Musaade etmiyorsunuz ki sizlerle muhatap olmayayım. Yineliyorum, son kez olsun. İsinize gelmedigi icin beni baltalamaya calismayin. Sizin fikirleriniz benim umurumda degil benimki de sizinkilerin olmasin, konu sahibi benimle tartisiyor olsaydi memnuniyetle cevaplardim ancak sizler ne alaka… ben sizinle farkli inanc ve felsefi goruse sahibim.
Benim vicdanim ve inancim musaade etmiyor. Eger ki hanimefendi korunurken gebe kalsa idi yorum yapmaz geçerdim, ancak korunmadan iliskiye girip zaten halihazirda gebeliği tetikleyen bir surecteyken kolayca gebe kalip olmadi aldirayim mi kararsizim diyorsa gayet tabii fikir beyan ederim ve biliyor musunuz, sizi hic ilgilendirmez.
Ayrica ben yillardir yasayan biri olarak her seyin profesoru olurum, size ne? Yasadigim icin ve gordugum icin birtakim seylerin ileri donemde cozulme ihtimali varsa cocugu aldirmanin anlami olmadigini söylüyorum ancak sonrasinda cozulmeyecekse o vicdanina kalir, beni de ilgilendirmez. Kaldi ki benim anneligim benim anneligimdir, bu da sizi ilgilendirmez. Masrafi bakimindan onu ifade ettim, ilerisi icin de yasantimdan bildigimi ifade ettim. Ancak yineliyorum madem cozulmeyecek bir sorun vardi cocuk yapmadan dusunseydi. Surada kendinizi de paralasaniz vazgecmeyecegim, gebelikte ve bebekte sorun yoksa ( ya da kadinin rizasi disinda suc teskil eden eylemlerin neticesi, verdigi elem izdirap ayri kalmak suretiyle) kurtaj yanlistir. Size ne? Hanimefendi size ne :) her hak hukuki degildir, yani sira benim meslegimle dünya görüşüm catisiyorsa dunya gorusumu secerim.
Burada kisisel fikir beyan ediyoruz ama Bu kadin bana muvekkil olarak gelse idi başka, hukuki kismi soyler gecerdim, benim fikrimden ona ne? Burada profosyonel is yapmiyoruz kisisel fikir beyan ediyoruz, bana artik kendi kafa yapinizi kabul ettirmeye calismayin, etmeyecegim icin diyorum ki daha fazla cevap vermeyecegim size, SİZE NE! :))))