşünmedik ama korunmadıkda.6 yldır çocuğu olmayan bir arkadaşım beni kendi doktoruna götürdü.dr. testlerime baktı ve hemen yarın eşinle birlikte tüp bebek merkezine git dedi.fsh yüksekmş.yumurta rezervim azmış.9ay önce ege üviversitesinde tüp bebek tedavisine başladık.eşimdede sayı yüksek ama kalite düşük.şekil bozukluğu var.dediler.eşime ilaç tedavisi verildi. bana hiç bir ilaç vermediler.fshmı her ölçtürdüğümde 15,16,18 gibi çıkıyordu. soğan kürünü duydum.15 gün kullandım.çok özenli kullanmadım ama o ay fsh ım normale dönmüş.aralık 2011 de ilk tüp bebek denermemizi yaptık.ama olmadı.aşılama falan olmadan direk tüp yaptılar.ben adetimle hemen incir kürüne başladım.vakit kaybetmemek için.klüpteki her görüşü değerlendiriyorum.adetime 10 gün kala soğan kürü,adetimin 3,gününden itibarende incir kürü yapıyorum.
-sabah 8.00 de soğan kürü yada incir kürü (sıra hangisindeyse)
-kahvaltıdan önce polen+arı sütü+bal
-8.30 da kahvaltı(ıhlamur, peynir.zeytin.yumurta,2 adet ceviz,2 adet incir.keçi boynuzu pekmezi.ve multivitamin)
-saat 10.00 da bitki çayı civanperçemi yada hayıt( şekersiz ama kuru üzüm yiyerek tatlandırabilirsiniz.)
-saat 12.00de bal+tarçın+çörek otu
-13.00de yemek (mevsim sebzeleri,ev yapımı yoğurt, yada salata ekmeği bile evde yapıyoruz.)
-14.00de hayıt yada civanperçemi kabuklu badem, fıstık.fındık ve gün içerisinde canım tatlı çektiğinde hurma yiyorum
-15.00de meyve
-16,00da bal+ısırgan tohumu+tarçın
-17,00de soğan kürü yada incir kürü (sıra hangisindeyse)
-18.00de yemek ve yemekle birlikte 1 tane balık hapı
-20.00de meyve
-22.00de bal+tarçın +keten tohumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?