yedı gun önce kurtaj oldum 7 haftalık bebegım alındı ama hala kanamam durmuyor ve sancı gelıyor doktora gıttım tekrar kurtaj yapabılırız dedı ıkı gundur parcalar gelıyor rahımden.kanama hıc kesılmıyor basına böyle bısey gelen varmı lutfen yardım edın ne olur.tekar kurtajmı olacagım gercekten.
bende 5,5 aylık bebeğimi kaybettim 26 temmuzda fakat bu zamana kadar adet olmadım doktor kontrollerime gittim normal dedi ne zaman olacagım adet karnım çok şişti bilginizi paylaşırmısınız
bende 5,5 aylık bebeğimi kaybettim 26 temmuzda fakat bu zamana kadar adet olmadım doktor kontrollerime gittim normal dedi ne zaman olacagım adet karnım çok şişti bilginizi paylaşırmısınız
dorti bende 2 defa zorunlu kürtaj yaşadım..ikisindede kanamam hemen hemen 7 gün sürdü.ama ağrım olmamıştı..başka bi doktora görünmende fayda var..rahmin toparlamasıdır belkidesaolun kızlar.benım kanama durmuyor hala.15 agustosta kurtaj oldum hala kanama var ve artıs oldu kanamada.oyuzden bıraz sıkıntılıyım.uc dort gun sonra kanama durmassa tekrar işlenm yapılacakmıs bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?