Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

arkadaşlar deneyimlerinizi anlatarak karşılıklı bilgi alışverişi yapalım.herkesi bekliyorum

dün ermiş aktarı aradım.onların bitkisel ilaçları sayesinde hamile kalanları duyduğumu söyledim.eşimde sperm sayısı yüksek ama morfolojisi ciddi boyutta bozuk ve hareket az dedim .benimde fsh ımın yüksek olduğunu söyledim. bügün geldi sparişim.bana yumurtalıklarımın için bitkisel bir macun verdi.eşimede bir şişe macun verdi.ayrıca böğürlen kökü göderdi 2 paket.ve birde kafi huzur kapsülü.aslında çayını göderecekti. ama ben kapsül istedim.kapsülü ve böğürtlen kökünü eşimle ortak kullanacağz.

tadı buruk. ama içilmiyecek gibi değil.bebeşiçin değer.kullananlar 1 ay sonra hamile kalıyorlar.bana 3 ay kulan dedi aktar. sonucu bu topikten yazıcam

1 paket böğürtlen kökü 6 lt suda 30 dk haşlanıyor. soğuyunca süzülüp dolapta saklanıyor.eşler sabah akşam aç karnina 1 çay barsağı içiyor

slm canim bu bogurtlen koku tuplerede iyi geliyormus duydunuzmu acaba ,benim her iki tupumde kapaliymis dogal yolla mumkun degilmis hamile kalmam,onun disinda simdilik baska bi sorunum sorunumuz yok,desene daha ne olsun tupler kapali bundan daha buyuk bir sorun olurmu degilmi?

nihayet!adetimin 3. günü fsh değerlerime baktırıcam.bakalım bir değişme vrmı.olmasını bekliyorum. çünkü 2 aydır katkılı hç bir şey yemiyorum.vitamin ceviz fındık hurma incir bal çörek otu yiyorum.bu ay preseed de kullanıcam.

yapmak istediğim bir çok kür var ama hepsini birden yapamam.sıralama yapmam lazım. şuan böğürtlen kökü ve defneli macun kullanıyorum. yapmak isrediğim kürler:hayıt,testere dişli aslan pençesi,soğan kürü,incir kürü,tavşancıl oto tentürü

merhaba rozella umarım senin ve hepimizin umutları gerçeklerşir allah emeklerimizi boş çıkarmasın işallah ..yanlız bişey söyliycem bu kadar çok kür yapmak hormon dengeni bozmasın dikkat et canım hayıt soğan aslanpençesi fsh ye çok iyi geliyor ama birini seçmen lazım incir kürünüde egerki soğan kürü yaparsan önce soğan kürü 15 gün sonra incir kürü bende işallah yarın incir kürüne başlıyorum allah yar ve yardımcımız olsun...aminn

ümidim var. bir gün olacak. önemli olan doğru zaman ve hayırlısının olması.allahtan benim için ve toplum için hayırlı ise istiyorum

Bende kendimi şöyle tanıtıyım o zaman..27 yaşındayım geçen sene 2011 ağustos ayında laparoskopi oldumm.Sıvı birikimi yüzünden sol tüpüm alındıı.Sağ tüpümde tıkanık çıktı..Adet olamadımmm fshh tavan yapmışş..İlaçla adetimde 39 çıktı ilk..Sonraki ay ilaç içmedim zamanında adetim geldi tüpe başladımm.Ama sadece 4 folikül vardı ve onlarda famera+ gonal-f ile bir gıdım büyümediler tedavi iptal oldu..Amh bakıldı..O da düşük çıktı maaleseff..0,2 amh değerimm..

Sonra kürlere başladımm..İlk kür soğan kürü 15 gün,sonra 15 gün sabah akşam aslanpençesi kürü,sonra tekrardan 15 gün soğan kürü,ardından 15 gün günde bir bardak civanperçemi ve son olarakda şu anda incir kürünü uyguluyorumm.Bunları bana Saraçoğlu önerdi ve ondan aldım süzen poşet halinde çayları falan..Ocak adetimde folikül vardı ama fsh 57 idi..Bu ayda kendiliğimden adet göremedim ve ilaca başladım..Cyclo içiyorum mart adetiyle fsh düşmüş ise tüpe başlıcam inş..Meryem suresi kenzülarş vb. okuyorumm Rabbim kabul edersee...Tıptan ümidim yok ama Rabbimden asla ümidimi kesmedimm..

Yaşadığım şey erken yumurta yetmezliği..Ayrıca 4 aydır günde 1 folik asit ve günde 3 adet dhea(biesteron) kullanıyorumm..Bugün genetik tahlillerimi aldımm..Elhamdulillah kromozom anomalisi ve erken menopoz geni diyebileceğim bir şey yokk..Benden bu kadarr.Arada da hayıt tohumu aldımmm demledimm içtimm.Sabahları arısütü bal polen propolis karışımı yiyorum 2 aydır..Hepinizeee bol sabırlar diliyorumm..Hııııııı birde benn akupunktura gidiyorumm..Stres azalması ve yumurtalıkların çalışarakk güzel foliküller geliştirebilmesi içinn..14 seans oldu..Aralıktan beride ona devam ediyorumm..Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum,takdir Allahınn..İnş emeklerimiz ve ellerimiz boş kalmazz..

kızlar bende çörekotu tarçın bal kurunu yaptınm bu ay ama bat 1 mart bakalım ne olak gecen ay 29 gunde yumurtlarken bu ay tabi ateş tabloma göre 18.gunde yumurtladım inşalla faydasını görurumde sizlerede buradan öneririm

selam kardeşş bu kürleri ayrı ayrı yapmak gerekior fsh yüksek liğine hayıt suyunun çok iyi geldiğini söylüyorlar denedinmi hiç ama sadece hayıt suyu içiceksin diğer soğan incir yapmıycaksın 3 ay içinde fsh yi düzenliyormuş bide buğday çimi wheat grass buğday çimi çpk iyi geliyormuş ben buğday çimini getirttirdim işallah başlıycam içmeye allah yardımcımız olsun ...

amin allah isteyen herkese versin.haklısın.bende kürlerin karıştırılmaması taraftarıyım.bu kürleri aylara bölerek yapıcam

rozella merhaba,
yazını okurken bunu benmi yazdım dedim ya. aynen bende de FSH yüksek.16-17lerde çıktı.hiç aşılama falan denenmeden direk tüp bebek dediler. aralık ayında negatif bi denemem oldu.şubat ayında donmuşla denedim erken test yaptm cts gunu yapmam lazım aslında ama yine negatif.bende adetimle birlikte sogan kürü ve ardından incir kürüne başlamayı düşünüyorum.
umarım işe yarar. :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…