Kürtaj olduktan sonra

enrikacım hafızamı bagısla bildgiin gibi 36 yasında yaslı bir kadınım :)
sen dusuk mu yapmıstın yoksa bebekte mi sorun vardı benim gibi

esteryacim anladimki sen çok yaramaz bi kizsin kaydirigubbakcemile2 demek hiç korunmadin hiii Şeniz saka bi tarafa insallah bu ay hamile kalirsinda bizede umut asilarsin

enrikacım 19.gunde kaza olunca bizde saldım cayıra mevlam kayıra dedik eheihei

hamileyim diye umutlancam ama hiç ama hiç belirtim yokki :)

esteryacim bence sen zehir gibi bi hatunsun :içelim: hatirlamaman dogal canim galiba biz seninle bu konuyu hiç konusmamistik benimki bozulmus gebelikti dr bebegin kalbini duymadi bikaç zaman bekledik ama kesede gelismedi ozaman aldilar senindemi öyleydi

canım benimde 8+6 da aldılar bebegimi kalbi atmıyordu gelismemisti
3mm de kalmıstı doppler e girdim hicbir belirti bulamadılar

ooo süper iremnazcim çogu gitmis azi kalmis sadece 1 ay daha sabrediceksin demek zaten zaman o kadar hizli geçiyoki yani ben 3 ay nasil doldu anlamadim

Ya ama doktor üç ay dedi de ben iki ay diyorum çok istiyorum ondan acele ediyorum ya bide bizim eş kaynaklıya ya tekrar :CüvCüv:doğaldan olmazsa diye tedirginim birz

ya adet kanaması benim bazen çok olu buda böle ped nerdeyse tamamen dolmuş eve gittim anca deiştirdim altı duş yaptım

ya ben öle bişi şimdilik 2-3 ay olmaz ya ah keşke ama iişte yeni kürtaj oldum malesef rahmin toparlanması lazım

bende 16 ocakta kürtaj oldum.ama beklemek istemedim hiç korunmadım.çünki benim fsh ım yüksek çıkmış daha önceki yıllarda.mart ayında da kimyasal gebelik yaşaım.şimdi hala regl olamadım.bekliyorum.

bende 16 ocakta kürtaj oldum.ama beklemek istemedim hiç korunmadım.çünki benim fsh ım yüksek çıkmış daha önceki yıllarda.mart ayında da kimyasal gebelik yaşaım.şimdi hala regl olamadım.bekliyorum.

canım kurtajdan sonra hemen hamile kaldın diyemi kimyasal olmus acaba?

sen gelişmeyen gebelikten mi kurtaj oldun canım

Yok canım yaaa bilmiom sebebini hatta benim 4 haftaya göre 601 di BTHCG doktor çok iyi demişti ama düştü hiiiç bilmiom testler yapılacakta daha 2 ayım var erken diyorum korunyoz çünkü ilk adetimi oldum bitti şükürmirmirmirmir

canansencim çok geçmiş olsun peki şimdiki reglinden sonra beklicekmisin yoksa hemen düşünüyomusun dr bişey dedimi

iremnazcım sanada çok geçmiş olsun inan zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın benim 3 ayım dolmak üzere son adetimi bekliyorum sonra biticek korunma sürem :lepi:

keşke kadınlar kulübünü daha önce keşfetseydim.bende 5 ocakta kürtaj oldum.çok üzülmüştüm.burda dertleşirdim.5,5 haftalıkken gittim doktora bt hcg istenilen seviyede artış göstermedi.önce dış gebelik olabilir dediler.sonra düşük dediler falan.3 aylık süre bitti.allah sabrı ölçüyor da biz kullara beklemek zor geliyor.bu ay korunmadık belki hamile kalmış olabilirim ama şimdi erken olduğu için öğrenemiyorum.kızlar anlıcanız yine sabır:)hiç bitmiyor.yeterki sağlıklı evlat nasip allah cümlemize...

amiin canım a.s.
öncelikle çok geçmiş olsun umarım hayırlısıyla hamleisndir canım ne zaman belli olur
bende 3 ay bekledim kürtajdan sonra bu ay başladık korunmamaya bakalım nolcak

canım cok gecmıs olsun beklemek zor ama kaderde olan gelıyo basa mesala ben 4 dusuk yaptım malesef butun testler yapıldı hersey normal cıktı sımdı hamıle kalamya korkar oldum ya sunu analadım sure falan hepsı bos cunku herseyı denedık mevlam nasıp ederse bı sekılde edıyo mevlam takrarını yasatmasın kalbı evlat askıyla yanan herkese mevlam tez zamanda ıkızler nasıp etsınn.....senağlama

çok teşekkür ederim kızlar...
inşallah kolayca tutar hepimizinki,kürtajdan sonraki zamanı sabırla bekledik bekleyenlerde vardır.ben nasıl geçiçek diyordum.
geçiyor.aslında insan biraz korkuyor bu deneyimden sonra
yada benmi korkuyorum bilemiyorum.ama bir cesarette hissediyor insan;anne olmak istiyor.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
Umut_sevgim dediklerin çok doğru katılıyorum. sanada geçmiş olsun.
enrika sanada çok geçmiş olsun.umarım ilk denemede başarılı olur sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…