Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte baya bir zor süreç geçirdim fakat sonlandırmak zorunda kalınca aynı bulgular şuanda devam ediyor 1 buçuk haftadır halsizlik iştahsızlık ve bulantım var normal mi bunlar yaşayan varsa aktarabilir mi lütfen berbat durumdayım
Hamilelikte baya bir zor süreç geçirdim fakat sonlandırmak zorunda kalınca aynı bulgular şuanda devam ediyor 1 buçuk haftadır halsizlik iştahsızlık ve bulantım var normal mi bunlar yaşayan varsa aktarabilir mi lütfen berbat durumdayım
Ben de ilk gebeliğim de düşük yaptım ve kürtaj oldum.Gecmis olsun .Şu an daha hormonlarınız sıfırlanmadi adet olana kadar sifirlanmaz gebelik şikayetleri devam edebilir.Ve ben de aynı şekilde kötü hissediyordum Dr. Kan değerlerine vs baktı bişi olmadığını görünce psikolojik olduğunu söyledi. Bu günler de geçer ins saglikla istedgin zaman bebeğini kucağına alırsın