Merhaba kızlar bende Temmuzda evliliğimde 4. senemi tamamlıycam.
İlk teşhiş tüp tıkanıklığı dendiği için
aşılama hiç olmadı direk tüple başladım.
Yumurta rezervim herşey mükemmeldi önce klomenle bile 6 yumurtam oluşurken
Tüpte yanlızca 1 yumurtam oluştu ve başarısız oldu.
Sonra çekildiğim rahim filminde temiz çıktı ama bu defada yumurta rezervim azalmış erken menopoz riski çıktı.
2.kez tüp denememde adetimin 20. günü yapıldı yumurtaya bakılan test sizce dogrulugu nedir?????
Sinirlendim sanki oyun oynuyorlar bıraktım tüp tedavisini yarıda kestim.
yaptıgım kürler.
Soğan kürü
elma yağı koydum pamukla
Sütbuharına oturdum 2 kez filan.
bide yine burda okudugum bitkilerden içtim ama hamileliğe yardımcı değillermiş.
Şimdi
Adaçayı
Civan perçemi
Aslan pençesi
Hayıt tohumu
çoban çantası
Adetimin son günü başladım yani bugün kullanıcam sabahlarıda keçiboynuzu pekmezi yiyoruz eşimle 1 kaşık.
İnşallah Rabbim yardımcımız olsun hayırlı evlatlar nasip etsin(amin)
canım bitkileri çok fazla karıştırmamak gerekiyormuş fsh düşüklüğüne soğan kürü hayıt tohumu aslan pençesi kullanılıyor yumurta rezerv azlığında önce soğan kürü sonra incir kürü yapılıyor vebimde yumurta rezerv az incir krü yapıyorum eşimede keçi boynuzu yapıyorum allah yar ve yardımcımız olsun sağlıkla bebişlerimize kavuştursunMerhaba kızlar bende Temmuzda evliliğimde 4. senemi tamamlıycam.
İlk teşhiş tüp tıkanıklığı dendiği için
aşılama hiç olmadı direk tüple başladım.
Yumurta rezervim herşey mükemmeldi önce klomenle bile 6 yumurtam oluşurken
Tüpte yanlızca 1 yumurtam oluştu ve başarısız oldu.
Sonra çekildiğim rahim filminde temiz çıktı ama bu defada yumurta rezervim azalmış erken menopoz riski çıktı.
2.kez tüp denememde adetimin 20. günü yapıldı yumurtaya bakılan test sizce dogrulugu nedir?????
Sinirlendim sanki oyun oynuyorlar bıraktım tüp tedavisini yarıda kestim.
yaptıgım kürler.
Soğan kürü
elma yağı koydum pamukla
Sütbuharına oturdum 2 kez filan.
bide yine burda okudugum bitkilerden içtim ama hamileliğe yardımcı değillermiş.
Şimdi
Adaçayı
Civan perçemi
Aslan pençesi
Hayıt tohumu
çoban çantası
Adetimin son günü başladım yani bugün kullanıcam sabahlarıda keçiboynuzu pekmezi yiyoruz eşimle 1 kaşık.
İnşallah Rabbim yardımcımız olsun hayırlı evlatlar nasip etsin(amin)
rozella neden 8. gün çatlatma iğnesi vuruluyor anlamadım ...işallah hamişsindir
Canım adetin böyle 6 gün erken olur muydu? Bu leke yerleşme kanaması olmasın?????????????
üç dört gündür hiç belirtim yoktu.şimdi adet olacakmışım gibi ağrım var ve kasıklarım dolgun.bu seferden de umudum yok
canım bitkileri çok fazla karıştırmamak gerekiyormuş fsh düşüklüğüne soğan kürü hayıt tohumu aslan pençesi kullanılıyor yumurta rezerv azlığında önce soğan kürü sonra incir kürü yapılıyor vebimde yumurta rezerv az incir krü yapıyorum eşimede keçi boynuzu yapıyorum allah yar ve yardımcımız olsun sağlıkla bebişlerimize kavuştursun
Canım emeklerin , emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah. Ben de dr.lardan çok ama çok soğudum, çok çelişkili konuşuyorlar, ama tabiki onlara da ihtiyacımız var. Ama ilk aşamada bu kürleri denemek oldukça mantıklı bence, bu kürlerin sebep olduğu, hamile kalan bir sürü arkadaşımız var. Benim de eşimde infertilite var, 1.5 yıldır bebek sahibi olamadık biz de. Eşimin durumunu öğreneli 40-50 gün oldu. Durumu çok kötü değil, dr.un eşime verdiği ilaçları (Trental,evicap) ve yanısıra keçiboynuzu kürü uyguluyorum ona. Ben de soğan kürü uyguluyorum şuanda. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin, meleklerimizi kucağımıza sağlıkla, mutlulukla alalım inşallah canım!!!
üç dört gündür hiç belirtim yoktu.şimdi adet olacakmışım gibi ağrım var ve kasıklarım dolgun.bu seferden de umudum yok
ah evrim sorma benim prolaktin yüksek olduğundan 10 gün önce bile lekeler gelebiliyoama inşallah tutunma lekeleri olur..
Amin inşallah canım inan yaşadıklarımı anlatmak bile istemiyorum herkafadan farklı sesler.
Dalga geçer gibi normal kadın doğuma muayneye gittim benim paramı geri verdiler sen git tüp bebek yaptır kadın doguma gitmene gerek yok dediler..
Biri dalga geçti.
İlk evlendiğimde üşütmüştüm ağrıdan duramıyordum kasık ağrısı filan aylarca çektim hastaneye gittim
Hergün nerdeyse balayı sendromu dedi 1 ilaç dahi vermeden geri çevirdi.
Sonra böbreklerime sıçradı iltahap yani iltahap olmuş üşütmekten.
Artık çok yoruldum ben maddi manevi şimdi kürleri deniycem işte Rabbim büyük herşeyin vakti zamanı var elbette
İnşallah Rabbim bizede bir evlat nasip eder..
Sizinki düzelebilecek birşey inşallah canım fazla bekletmeden gelir Meleğin..
canım benim sizinde bayağı olmuş denemeleriniz Allah tez vakitte hayırlı bi evlat versin inşallasana.preseed kayganlaştırıcı bi jel yumurtlama günlerini hesapla ovulosyon testleriyle çift çizgiyi görünce yani yumurtlamay başlayınca hergün işiki olacak yumurtlamadan önce yapmaman gerekiyo çünkü hünüz rahimde spermle buluşacak yumurta yok ! bence dene g.gidiyordan spariş ver ben ordan aldım.ayrıca öbiraz canım sıkkın umutsuz nisan 7 adet tarihim belki adet olmam bu ay tutmuştur diyodum ama bugün kırmızı leke geldiAllahım ne zaman bizlerde kucağımıza bebeklerimizi alacaz yardım et Allahım
Aaa canım neden öyle olduki?
Eski tekniklerle çekiyorlar tabi.
Ben 2 kez çekildim 1.sinde drum anestezili yada normal çekimmi die sormadı direk anesteziyle çekti bu fotumda gördüm bende
Dolayısıyla ağrım olmadı 2.dede fındıkzade radyotomda çekildi şip şak hemede ağrım hiç olmadı eşim bile şok geçirdi 2 dakkikada dışardaydım.
Ve bunuda söylemeden edemiycem kalitesiz çekim ağrının yanı sıra yanlış ta olabiliyo.
İlk filmimde sağ tüpümde tıkanıklık soldada yapışıklık çıktı okadar ağladımki tüp bebek yaptırdık hemen olmadı.
2.dede tertemiz çıktı tüplerim ne ağrı nede sızı nede narkozada gerek kalmadı..
Evet bizimde imtihanımız buymuş . Amiiinnn inş. canım yaa Rabbim hepimizinde kucağını en kısa zamanda doldursun inşallah. Bu aydan sonra alıyım olmazsa bende denemekte fayda var. CAnım bence yerleşme kanaması olabilir daha önce böyle bişey yaşamışmıydın? Kimisinde yumurtlama günlerinde lekelenme oluyomuş ama senin yumurtlaman bitmiş sanırım yerleşme kanaması olabilir. ayy hadi yaa inşallah öyledir müjdeli haberi verde bana da umut ol canım yaa... Adetlerin düzenli mi bu arada?
benim böyle önceden leke gelebiliyo ama çıkmamaış candan umut kesilmezmiş ya ben de o hesap belki tutmuştur diyorum.bakalım önümüzdeki hafta belli olur.düzenli genelde adetlerim ama bazen prolaktin hormonum yükseliyo o bozuyo düzenimi ..Allahım inşşallaah hayırlı evlatlar veriri hepimize teker teker birbirimizin hamilelik haberini alırız inşalahhh
Canım emeklerin , emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah. Ben de dr.lardan çok ama çok soğudum, çok çelişkili konuşuyorlar, ama tabiki onlara da ihtiyacımız var. Ama ilk aşamada bu kürleri denemek oldukça mantıklı bence, bu kürlerin sebep olduğu, hamile kalan bir sürü arkadaşımız var. Benim de eşimde infertilite var, 1.5 yıldır bebek sahibi olamadık biz de. Eşimin durumunu öğreneli 40-50 gün oldu. Durumu çok kötü değil, dr.un eşime verdiği ilaçları (Trental,evicap) ve yanısıra keçiboynuzu kürü uyguluyorum ona. Ben de soğan kürü uyguluyorum şuanda. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin, meleklerimizi kucağımıza sağlıkla, mutlulukla alalım inşallah canım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?