- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi fantastika
-
esteryacim bence sen zehir gibi bi hatunsun :içelim: hatirlamaman dogal canim galiba biz seninle bu konuyu hiç konusmamistik benimki bozulmus gebelikti dr bebegin kalbini duymadi bikaç zaman bekledik ama kesede gelismedi ozaman aldilar senindemi öyleydi
ooo süper iremnazcim çogu gitmis azi kalmis sadece 1 ay daha sabrediceksin demek zaten zaman o kadar hizli geçiyoki yani ben 3 ay nasil doldu anlamadim
a.s. günaydın arkadaşlar önceden kürtaj yaşamış arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var.5 şubatta kürtaj oldum bozulmuş gebelik sebebiyle kesem büyümüyodu çünkü ilk gittiğim dr kürtajdan sonraki ilk adtten sonra korunma dedi diğer dr yani kürtajımı yapan 3 ay hamile kalma dedi ama merak işte tekrar hamile kalabilirmiyim onu merak ediyorum senağlama sizler ne kadar süre beklediniz yeni bi hamilelik için fisfisfis
bende 16 ocakta kürtaj oldum.ama beklemek istemedim hiç korunmadım.çünki benim fsh ım yüksek çıkmış daha önceki yıllarda.mart ayında da kimyasal gebelik yaşaım.şimdi hala regl olamadım.bekliyorum.
sen gelişmeyen gebelikten mi kurtaj oldun canım
bende 16 ocakta kürtaj oldum.ama beklemek istemedim hiç korunmadım.çünki benim fsh ım yüksek çıkmış daha önceki yıllarda.mart ayında da kimyasal gebelik yaşaım.şimdi hala regl olamadım.bekliyorum.
Yok canım yaaa bilmiom sebebini hatta benim 4 haftaya göre 601 di BTHCG doktor çok iyi demişti ama düştü hiiiç bilmiom testler yapılacakta daha 2 ayım var erken diyorum korunyoz çünkü ilk adetimi oldum bitti şükürmirmirmirmir
keşke kadınlar kulübünü daha önce keşfetseydim.bende 5 ocakta kürtaj oldum.çok üzülmüştüm.burda dertleşirdim.5,5 haftalıkken gittim doktora bt hcg istenilen seviyede artış göstermedi.önce dış gebelik olabilir dediler.sonra düşük dediler falan.3 aylık süre bitti.allah sabrı ölçüyor da biz kullara beklemek zor geliyor.bu ay korunmadık belki hamile kalmış olabilirim ama şimdi erken olduğu için öğrenemiyorum.kızlar anlıcanız yine sabır:)hiç bitmiyor.yeterki sağlıklı evlat nasip allah cümlemize...
keşke kadınlar kulübünü daha önce keşfetseydim.bende 5 ocakta kürtaj oldum.çok üzülmüştüm.burda dertleşirdim.5,5 haftalıkken gittim doktora bt hcg istenilen seviyede artış göstermedi.önce dış gebelik olabilir dediler.sonra düşük dediler falan.3 aylık süre bitti.allah sabrı ölçüyor da biz kullara beklemek zor geliyor.bu ay korunmadık belki hamile kalmış olabilirim ama şimdi erken olduğu için öğrenemiyorum.kızlar anlıcanız yine sabır:)hiç bitmiyor.yeterki sağlıklı evlat nasip allah cümlemize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?