Kursakta bırakmak=kayın peder

Aynı evde yaşadığınız sürece her yaptığınıza bir laf diyecektir.

Her şeyden önce kabile yaşantısından vazgeçmeniz gerekiyor. Kendi evinizde olsanız kimseye hesap verme derdiniz olmadan istediğinizi yapar satarsınız.
İnşaAllah da ne kadar beklerim ya?ömrüm beklemekle geçti o yüzden meşgul etmek istiyordum kendimi

İnşaAllah da ne kadar beklerim ya?ömrüm beklemekle geçti o yüzden meşgul etmek istiyordum kendimi
Neyi bekliyorsunuz? Eşiniz nerede ve ne iş yapıyor da siz eş ailesi ile birlikte yaşıyorsunuz

Neyi bekliyorsunuz? Eşiniz nerede ve ne iş yapıyor da siz eş ailesi ile birlikte yaşıyorsunuz
Eşim babası kardeşi ile kafede çalışıyor ben de 7 yıldır artık onlarla birlikte sürünüyorum

Pasta çok güzel orta yolu bulup yapmaya devam etmelisiniz bence. Kayinvalide yumusatsaymis adamı bazen kendi söyleyemediklerini Baban böyle diyor diyorlar topu ona atıyorlar benim ki de öyle kazanacaksınız yapmalısınız.

Yahu neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Siz izin isterseniz vermez tabi
Neden izin aliyorsunuz elalemden? Kendi degerinizi kendiniz belirliyorsunuz
Pasta falan olmamali derdiniz
2 yildir ailenizi gormemissiniz

Allah yardımcınız olsun. Umarım çektiğiniz çileye değer güzel bir yaşantınız olur. Bol bereketli siparişler.

Ay cok güzel ya evdeki imkanlarla yapıyorsanız bu konuda cok maharetlisiniz demektir. Meyve veren ağacın taslanması çok normal

Ellerine sağlık Nilu güzel olmuş pastan.boş ver sen takılma onlara ama fazla da yüz göz olma hazır siparişler de alıyorken.yoksa inadına bi şey yaparlar.

Evliliginde herşeyin kararini siz ve eşiniz verirsiniz. Kayinpederiniz gitsin eşine karişsin size degil. Kocaniz da bi zahmet babasini durdurmasini bilsin. Çozum bu. bu arada pasta çok guzel. Ellerinize saglik

Kv köpek gibi korkuyor ondan

Yahu neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Siz izin isterseniz vermez tabi
Neden izin aliyorsunuz elalemden? Kendi degerinizi kendiniz belirliyorsunuz
Pasta falan olmamali derdiniz
2 yildir ailenizi gormemissiniz
Pasta için izin istemiyorum kendisi hadsizlik etmiş.Allah onu bildiği gibi yapsın.hem biletler çok paha ölürler para verseler

Aaaa sanane be? Delinin zoruna bak.
Şu hödüğe "sana ne" diyebilecek bi babayiğit yok mu evinizde?
Her kes ondan korkur.arkamda biri olursa ona yapacağımı bilirdim ne yazık ki yok.kendi için söylüyor tabi eger sipariş olursa niye kaytarayım ki bu istemiyor diye

Evliliginde herşeyin kararini siz ve eşiniz verirsiniz. Kayinpederiniz gitsin eşine karişsin size degil. Kocaniz da bi zahmet babasini durdurmasini bilsin. Çozum bu. bu arada pasta çok guzel. Ellerinize saglik
Kocam o öl dese ölür yani,bir de şunu söyleyeyim sabah kızımı kreşe götürdüm eve geldim kv bana ne söylese iyi?bu etek sana küçük,nerelerin gözüküyor(dizlerin arkasını kastediyordu)bir daha giyme şunu falan filan.dedim işiniz olmasın eteğimle,benim eşim bana bir şey demiyor.bıktım artık şunların karışmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…