Her kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Kayınpeder'i ne ilgilendirir ? Saçmalık ya.Ne güzel olmuş pasta Instagram'da butik açın.Her kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Neden icazet aldığınızı anlamadım? Kim ki yani oHer kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Göz hakkınızı helal edinCanim pasta cekti
Ayy wc ye felan gitmene karısmıyorlar AllahtanHer kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Evet aynı eviz sonuçtaAldığın parayı naptın? Onlara söyledin mi pasta sattığını?
Bir o kalmış zaten yakında ona da karışırlarAyy wc ye felan gitmene karısmıyorlar Allahtan
Yada ekmeği neden çok yedi diye
O olmadıgında yapmaya çalış
Bilmeseniz iyiHikayenizi bilmiyorum. Onun ne haddine gelsin yüzüme söylesin derdim
Çok bekler.o zannediyor galiba bu ne ister köleler de onu yapmak zorundalar avucunu yalar…bende olmayan baht.her gün defolup gider bu gün öldü evdeValla Nilü siz nasıl bir similasyonda yaşıyorsunuz ben daha çözemedim bir de Rusya’dasınız sen gene dinlersin kayınbabanın sözünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?