Ailelerine bu durumu neden bildirsinler ayrıca milletin 5 dk zevki için neden aileler destek olsun herkes birilerine güvenerek korunmasız ilişkiye mi giriyor . Destek olacak aile ikizlerde olmazmıydı ,Yargılamak istemiyorum ama e neden korunmadan ilişki? Çocuk düşünmüyorsunuz neden korunmuyorsunuz? Gerçekten anlamıyorum ne günahı var şimdi karnınızdakinin. Ailelerinize bu durumu bildirdiniz mi destek olma gibi bir durumları olmaz mı?
Olmuş bir kere.Yani bana kızabilirler ama bu iş çocuk oyuncağı değil.Korunmadan ilişki yaşadıysanız yetişkin insanlar olarak sonucunu göğüslemeniz gerekiyor.Karnınızdaki bebeğin de yaşamaya hakkı var.O yüzden ben aldırmamanız taraftarıyım.Allah yardımcınız olsun.Merhabalar,
15 aylık ikizlerim var. Eşimle korunmadan ilişki yaşadık ve istemeden gebe kaldım. Şuan 7 haftalık be sağlıklık. Etrafımızda bize destekçi kimse bulunmuyor. ikizlerime tek başıma kendim bakıyorum. Maddi olarak çok sıkıntılıyız. Eşimde bende çocuğu dünyaya getirme konusunda emin değiliz. Maddi boyutudan ziyade evde bir anda 3 bebek ve gündüz tek başıma ilgileneceğim. Hamilelik sırasında ikizlerime nasıl ilgi göstereceğim gibi konular kafamda duruyor.
Maddi durumumuz daha iyi olsa yardımcı alır bu çocuğu da dünyaya getirirdim. Kafam allak bullak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?