- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
- Konu Sahibi Alonedark0
-
Sırf adam bakıyor diye kurs bırakılmaz bence. Derste anlatırken birine bakıyor genelde hocalar, genelde de bakanlara bakıyorlar. Çok rahatsızsan sen de adama bakma, tahtaya bak.
Yani bakıyor derken mesela ders anlatırken benim sıramın yanında duruyor tepemde 5 dk boyunca ayrılmadan dikatlice izliyor. Ben tahtaya bakıyorum. Ilk baslarda bisey olmasa da rahatsız edici olmaya basladı.
Adama söyle direkt, hocam yanımda dikilince konsantrasyonum bozuluyor diye ders çıkışı.
Soyledim Güldü sadece.
Böyle bir durum tüm sınıfın ilgisini çeker seni uyaran oldı mu bu konuda
Dikkatli olmakta fayda var.. babanızın oğlu değil sonuçta 55 yaşında ve eğitimli diye güvenecek değiliz.. ayrıca o kadar gerginken evde hazırlansanız daha fazla verim alırsınız. Rahatsızsanız değiştirin kursunuzu. O üzülür bu kırılır diye bir senenizi heba etmeyin...
Zaten üniversite sınavına şurada kaç ay kaldı ki? Haziranın sonunda değil mi sınav, 3 ay kalmış. 3 ay için değiştirmek sana daha çok zarar verir
ogretmenı tarafından rahatsız edılmıs bırı olarak yazıyorum
kesınlıkle sert cıkın
efendım hocam neye bakıyorsunuz ? deyın yuksek sesle
baska bır hocaya gecıs yapabılıyormusunuz etutde
yanlıs bır cumleHayır malesef hocamı değistiremiyorum. Sınıfın ortasında dedim zaten adama ben bu kadar yakın olmanızdan rahatsızım odaklanamıyorum diye güldü sadece.
yanlıs bır cumle
bu kadar yakın olmanızdan rahatsızım odaklanamıyorum dersenız tabıkı guler
vıcık vıcık ınsanları sevmem. cıddı ortamda calısabılırım demenız lazım.
ne dıyebılır ? tersleyemez cunku rahatsız edecek sekılde bakan o . aksıne cekınmesı lazım. sız kızdıgınızda guluyorsa orda bır yanlıs var demektır.Hocaya vıcık vıcık dersem bu sefer de beni terslemez mi? Sınıfta haksız duruma da düsmek istemiyorum. Bilemedim. Ama teşekkürler yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?