aralık ayında 1,ci tüp bebek denememiz başarısızb oldu.saraçoğlunun dediği gibi hormon basıyolar vücuda sonra dende hepten bozuluyor
yapmak istediğim bir çok kür var ama hepsini birden yapamam.sıralama yapmam lazım. şuan böğürtlen kökü ve defneli macun kullanıyorum. yapmak isrediğim kürler:hayıt,testere dişli aslan pençesi,soğan kürü,incir kürü,tavşancıl oto tentürü
fakat korkuyurum. beniö eşimin morfolojisi %97 bozuk hareket de az.bende fsh 12. böyle olunca hamillelik gerçekleşse bile birkaç haftalık ken kalbi duraBİLİYOMUŞ
SLM ARKADAŞLAR. bebek sahibi olmaya çalışanlara umut olacak deneyimlerinizi paylaşın lütfen!ve lütfen kaç senelik evli olduğunuzu,kaç yaşında olduğunuzu,geçirdğiniz tedavileri,neden bebek sahibi olamadığınızı,yaptığınız kürleri ve nasıl yaptığınızı paylaşın
paylaşımlarınızı ayrıntılı yaparsanız sizin durumunuzdaki arkadaşlarla fikir alışverişi yapabilirsiniz.
bizde nisan da yapıcam allahın izniyle 2. ci tüp bebek denememizi paylaşırız bu topikten
maaşaallah bacım:: inşaallah rabbim emeklerinizi zayi etmezde en kısa zamanda olursun hamişArkadaslar gun gelir hamile kalip bebisleri elimize alarak sevindirici haberi vermeyi Allahim insallah nasip eder!
Benim 2-asilama 2-tup bebek yapildi negatif sonuc aldim. Yasim 39 ve 14 senedir evliyim.
1) SOGAN kurunu Her sene (Ocak/ subat/ mart) 3 kurs. Bazen sadece (ocak ayinda 15 gun) 1 kursun deniyorum. SONUC: kist gitti ve karin kisimindaki agri gecti
2) SENEDE 1-kere genel vucut temizlemesini yapiyorum.(Bagirsaklar/karaciger/ bebrek). SONUC: karaciger bebreklerdeki (mikrolit-kum)yok oldu. Yuz rengi genel olarak renk acilmis gibi
3) AKAPUMKTURA son iki yilda yaklasik olarak hersene 10 kurs yaptiriyorum. SONUC: Bel fitigi/ bacaklardaki agri gecti ve karin kisiminda sisler gecti ( sadece 1-2 ay habizik oluyorsonra geciyor )
4) Tup bebek oncesi 6-maddi imkana gore 10 kurs massaj butun vucuda aliyorum. SONUC: Cok hafif hissediyorum
5) Suluk yaklasik 50-60tane aliyorum (Ozel merkezde ve dr kontrol altinda) SONUC: ben bundan vaz gecemem LHve FHS normal cikiyor genel olarak kiste de etkiliyor
Bunlar unutmadiklarim Baska da DR komtrolu altinda beraber konusarak cok seyleri uyguladik.
Tup bebek oncesinde mutlaka Hormon ve enfeksiyonlar viruslere kan tahlili yaptiriyorum/ bebrek ve karaciger ultrosiyon/ bir sure dr isteyenleri yapiliyor/
2012 Tup bebek hazilliklarini onceden basladim.insallah girmeyi nasip eder Rabbim insallah olumlu pozitigf sonuc alirim insallah
Ben kendi hatatm tup bebege MANEVI OLARAK hazirliklarim az oldu ve tam serbest tam olarak inanarak giremedim. 2- denemede HLA ve kariyotip genetik testini yaptirsaydim diye pisman oldum..
Arkadaslar simdi sizlerin yazdklariniz gibi polen ari sutunu 2-ci aydan basliyorum. Incir kurunu tup bebege girecegimiz zaman insallah 2-ay once baslamaliyim diyorum/ Sizlerce hangi tahliller lazim neler yapilmalidir?
Artik neler yapilmali hangi ay nelere onem verecegim bunlari yazdim insallah Allahim nasip eder yapmayi...
Tup bebege baslayan arkadaslara Allahim yardimci olsun! Insallah pozitif sonuc alip sevinmeyi Rabbim nasip eder!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?