Aile Planlaması Kürtaj gebeliğe engel mi ??

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

nurdiyebirii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
56
18
18
27
Merhaba arkadaşlar , ben saha önce sıkıntılı gebelik atlattım ve üç tane kürtajım var maalesef ( son hamileliğin üstünden sekiz ay geçti . Ve çocuk istiyoruz , birkaç aydın hamile kalamıyorum . Asıl sorum şu ki , kürtajlar hamile kalmayı engelliyor mu yada zarar veriyor mu rahmime . Eğer bundan dolayı bie sorun yaşıyorsam … Sizlerin de bir bileğisi vardır sormak istedim acil cevapları alayım

Hic duymadim canim engel degildir bence , canini sıkma en azindan hamile kalabiliyosun ben 3 senedir ugrasiyorum hic olmadi vucudun zamana ihtiyaci vardir bedenini meditasyonlarla rahatlatmani ve zihnini boşaltmani öneririm

Hayır sanmıyorum öyle olsaydı anneannem tee o zamanlar o kadar cok kürtaj yasamıs ki ama patır patır da hamile kalmıs. Birde o zamanlar kazıyarak yaparlardı ona ragmen bir sey olmadıysa sanmam. Ama baska sorunlar olabilir kan değerlerinize baktırdınız mı? Rahim filmi çektirebilirsiniz?

Eskiden agresif işlemler yapılıyormuş. Rahmi kazıyarak bebeği almak gibi. O zamanlarda kısırlık gibi sonuçlar olmuş. Herkeste degil tabii ki. Eskiden çok kere kürtaj olup defalarca daha hamile kalmis birini tanıyorum.

Şu anda vakum işlemiyle yapiyorlar. Hiçbir zarar vermiyor rahme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…