• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj olanlar lutfen yardım

dorti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
5.912
1.555
373
yedı gun önce kurtaj oldum 7 haftalık bebegım alındı ama hala kanamam durmuyor ve sancı gelıyor doktora gıttım tekrar kurtaj yapabılırız dedı ıkı gundur parcalar gelıyor rahımden.kanama hıc kesılmıyor basına böyle bısey gelen varmı lutfen yardım edın ne olur.tekar kurtajmı olacagım gercekten.:43:

Bende 3 sene önce 10 haftalik bebegime zorunlu Kürtaj olmustum. Kanamam sadece bir kac gün sürmüstü ama öyle parcalar ne gelmiyordu. Anlasilan doktor isini düzgün yapmamis. Bence siz hemen birde baska bir doktora görünün. Zaten bukadar sanciniz ve kanamaniz varken nasil sizi bekletiyor bu doktor anlamiyorum. Gecmis Olsun.

yedı gun önce kurtaj oldum 7 haftalık bebegım alındı ama hala kanamam durmuyor ve sancı gelıyor doktora gıttım tekrar kurtaj yapabılırız dedı ıkı gundur parcalar gelıyor rahımden.kanama hıc kesılmıyor basına böyle bısey gelen varmı lutfen yardım edın ne olur.tekar kurtajmı olacagım gercekten.:43:

Bence de başka dr ye git. ben de geçen sene mayısta boş gebelik nedeniyle oldum kürtaj sonrası 2-3 gün leke geldi... 26 gn sonra adet oldum. kürtaj bir çok komplikasyona neden olabilir olacaksa iyi bir dr tekrar yapsın bence...

gecmis olsun,malesefki bende üc defa kürtaj olmak zorunda kaldim.:14:ilk alti gün kanama dört gün ise kahverengi lekeler gelmisti.tabi bu arada agrilarim oluyordu kan pihtilari geldigi zaman agrim artiyordu,ücündede aynisi oldu ama hicbirindede tekrar kürtaj olmadim,hepsi basarili gecmisti cünkü yapisiklikta olusmamisti.parca dedigin seylere dikkat kan pihtisimi diye.ben tam 33. gün adet oldum.

saolun kızlar.benım kanama durmuyor hala.15 agustosta kurtaj oldum hala kanama var ve artıs oldu kanamada.oyuzden bıraz sıkıntılıyım.uc dort gun sonra kanama durmassa tekrar işlenm yapılacakmıs bana

iki kere bebeğimi kaybettim ikisindede kürtajın ardından tektrar kürtaj oldum..ve ikiside aynı dr. değildi...çok başarılı dr.lardı..rahim içi kapalı bir kutu gibi hiç bir dr. kürtaj sonrası içeride parça kalmayacağının garantisini veremez çünkü kürtajda bol kanamalı bir operasyon.herşeyde dr.ları suçlamamak gerekir diye düşünüyorum...hatta parça kaldıysa içeride kürtajını yapan dr.a yaptırmalısın çünkü o ilk operasyonu yapan dr. az çok tanıyo rahim içi yapını...ayrıca ben ikinci kürtajımı acıbadem hastanelerinin ünlü bir dr.una yaptırdım tam bir ay sonra bir butiğin kabininde kıyafet değiştirirken mahvoldumm....parça parça et ve kan boşaldı...hastaneye zor attım kendimi...demem o ki bu 7 gün sonrada olabilir bir ay sonrada...ilk adetinde içerde biriken pis kan fazla fazla boşalacak rahim içi temizlenecektir...ben şuan 3. bebeğime hamileyim...rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

bende 5,5 aylık bebeğimi kaybettim 26 temmuzda fakat bu zamana kadar adet olmadım doktor kontrollerime gittim normal dedi ne zaman olacagım adet karnım çok şişti bilginizi paylaşırmısınız

bende 5,5 aylık bebeğimi kaybettim 26 temmuzda fakat bu zamana kadar adet olmadım doktor kontrollerime gittim normal dedi ne zaman olacagım adet karnım çok şişti bilginizi paylaşırmısınız

Nerdeyse kürtaj olali 60 gün falan olmus buda sekiz hafta eder normal sartlarda kürtajdan sonra 5 veya 6 hafta icinde adet görmen gerekiyor,istisnalar olabilir ama yinede sen bir de baska bir doktora gitsen iyi olur...bende dört defa kürtaj olmak zorunda kaldim ama hepsindede 33.gün adet oldum...

bende olman gerekirdi diye düşünüyorum kürtajda çok kan kaybın olmuşmuydu? bi dr.a danış görün derim ben

birde allah sabır versin canım çok zor bilirim...2 sene önce bende 5,5 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım benim için tehlikeliydi....rabbim tekrar nasipp etsin inşallah bak ben şimdi 3,5 aylık hamişim darısı senin başına...ama bol bol dua et tevekkül et sabır dile...

kızlar bende kürtaj oldum,malesef 2 bebeğimde karnımda kalpleri durmustu, 2 kürtajdan sonrada 15 er gün inanılmaz şiddetli agrılar cekmiştim, ve kanamalarımda coktu, ikisi de baska doktordu, şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca cok sasırdım, neden benim böyle oldu die, hatta 3. bebeğimi malesef doğumda kaybettim sezeryan oldum, inanın sezeryan sonrası da dedimki, kürtaj daha beter birseymiş diye, sonucta biiri doğum tabiki agrı olucak ama kürtajda cok canım yanmıstı, hatta 2. kürtajda gerizekalı doktor bayıltıcam demesine ragmen beni bayıltmadan sarhoş gibi bir hale getirerek kürtaj yaptı hemde özel muayenesinde, bütün mahalle cığlıklarımı duymustur, işleri bitince beni 15 dakkada kaldırdılar, arabamız olmasa ne yapardım bilmiyorum eşimin omzunda eve kürtajdan cıkıp 15 dakka sonra sarhoş gibi gitmiştim, ilkinde hastane de olmustum ne olduğunu duymamıstım bile,o gece hastanede yatırmıslardı, bunda afedersiniz pedimi bile biz taktık eşim giydirdi beni,eşim hemen yanıma gelip alnımdan yüzümden defalarca öpmüştü adam resmen cok korkmustu cığlıklarıma, gerçekten cok kızgınım o doktora:(((

13 gun once kurtaj oldum cnm ilk gun kanamam ve agrilarim oldu simdi sadece kahverengi lekelenmelerim var. Buyuk gecmis olsun

saolun kızlar.benım kanama durmuyor hala.15 agustosta kurtaj oldum hala kanama var ve artıs oldu kanamada.oyuzden bıraz sıkıntılıyım.uc dort gun sonra kanama durmassa tekrar işlenm yapılacakmıs bana
dorti bende 2 defa zorunlu kürtaj yaşadım..ikisindede kanamam hemen hemen 7 gün sürdü.ama ağrım olmamıştı..başka bi doktora görünmende fayda var..rahmin toparlamasıdır belkide

Back
X