Kursakta bırakmak=kayın peder

Aynı evde mi yasıyorsunuz? Öyle bile olsa orası sizin de eviniz. Çalışmaya hakkınız var. Ayrıca, sadece yemek için de yapmış olabilirdiniz. Duymayın.
Kvye dedim niye ona diyorsunuz ki?!demeyin bir daha.benim eşim bana bişey demiyor ona ne olmuş dedim

Çok bekler.o zannediyor galiba bu ne ister köleler de onu yapmak zorundalar avucunu yalar…bende olmayan baht.her gün defolup gider bu gün öldü evde
Valla bilemiyorum nilu dinleme bence de pasta da çok güzel olmuş beklemiyordum ben bu kadar

O cumleyi kurma cesareti bile bulmamali kendinde. Ne munasebet. Esiniz bostan korkulugu mu? Sizin agzinizi yorup cevap bile vermemeniz gerekiyor

sizin pasta yapmanızdan ona ne? o kim ki yapmasın diyebiliyor? aynı evde mi yaşıyorsunuz bu adam sürekli çekilmez.
Hem de nasıl adam.karısının fotosunu whatsapda koymadık diye telefonlarımızı pencereden yuvarlayan birisi,2 yıldır anne babamı görmüyorum dedim nolur izin vereyin gideyim Azerbaycan’a.guya evimizi düzelteceğiz bahanesiyle karşı çıktı ve kaldım şurada şunun çirkin emirlerine boyun eğmeye

Kayınpedere bisey yemek düşer anladınız siz.
Niye ciddiye alıyorsunuz ki insan yerine koyuyorsunuz ötsün ötede kışt
Eline sağlık harika bu arada devammm

Kayınpedere bisey yemek düşer anladınız siz.
Niye ciddiye alıyorsunuz ki insan yerine koyuyorsunuz ötsün ötede kışt
Eline sağlık harika bu arada devammm
Çok teşekkürler ! Ciddiye o yüzden alıyorum ki beni sinirlendirecekler burnumdan getirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…