2021 yılında yarıdikili bir ev alındı bugüne kadar o ev hazır değil ,ömrüme yazık olduğunu anladığım için beynimi bir şeylerle meşgul etmek istiyorum ona da karışıyor Allah’ın bana verdiği ceza!Evi ayırma şansınız yok mu yazık değil mi ömrünüze bu insanları çekiyorsunuz
Hem de nasıl adam.karısının fotosunu whatsapda koymadık diye telefonlarımızı pencereden yuvarlayan birisi,2 yıldır anne babamı görmüyorum dedim nolur izin vereyin gideyim Azerbaycan’a.guya evimizi düzelteceğiz bahanesiyle karşı çıktı ve kaldım şurada şunun çirkin emirlerine boyun eğmeye
TeşekkürlerOooo nilucan güzel olmuş pasta ellerine sağlık :)
iş eşinizde bitiyor. eşiniz adam olsunda arkanızda dursun o ne diyor babasının bu triplerine?Hem de nasıl adam.karısının fotosunu whatsapda koymadık diye telefonlarımızı pencereden yuvarlayan birisi,2 yıldır anne babamı görmüyorum dedim nolur izin vereyin gideyim Azerbaycan’a.guya evimizi düzelteceğiz bahanesiyle karşı çıktı ve kaldım şurada şunun çirkin emirlerine boyun eğmeye
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkHer kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Babası Nilüfer’i öldür derse,öldürür.anladınız şimdi)iş eşinizde bitiyor. eşiniz adam olsunda arkanızda dursun o ne diyor babasının bu triplerine?
Ona niye vermeliyim ?))Avcunu aç kpye uzat yaptigim pasta parasını direk veriyorsanız yapmayın de. Offf offf baştan düğme yanlış iliklenmis.
Çok teşekkürlerEline sağlık çok güzel olmuş.
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun böyle bir ailede. Evlilikten öncede mi böyleydi?Babası Nilüfer’i öldür derse,öldürür.anladınız şimdi)
Ne terbiyesiz adamKv bir şey demedi ,o aşağılık demiş
Onlar Moskova’da ben Azerbaycan’da yaşıyordum.beni tanımadığım aileye veren anne babam şimdi oturup ağlıyorlar HalimeÇok üzüldüm Allah yardımcınız olsun böyle bir ailede. Evlilikten öncede mi böyleydi?
O size versin pasta parasını. Madem yapmanızı istemiyormuş ya.Ona niye vermeliyim ?))
Çok güzel yapmışsınız pastayı emeğinize sağlık. Pastanın ve kazandığınız paraya odaklanın bir iki söyler sonra susarHer kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Ağlayacakları yere seni çekip alsınlar.Onlar Moskova’da ben Azerbaycan’da yaşıyordum.beni tanımadığım aileye veren anne babam şimdi oturup ağlıyorlar Halime
oturup ağlamaları önemsiz azıcık cesaretli olup seni o aileden kurtarsınlar.Onlar Moskova’da ben Azerbaycan’da yaşıyordum.beni tanımadığım aileye veren anne babam şimdi oturup ağlıyorlar Halime
Yaparlar mı?aa elalem ne der ?)oturup ağlamaları önemsiz azıcık cesaretli olup seni o aileden kurtarsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?