kürtaj kanama

Nasıl kıydın ya bebegine ne kadar vicdansızsın sen
Belki dogumda ölüm riski vardı,belki saglik sorunları var belki bebek sağlıksız belki ..belki belki..de size ne??Konu sahibinin sorusu bu degilki?Eleştiri yapmaya ne meraklısınız arkadaş..
Konu sahibi sizde doktora gidin.normal mi degil mi o söyler.

bir sorun olabilir canım. bu kadar uzun süre kanama gelmesi iyi görünmüyor. bir doktora danış istersen. geçmiş olsun

Oda yazsın canım sebebinide nerden biliyim ben zorunlu kürtaj oldugunu zorunlu kürtaj oldum yazsın ya beni eleştirmek size düşmez siz yorum yapın benim yaptıgım yorumu eleştirmek size kalmadı bakın işinize

kızlar merhaba
yaklaşık iki ay önce kürtaj oldum ama kanamalarım devam ediyor az az da olsa bu kadar sürmesi normal mi?
normal degil bir dokt. görünsen iyi olur.
ben nasıl kıydıın gibibirşey yazmayacagım. demek ki muhim bir sebebin vardı ki bunu yaptın. üzülme. şimdi kendin ile ilgilen.

Doğum kanamam bile 2 ay sürmedi. Acil bir doktora görünün

Oda yazsın canım sebebinide nerden biliyim ben zorunlu kürtaj oldugunu zorunlu kürtaj oldum yazsın ya beni eleştirmek size düşmez siz yorum yapın benim yaptıgım yorumu eleştirmek size kalmadı bakın işinize
Sizde direkt hakaret etmek yerine bi zahmet önce neden kürtaj olduğunu sorun.

Geçmiş olsun canım.. Bende bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oluşmuştum kanamam 25 gün falan sürmüştü doktora git zaten kürtajdan sonra kontrole çağırıyorlar gitmedin mi?

Nasıl kıydın ya bebegine ne kadar vicdansızsın sen
ya böyle bir yorum nasıl yapabiliryorsunuz? gercekten hayretler içinde okudum yazdıgınızı.
öyle yada böyle bir sebep var ki aldırmış.
diyelim bebek sakat. aldırdı. bundan size ne ? yada bebegin kalbi durmuş zorunlu kurtaj?
yada diyelim ki istenmeyen gebelik boşanma olacak vb... aldırmış olabilir. onun bebegi onun bedeni onun tasarrufu.
bizi ilgilendirmez. yada 5 cocıughu var 6. oldu aldırdı. gene onun karar verecegi şey. yada copcuga bakacak paraları yok cocuk ziyan olacak aldırdı gene bizi ilgilendirmez.
ben cocuk aldırmaya cok anormal bakmıyorum sadece imkansızlıklar içinde iken korunmasız ilişikiye uyuzum. birde evlilik dışı ilişki ise dogum kont.yontemlerini kulanmayan kadınlara sinir oluyorum.
saglık ocakları bile dogum kont. hapı verip veya spral takıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…