kürtaj kanama

Canım bende ocak ayında kürtaj oldum kalbi durdugu için 10 gün sürdü kanama 42 günde adet oldum. Parça filan kalmış olabilir canım bi rahim filmi çektir istersen tüplerinde hasar görmüş olabilir sürekli kanama olmaz çünkü inşallah hayırlısı ile tekrar hamile kalıp bebegini kucagına alırsın zor bi durum gerçekten yaşayan bilir

Nasıl kıydın ya bebegine ne kadar vicdansızsın sen
Size ne bundan?
Belki bebekte gelişim geriliği var ya da annenin sağlığı tehlikede ya da evliliğinde sorun var eşinden şiddet görüyor ya da tecavüze uğradı ya da ilaç tedavisi görüyordu ya da bebek sahibi olmaya hazır değil korunurken oldu kendine güvenmiyor ya da depresyonda
Size ne bunlardan?
Asıl vicdansız olan sizsiniz.
İnsanların kendi bedenleri ile ilgili karar almasını nasıl yargılayabilirsiniz?

Uzatma yorumunu yap

kızlar merhaba
yaklaşık iki ay önce kürtaj oldum ama kanamalarım devam ediyor az az da olsa bu kadar sürmesi normal mi?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah sabır versin aynı şeyleri ben de yaşadım Benim de kürtajdan sonra yaklaşık olarak 25 gün kanamam oldu. Sonra geçti derken 35.gün gibi yine kanamalar başladı arkasından 5 gün sonra falan da adet oldum. Kürtaj sonrası 2 defa kontrole çağırdı doktorum. Sorun yok normal bazen olabiliyor böyle dedi. Bu arada 3 adet dönemin geçsin sonra yeniden denemelere başlayın dedi. Allahım inşallah sağlıklı bir gebelik yeniden nasip eder biz sabırla bekliyoruz

kanama miktarın çok mu fazla? bir kontrole gitmende fayda var. süreç her kadında farklı işleyebilir. en iyi görüş her zamanda alanındaki bir uzman görüşüdür. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…