fbenimde kesem bozuldu kurtaj oldum korkma birsey olmuyo çikinca adet olmus gibi kasiklarin agrir sadece o oda biraz korkutuyo insani ameliyathane sonuçta
Arkadaslar 6 haftalik hamileyim ama doktor kesenin bozuldugunu soyledi ve kurtaj yapilmasi gerektigini söyledi cok korkuyorum baska doktora daha gidecem aranizda boyle bi durum yasayan var mi kurtaj nasil bişey aciyor mu sanci oluyor mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar 6 haftalik hamileyim ama doktor kesenin bozuldugunu soyledi ve kurtaj yapilmasi gerektigini söyledi cok korkuyorum baska doktora daha gidecem aranizda boyle bi durum yasayan var mi kurtaj nasil bişey aciyor mu sanci oluyor mu
6 haftalıkken bana da kürtaj dediler ben bi kaç gün beklemek istedim belki kendim düşürürum diye iikide beklemisim kürtaj a gerek kalmadı biraz ağrım fazla oldu ama kürtaj olmaktan iidir bence..bi buçuk ay sonrada tekrar hamile kaldımArkadaslar 6 haftalik hamileyim ama doktor kesenin bozuldugunu soyledi ve kurtaj yapilmasi gerektigini söyledi cok korkuyorum baska doktora daha gidecem aranizda boyle bi durum yasayan var mi kurtaj nasil bişey aciyor mu sanci oluyor mu
Doktordan donuyorum su an kurtaja gerek kalmamis dusmus kendiliginden 10 gun sonra gel kontrole dedi dusurdugum bi kan pihtisi vardi o keseydi herhalde kurtuldum sancidan stresten
kese miydi ay içim tuhaf oldu.geçmis olsun hadi Allah dogurmak kaydiyla tekrar versin ins
Çok ii olmuş dünden beri kürtaj olacaksın diye korkuyordum..rabbim tez zamanda hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın.
Kesinlikle korkma. Ben de korkudan titreye titreye hastaneye gittim, hiçbir şey hissetmiyorsun. Sadece uyandığında üzüntün oluyor bir de adet sancısı gibi hafif bir sancı.. Ama onu yazmaya bile gerek yok.
Asla korkma.. Çünkü hiçbir fiziki acısı yok. Kürtajdan sonra acı çekersen manevi olur bebeğini kaybettiğin için o kadar..
Ben kürtajdan önce nette salak salak şeyler okumuştum sindirimi boşuna bozmuşum, hep korkutmacaymış...
Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin. Çok geçmiş olsun canım..
Hayırlısı olsun canım. Rabbim hazır olduğunda istediğin zamanda hayırlı şekilde sağlıklı hayırlı evlat versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?