Kürtaj olduktan sonra

arkadaslar bende gecen hafta sali gunu gelismeyen gebelik nedeniyle kurtaj oldum
36 yasindayim
doktor 3 ay bekle dedi ama bana 3 ay cok uzun geliyor
daha 6 gun oldu kanamam tam kesilmedi cok hafif geliyor , regl olmayi bekliycem
sonra bir regl daha gorup calismalara basliyim diyorum :)

bende 3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum hala tık yok inşşll gelir bıktım artık 5 yıldr bekliyorum yazık bana (((((((((((((

e yani doktor iltihap olup olmadiginin farkinda degil mi?
iltihap teshisini sen mi koydun?

bence sen duzgun bir doktora git canım..
iyice bir tedavi ol yoksa bosuna beklersin

bence sen duzgun bir doktora git canım..
iyice bir tedavi ol yoksa bosuna beklersin

evet haklısın ama iyi bi dr bulmak burda biraz zor bandırma küçük bi yer yaşımın geçmesinide istemiyorum bekleyerek mutsuz umutsuzm:a015::a015::a015::çok üzgünüm:

slm kızlar bende kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım doktorum 3 ay korun dedi ve size tavsiyem kafaya takmayın fazla ben çok takıyodum sonra takmamaya basladım allah isterse oluyor inanın buna.sevgiler

kızlar yaa ben bişi sorcam kürtajdan sora kanamanız oldumu benim hiç olmadı sadece 4. günden itibaren böle nokta nokta kahverengi lekeler oldu sadece bi kaç gün sizce normalmi sizde bişe yani kanama oldumu bu gün 29. günüm ve adet olmadım dahaaaa

ben korundum kürtajdan sonr abenim iki kürtajım oldu
halada korunuyorduk işte eşimin bi kazasıyla hamile kaldım bi kaza yalnızca
şimdide bi kızım var 27 günlük
yani korkacak bişey yok
doktorunuda dinle derim

benim pek olmadı 40 gün bekle o zaman adet olmazsan bakarsın daha erken

bende kanama oldu 6 gun falan surdu hatta sonra duru kan geldi bir sure ama sonra kesildi bugun 25. gunum bende daha adet olmadım

kizlar benimde kürtajdan sonra pek kanamam olmadi dr bunun bi önemi olmadigini söylemisti bana ve tam 30. günde adet olmustum eskisi gibi düzene girdi hemen simdi 3. adetim bekliyorum

Kızlar tam 31. günüm yani dün adet oldum valla baya normal adet işte normalde 28 günde bi olyodum çok gecikmedi yani ya ben ikinci adetten sora korunmıycak bebik istiyooooom:CüvCüv:

ooo süper iremnazcim çogu gitmis azi kalmis sadece 1 ay daha sabrediceksin demek zaten zaman o kadar hizli geçiyoki yani ben 3 ay nasil doldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…