Kursakta bırakmak=kayın peder

Evi ayırma şansınız yok mu yazık değil mi ömrünüze bu insanları çekiyorsunuz
2021 yılında yarıdikili bir ev alındı bugüne kadar o ev hazır değil ,ömrüme yazık olduğunu anladığım için beynimi bir şeylerle meşgul etmek istiyorum ona da karışıyor Allah’ın bana verdiği ceza!

Sizin eski konuları biliyorum maalesef köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksiniz. Kaynanayı koy mu diyor koyun watsappa madem, kp ile iyi geçinin babacım izninle yapayım diyin falan suyuna gidin. Böyle gizli gizli para toplayıp dönün sonra memleketinize. Başka çözüm yolu gözükmüyor.

Oooo nilucan güzel olmuş pasta ellerine sağlık :)

iş eşinizde bitiyor. eşiniz adam olsunda arkanızda dursun o ne diyor babasının bu triplerine?

Avcunu aç kpye uzat yaptigim pasta parasını direk veriyorsanız yapmayın de. Offf offf baştan düğme yanlış iliklenmis.

Çok güzel olmuş ellerine sağlık

Çok güzel yapmışsınız pastayı emeğinize sağlık. Pastanın ve kazandığınız paraya odaklanın bir iki söyler sonra susar

Her şeyden önce kabile yaşantısından vazgeçmeniz gerekiyor. Kendi evinizde olsanız kimseye hesap verme derdiniz olmadan istediğinizi yapar satarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…