- Konu Sahibi bennu beyzam
-
ben de bi kürtaj oldum düşük sebebiyle akabinde dr 3 ay korun dedi yasmin verdi ben 5 ay korundum
Şu an hapı bırakalı 6. ay oldu fakat hala bebiş yok kısmet bakalım bekliyos
13aylık bir oğlum var hiç beklemediğim anda hamile kaldım ne yapacağımı bilemiyorum doğursam ikisine birden nasıl bakcam çalışıyorum kürtajında günah olduğunu biliyorum çok korkuyorum ondan da bir akıl verin ne yapcam ben:1shok:
merhabalar, 12 gün önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. 1 hafta sonra kontrole gittim doktorum 1 ay korunmamın yeterli olacağını söyledi.merak ettiğim kürtajdan sonra hamile kalmak için adet olmak şartmı yani adet olmadan hamile kalınırmı? bu konuda bilgi paylaşırsanız sevinirim.mirmirmirmir
seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadım çok zor günler geçirdim eğer ilk düşükse yaşadığın biraz beklemeni tavsiye ederim hem rahmin dinlenir hemde toparlanırsın adet olman şartmış dr öyle söylemişti ama en az 2 ay beklemeni tavsiye ederim tabi kendini hazır hissediyorsan hayırlısı olur inş :Saruboceq: :Saruboceq:
geçmiş olsun canım,ve moralinı bozma,benim yakın arkadaşim ilk gebelikte kurtaj olmuş,ve sonra dr tavsiya ile 6 ay korunmuş,vücüdün toparlasın diye,yoksa düşük olmasını riski yüksektir,ve dr dediki normalde eğer hiç korumnazsan dahi gebe kalma şansını yüzde 40,yane okadar da kolay değilmiş,korunyorsan ilacinı bıraktıktan sonra,gebe kalamıyorsun ilacin etkisi belli süre devam ediyormuş,ve kişi kişiye değişyormuş,şu an o arkadaşimın iki çocuğu var ve gayet sağlıklı,dr bir sorun yok diyorsan o zaman 1 hafta adet önce ve sonrası,gebelik kalması şansı çok zayif,diğer zamanlarda daha yüksektir,eminim hamiş haberleri senden çabucak gelecek,a.s.merhaba arkadaşlar...
Ben 2 sene önce kürtaj oldum,1.5 sene korundum sonrasında. şuanda korunmuyorum ama hala gelen giden yokilk hamileliğimdi kürtaj oldum. Benim gibi ilk hamileliğinde kürtaj olup sonrasında hamile kalanınız var mı,lütfen paylaşsın benimle... Moral bulmaya çok ihtiyacım var... Doktora göre rahimde bi sıkıntı yoke,eşimde de yok ama olmuyor acaba bi daha olmaz mı diye çok korkuyorum ne olur biri bişey söylesin... senağlama
geçmiş olsun canım,ve moralinı bozma,benim yakın arkadaşim ilk gebelikte kurtaj olmuş,ve sonra dr tavsiya ile 6 ay korunmuş,vücüdün toparlasın diye,yoksa düşük olmasını riski yüksektir,ve dr dediki normalde eğer hiç korumnazsan dahi gebe kalma şansını yüzde 40,yane okadar da kolay değilmiş,korunyorsan ilacinı bıraktıktan sonra,gebe kalamıyorsun ilacin etkisi belli süre devam ediyormuş,ve kişi kişiye değişyormuş,şu an o arkadaşimın iki çocuğu var ve gayet sağlıklı,dr bir sorun yok diyorsan o zaman 1 hafta adet önce ve sonrası,gebelik kalması şansı çok zayif,diğer zamanlarda daha yüksektir,eminim hamiş haberleri senden çabucak gelecek,a.s.
Kürtaj genel anesteziyle mi yapılıyor?
O yüzden sordum ben de.. Çok korkunç bir şey göz göre göre bunu yapmak.. Cevabınız için teşekkürler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?