- Konu Sahibi fantastika
-
canım benim ilk bebeğimin kalbi 4 aylıkken durmuştu.önce suni sancıyla doğum yaptım ben.donra kalan parçalar için kürtaj oldum..
kürtaj olduktan sonra 2 adet geçirmen yeterli dedi doktorum.
2.adeti geçirdikten sonra korunmayı bıraktım 2.ay da hamile kaldım tekrar..
doktorunun önerisini dinle derim ben.
her rahim aynı anda toparlanmıyor çünkü..
benkürtajdan 5 ay sonra hamile kaldım.şuan 4 aylık hamileyim rahmimde amniyotik bant şüpphesi çıktı.kürtajdan kalan yada yapışıklık olabilir dedi doktor.araştırfması yapılıyor.haftaya belli olacak.okadar çok üzülüyorumki. rahmin iyice toparlanmadan kalma.acele etme canım.doktorunu dinle derim.
selam arkadaşlar...
ben kasım 29 da 2 aylık bebeğimin gelişememsinden sebep kürtaj oldum doktorum ilk 1 ay istesende hamile kalamazsın ama sonrasında kalabilirsin dedi,ilk adetimi 42 günde oldum şimdi 2.adetimi bekliyorum ama 37 gün oldu daha olmadım lekelenmelerim oluyor,ama adet değil,bu normal bir durummu bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
a.s. günaydın arkadaşlar önceden kürtaj yaşamış arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var.5 şubatta kürtaj oldum bozulmuş gebelik sebebiyle kesem büyümüyodu çünkü ilk gittiğim dr kürtajdan sonraki ilk adtten sonra korunma dedi diğer dr yani kürtajımı yapan 3 ay hamile kalma dedi ama merak işte tekrar hamile kalabilirmiyim onu merak ediyorum senağlama sizler ne kadar süre beklediniz yeni bi hamilelik için fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?