- 17 Temmuz 2021
- 7.374
- 24.297
- 298
Esiniz ne diyor bu duruma? Ailenize gitmek istediginize yaniPasta için izin istemiyorum kendisi hadsizlik etmiş.Allah onu bildiği gibi yapsın.hem biletler çok paha ölürler para verseler
Eş bi şey demez.ko ne derse o.öl derse ölür o derece.Esiniz ne diyor bu duruma? Ailenize gitmek istediginize yani
Ay ne zorEş bi şey demez.ko ne derse o.öl derse ölür o derece.
Cevaplamışlar soruyu zatenEsiniz ne diyor bu duruma? Ailenize gitmek istediginize yani
Kocaniz el atmiyorsa duruma malesef bu konuşmalar ve karişmalar hep olacak ve yalniz mucadele etmek zorunda kalacaksiniz( ablamin eşi de oyle. Hatta bir keresinde kendim şahit oldum. Kv.si haddi olmayarak karişiyordu ve eşi de sakince çayini yudumluyordu. Ben de dedimki enişte duymadin herhalde yoksa kimse eşine soylenen bu laflara boyle sakin kalamaz. Dedi annem o ne diyeyim. Biraz laf dalaşina girmişdik. Annemler de usuluyca onu uyarmaya çalişiyorlar. Ama degişmeyen değişmiyor. Eş değişmedikce ablam kendisi mucadele ediyor. Ve ailesi olarak bizler de gucumuz yettigi kadar ablami mudafa ediyoruz eş kişisi hala çayin yudumluyor evde laf soz olunca.Kocam o öl dese ölür yani,bir de şunu söyleyeyim sabah kızımı kreşe götürdüm eve geldim kv bana ne söylese iyi?bu etek sana küçük,nerelerin gözüküyor(dizlerin arkasını kastediyordu)bir daha giyme şunu falan filan.dedim işiniz olmasın eteğimle,benim eşim bana bir şey demiyor.bıktım artık şunların karışmasından
Ne yalan söyleyeyim güldüm yazdığınıza çay yudumlamak falan kısmına )gerisi tabiiki hazin annesi haddini bilmeli düşünmeli ki bu zaten bana bir şey diyemez annesiyim onu zor durumda bırakmayayımKocaniz el atmiyorsa duruma malesef bu konuşmalar ve karişmalar hep olacak ve yalniz mucadele etmek zorunda kalacaksiniz( ablamin eşi de oyle. Hatta bir keresinde kendim şahit oldum. Kv.si haddi olmayarak karişiyordu ve eşi de sakince çayini yudumluyordu. Ben de dedimki enişte duymadin herhalde yoksa kimse eşine soylenen bu laflara boyle sakin kalamaz. Dedi annem o ne diyeyim. Biraz laf dalaşina girmişdik. Annemler de usuluyca onu uyarmaya çalişiyorlar. Ama degişmeyen değişmiyor. Eş değişmedikce ablam kendisi mucadele ediyor. Ve ailesi olarak bizler de gucumuz yettigi kadar ablami mudafa ediyoruz eş kişisi hala çayin yudumluyor evde laf soz olunca.
Her kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Senin ne düşündüğün zerre umrumda değil yalan olmadığını Allah biliyor zaten o bana yetiyor!ne takipçisi?!bu konuda takipçi lafı kullandım mı ben?!evet her pasta konumda bir hikaye var ve yaşanmış hikayeler!güya telefonumu mu almışlar?!sana diyecek lafım yok dediğimi kalbimde diyorum ..eşime paraları blöf yapıp ekim ayında verdim ondan sonra bana izin verdi onun cebinden para almamı ve topladım Mart sonu aldım telefonu.düşünüp bakarsan arada pek çok fark var ekim nerede Mart nerede ?o zaman aralıgında para toplanırsa kim bilir ne kadar olur değil mi?!git matematikle meşgul ol sana hesap vermeli olmadığımı düşünüyorum da ama bu açıklamaları diğerlerinin beynini karıştırmaman için söyledim.hayde güle güle git başka kapıya.ha birde foto çekmemi diyorsun evet gizli kullandığım telefonumla çekiyorum fotoları.her saniyemde yanımda değiller ki sen ne istiyorsun gizli kullanıyorum diye yaptığım pastaların fotosunu çekmemeliyim?!eger kimse inanmıyorsa girip sayfama baka bilir hepsi videolarım shortda.o kadar zahmet çekiyorum pasta hazırlıyorum videosunu çekersem ne kadar takipçi olur kim bilir ama ne yazık ki çekemiyorum öyle uzun uzun .haydi seni engelliyorum sinirimi bozmaman için ! ПокаBen senin konu acma sebebinin tamamen pastalarinin reklamini yapip takipci toplamak oldugunu dusunuyorum. Basindan beri boyle dusunuyordum son donemde tamamen emin oldum. Her konunun altinda bir pastan var ve bir hikaye yaziyorsun. Guya telefonunu aldilar, esin paralarini aldi ve ne hikmetse paran yokken sen gidip ertesi gun telefon aldin. Gizli gizli kullandigin telefonunla her gun pastali konularin oluyor.
Ünlü bir düşünürün dediği gibi herkes kendi kalbinin ekmeğini yerBelki şu kızın yazdıklarından sonra bana inanmaya bilirsiniz kafanızı karıştırmış ola bilir o yüzden arkadaşımla şu yazışmayı gönderiyorum
Çok teşekkür ederim sizin şu yazdığınız kol kanat gerdi banaÜnlü bir düşünürün dediği gibi herkes kendi kalbinin ekmeğini yer
Bazı insanlar herkesi kendi gibi sanıyor her konunun altında başka konular arıyor.Çok temiz kalplilikten hep bunlar.
Kimseyi inandırma çabası içine girmene gerek yok isteyen inanır istemeyen inanmaz.
Bu nedenle üzülme Nilu.Eşinin ailesi ile birlikte yaşamamak için bişeyler yapmalısın.Sana karışmamaları için şart bu.
Evin hâlâ bitmedi mi Nilüfer? Memleketine gidebildin mi? Bunlarla beraber oturduğun sürece böyle şeyler hep olacak biliyorsun değil mi? Bence sen seviyorsan ve kendi paranı kazanmak birseyler yapmak istiyorsan bir kere olsun şunlara karşı bir sesin çıksın tepkini göster ama pek sanmıyorum bunu yapacağını.Her kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Eger ona söylersem baban karışıyor istemiyor yapmamı diye,kesin der ki babam iyi yapıyor ,yapma diyorsa yapmayacaksınAy pastaya bayıldım yapmaya devam edin. Sizin para kazanmanızdan korkuyor olabilir. Paranız olmazsa sizi yönetmek daha kolay olacağını düşünüyor olabilir. Kp ne ilgileniyor anlamadım eşinle görüş o da babasıyla görüşsün her şeye burnunu sokmayayı öğrenip haddini bilsin hayret bir şey. Sanki kötü bir şey yapıyorsunuz tuhaf ya
Ev bahanesiyle alçağ kp beni memleketime yollamadı guya evi tamir edecektik (bahane)istiyorum arada ona sorayım ki ne oldu evimi düzeltiyordunuz beni yollamadınız düzelmedi mi ev?diye.bunlaea karşı sesin çıksın diyorsun da onu yapınca korkarım kp beni pencereden atsın aşağıEvin hâlâ bitmedi mi Nilüfer? Memleketine gidebildin mi? Bunlarla beraber oturduğun sürece böyle şeyler hep olacak biliyorsun değil mi? Bence sen seviyorsan ve kendi paranı kazanmak birseyler yapmak istiyorsan bir kere olsun şunlara karşı bir sesin çıksın tepkini göster ama pek sanmıyorum bunu yapacağını.
Yok artik ay o kim de seni pencereden atıyor ya? Saygı da bir yere kadar yani...Ev bahanesiyle alçağ kp beni memleketime yollamadı guya evi tamir edecektik (bahane)istiyorum arada ona sorayım ki ne oldu evimi düzeltiyordunuz beni yollamadınız düzelmedi mi ev?diye.bunlaea karşı sesin çıksın diyorsun da onu yapınca korkarım kp beni pencereden atsın aşağı
Pasta yapmaktan hiçbir zaman vaz geçme. Ben YouTube sayfanızda diğer pastaları da gördüm hepsi ayrı ayrı sanat eseri. Seninkisi resmen bir yetenek. Onlar konuşsun dursun. Siz kimseyi dinlemeyin. Eviniz Rusya damı yapılıyor.? Eviniz bitince artık ayrımı yaşayacaksınız umarım öyledir o evden biran önce kurtulursunuz.Ev bahanesiyle alçağ kp beni memleketime yollamadı guya evi tamir edecektik (bahane)istiyorum arada ona sorayım ki ne oldu evimi düzeltiyordunuz beni yollamadınız düzelmedi mi ev?diye.bunlaea karşı sesin çıksın diyorsun da onu yapınca korkarım kp beni pencereden atsın aşağı
Evini hiç gördün mü? Ne durumda olduğunu biliyor musun?Ev bahanesiyle alçağ kp beni memleketime yollamadı guya evi tamir edecektik (bahane)istiyorum arada ona sorayım ki ne oldu evimi düzeltiyordunuz beni yollamadınız düzelmedi mi ev?diye.bunlaea karşı sesin çıksın diyorsun da onu yapınca korkarım kp beni pencereden atsın aşağı
Kameradan izliyorum.Evini hiç gördün mü? Ne durumda olduğunu biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?