Kvye dedim niye ona diyorsunuz ki?!demeyin bir daha.benim eşim bana bişey demiyor ona ne olmuş dedimAynı evde mi yasıyorsunuz? Öyle bile olsa orası sizin de eviniz. Çalışmaya hakkınız var. Ayrıca, sadece yemek için de yapmış olabilirdiniz. Duymayın.
Valla bilemiyorum nilu dinleme bence deÇok bekler.o zannediyor galiba bu ne ister köleler de onu yapmak zorundalar avucunu yalar…bende olmayan baht.her gün defolup gider bu gün öldü evde
Karışmasalar olur mı ayıp ettinizÇok güzel olmuş arkadaşım eline sağlık,sipariş geldikçe yap sat bakmışsın işi büyütürsün buna da karışmasınlar
Yaparım o kimki?!para mı veriyor bana?!evde olmaz pek,bugün baht işte.kv karışmasa iyiValla bilemiyorum nilu dinleme bence depasta da çok güzel olmuş beklemiyordum ben bu kadar
Parayı onlara vermedin değil mi? İnşallah paranı almamışlardır. Umarım biriktirir, onlardan kurtulursun.Evet aynı eviz sonuçta
Haddini bilmezden ne beklemeliO cumleyi kurma cesareti bile bulmamali kendinde. Ne munasebet. Esiniz bostan korkulugu mu? Sizin agzinizi yorup cevap bile vermemeniz gerekiyor
Sabredin pasta yapıp sattiginzi paraları biriktirip ayri eve cikinEvet aynı eviz sonuçta
Hayır onlra neden vereyim ki?!))))Parayı onlara vermedin değil mi? İnşallah paranı almamışlardır. Umarım biriktirir, onlardan kurtulursun.
Rahat birakıyor mı beni?!her işime karışıyor bir bu kalmış buna da karıştı ve sinirle pastayı süsledimSabredin pasta yapıp sattiginzi paraları biriktirip ayri eve cikin
Duymayacaksiniz. O sizi kendinin malı gibi goren, kendini büyük güç sahibi sanan egosuyla oturup kuduracakHaddini bilmezden ne beklemeli
Anladığım kadarıyla evde hizmet bekliyorlar sürekli sizde pastaya vakit ayirinca bozuluyorlar.Rahat birakıyor mı beni?!her işime karışıyor bir bu kalmış buna da karıştı ve sinirle pastayı süsledim
Hem de nasıl adam.karısının fotosunu whatsapda koymadık diye telefonlarımızı pencereden yuvarlayan birisi,2 yıldır anne babamı görmüyorum dedim nolur izin vereyin gideyim Azerbaycan’a.guya evimizi düzelteceğiz bahanesiyle karşı çıktı ve kaldım şurada şunun çirkin emirlerine boyun eğmeyesizin pasta yapmanızdan ona ne? o kim ki yapmasın diyebiliyor? aynı evde mi yaşıyorsunuz bu adam sürekli çekilmez.
Kv bir şey demedi ,o aşağılık demişAnladığım kadarıyla evde hizmet bekliyorlar sürekli sizde pastaya vakit ayirinca bozuluyorlar.
Böylesine ne yapmalı arkadaşım?!Allah bildiği gibi yapsınDuymayacaksiniz. O sizi kendinin malı gibi goren, kendini büyük güç sahibi sanan egosuyla oturup kuduracak
İcazet almadım kendisi söylemiş haddini bilmezNeden icazet aldığınızı anlamadım? Kim ki yani o
Konuşur konuşur vazgecer. DuymaKvye dedim niye ona diyorsunuz ki?!demeyin bir daha.benim eşim bana bişey demiyor ona ne olmuş dedim
Çok teşekkürler ! Ciddiye o yüzden alıyorum ki beni sinirlendirecekler burnumdan getirirlerKayınpedere bisey yemek düşer anladınız siz.
Niye ciddiye alıyorsunuz ki insan yerine koyuyorsunuz ötsün ötede kışt
Eline sağlık harika bu aradadevammm
Evi ayırma şansınız yok mu yazık değil mi ömrünüze bu insanları çekiyorsunuzÇok teşekkürler ! Ciddiye o yüzden alıyorum ki beni sinirlendirecekler burnumdan getirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?