- 12 Ocak 2017
- 18
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi beautifulgirl 25
-
Belki dogumda ölüm riski vardı,belki saglik sorunları var belki bebek sağlıksız belki ..belki belki..de size ne??Konu sahibinin sorusu bu degilki?Eleştiri yapmaya ne meraklısınız arkadaş..Nasıl kıydın ya bebegine ne kadar vicdansızsın sen
Ya hu çıldırdınız mı? Kadının belki karnında bebeği öldü zorunlu oldu? Konuyu bilmeden böyle bir şey demeniz çok mantıksız!Nasıl kıydın ya bebegine ne kadar vicdansızsın sen
Belki dogumda ölüm riski vardı,belki saglik sorunları var belki bebek sağlıksız belki ..belki belki..de size ne??Konu sahibinin sorusu bu degilki?Eleştiri yapmaya ne meraklısınız arkadaş..
Konu sahibi sizde doktora gidin.normal mi degil mi o söyler.
Sana ne ayol :) Bayılıyorsunuz başkalarının hayatlarına karışmaya..Nasıl kıydın ya bebegine ne kadar vicdansızsın sen
Okudunuzmu kalbi durmuş bebeğin..şimdi kim vicdansız?Bu yorumu yapan siz mi,konu sahibi mi?Nasıl kıydın ya bebegine ne kadar vicdansızsın sen
normal degil bir dokt. görünsen iyi olur.kızlar merhaba
yaklaşık iki ay önce kürtaj oldum ama kanamalarım devam ediyor az az da olsa bu kadar sürmesi normal mi?
Sizde direkt hakaret etmek yerine bi zahmet önce neden kürtaj olduğunu sorun.Oda yazsın canım sebebinide nerden biliyim ben zorunlu kürtaj oldugunu zorunlu kürtaj oldum yazsın ya beni eleştirmek size düşmez siz yorum yapın benim yaptıgım yorumu eleştirmek size kalmadı bakın işinize
kontrolde geçer dedi doktorum ben bitmesini bekledim geçmedi yarın gideceğim artıkGeçmiş olsun canım.. Bende bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oluşmuştum kanamam 25 gün falan sürmüştü doktora git canım. Zaten kürtajdan sonra kontrole çağırıyorlar gitmedin mi?
ya böyle bir yorum nasıl yapabiliryorsunuz? gercekten hayretler içinde okudum yazdıgınızı.Nasıl kıydın ya bebegine ne kadar vicdansızsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?