Çok teşekkür ederim çok güzel yorum oldu Amın Allah kalbinize göre versinPasta yapmaktan hiçbir zaman vaz geçme. Ben YouTube sayfanızda diğer pastaları da gördüm hepsi ayrı ayrı sanat eseri. Seninkisi resmen bir yetenek. Onlar konuşsun dursun. Siz kimseyi dinlemeyin. Eviniz Rusya damı yapılıyor.? Eviniz bitince artık ayrımı yaşayacaksınız umarım öyledir o evden biran önce kurtulursunuz.
Nasıl?Kameradan izliyorum.
Canlı kamera koymuşlar ordanNasıl?
Yok artık kendi düşüncesi yok demek ki Allah sabır versin böyle bir kocaylaEger ona söylersem baban karışıyor istemiyor yapmamı diye,kesin der ki babam iyi yapıyor ,yapma diyorsa yapmayacaksın
Ne durumda şu an, bitmiyor mu daha?Canlı kamera koymuşlar ordan
Ya evet ya akşam onun tartışmasını yaptım sen bir hiçsin diye.hoşuna gitmedi,yarın sana gösteririm dövünce anlarsın.dedim kendine yakışanı yapacaksın zatenYok artık kendi düşüncesi yok demek ki Allah sabır versin böyle bir kocayla
Pek inanmıyorum bu yıl biteceğine.öbür gelin Ağustos başında doğum yapacak daha da zor olacak onlar içinNe durumda şu an, bitmiyor mu daha?
Dövünce derken?Ya evet ya akşam onun tartışmasını yaptım sen bir hiçsin diye.hoşuna gitmedi,yarın sana gösteririm dövünce anlarsın.dedim kendine yakışanı yapacaksın zaten
Onun bakış açısı öyle dövmekle zannediyor eş olunmasınıDövünce derken?
Baba demem ben)demiyorum yaniBaba ben sana karışıyormuyum sende karışma de
Kız farketmez susmayın da dahada artar. Saygı çerçevesinde benim hayatım fikrin için sağol de kapat konuyuBaba demem ben)demiyorum yani
Bana kendime söylememiş.hem onlar öyle insanlar ki insan onlara laf yetiştiremiyor herşey için bir mazeret buluyorlarKız farketmez susmayın da dahada artar. Saygı çerçevesinde benim hayatım fikrin için sağol de kapat konuyu
Bulsunlar sizde bulursunuzBana kendime söylememiş.hem onlar öyle insanlar ki insan onlara laf yetiştiremiyor herşey için bir mazeret buluyorlar
Allah yardımcım olsun ne diyeyimBulsunlar sizde bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?