İnşaAllah da ne kadar beklerim ya?ömrüm beklemekle geçti o yüzden meşgul etmek istiyordum kendimiHer şeyden önce kabile yaşantısından vazgeçmeniz gerekiyor. Kendi evinizde olsanız kimseye hesap verme derdiniz olmadan istediğinizi yapar satarsınız.
Neyi bekliyorsunuz? Eşiniz nerede ve ne iş yapıyor da siz eş ailesi ile birlikte yaşıyorsunuzİnşaAllah da ne kadar beklerim ya?ömrüm beklemekle geçti o yüzden meşgul etmek istiyordum kendimi
Eşim babası kardeşi ile kafede çalışıyor ben de 7 yıldır artık onlarla birlikte sürünüyorumNeyi bekliyorsunuz? Eşiniz nerede ve ne iş yapıyor da siz eş ailesi ile birlikte yaşıyorsunuz
Çok teşekkür ederim çok güzel yorum olduPasta çok güzel olmuş,pastanedekilerden farksız cazibede… işleriniz bol bereketli olsun.
Yahu neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Siz izin isterseniz vermez tabiHem de nasıl adam.karısının fotosunu whatsapda koymadık diye telefonlarımızı pencereden yuvarlayan birisi,2 yıldır anne babamı görmüyorum dedim nolur izin vereyin gideyim Azerbaycan’a.guya evimizi düzelteceğiz bahanesiyle karşı çıktı ve kaldım şurada şunun çirkin emirlerine boyun eğmeye
Aaaa sanane be? Delinin zoruna bak.kp demiş bir daha yapmasın
Gerçekten kendine saygısı olan bir insan nasıl aynı evde yaşamayı kabul eder? Niye aynı ev yani?Evet aynı eviz sonuçta
Evliliginde herşeyin kararini siz ve eşiniz verirsiniz. Kayinpederiniz gitsin eşine karişsin size degil. Kocaniz da bi zahmet babasini durdurmasini bilsin. Çozum bu. bu arada pasta çok guzel. Ellerinize saglikHer kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Kv köpek gibi korkuyor ondanPasta çok güzel orta yolu bulup yapmaya devam etmelisiniz bence. Kayinvalide yumusatsaymis adamı bazen kendi söyleyemediklerini Baban böyle diyor diyorlar topu ona atıyorlar benim ki de öyle kazanacaksınız yapmalısınız.
Pasta için izin istemiyorum kendisi hadsizlik etmiş.Allah onu bildiği gibi yapsın.hem biletler çok paha ölürler para verselerYahu neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Siz izin isterseniz vermez tabi
Neden izin aliyorsunuz elalemden? Kendi degerinizi kendiniz belirliyorsunuz
Pasta falan olmamali derdiniz
2 yildir ailenizi gormemissiniz
Her kes ondan korkur.arkamda biri olursa ona yapacağımı bilirdim ne yazık ki yok.kendi için söylüyor tabi eger sipariş olursa niye kaytarayım ki bu istemiyor diyeAaaa sanane be? Delinin zoruna bak.
Şu hödüğe "sana ne" diyebilecek bi babayiğit yok mu evinizde?
Evimiz var ama büyülü sanki,bitmek bilmiyor hazırlanmasıGerçekten kendine saygısı olan bir insan nasıl aynı evde yaşamayı kabul eder? Niye aynı ev yani?
Kocam o öl dese ölür yani,bir de şunu söyleyeyim sabah kızımı kreşe götürdüm eve geldim kv bana ne söylese iyi?bu etek sana küçük,nerelerin gözüküyor(dizlerin arkasını kastediyordu)bir daha giyme şunu falan filan.dedim işiniz olmasın eteğimle,benim eşim bana bir şey demiyor.bıktım artık şunların karışmasındanEvliliginde herşeyin kararini siz ve eşiniz verirsiniz. Kayinpederiniz gitsin eşine karişsin size degil. Kocaniz da bi zahmet babasini durdurmasini bilsin. Çozum bu. bu arada pasta çok guzel. Ellerinize saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?