- 31 Mart 2016
- 92
- 35
- 8
- 30
- Konu Sahibi Dogangizem
-
canım tmm test yaparsın öğrenirsin konu sahibinin 5 aylık bebeği varmış sözde korunuyomuş e emziriyomuşta nerden esti aklına test yaptırmakta yaptırdı da öğrendi hamile olduğunu ben onu merak ediyorumGebeliğin 4 haftadan önce öğrenilmediģini kim söylüyor, ilişkidem 10 gün sonra çıkıyor, 2 haftalıkken öğrenilir mi diye dalga geçiyorsunuz birde.
İkinci gebeliğimi yumurtlamadan sonra 9.gün evde yaptığım gebelik testiyle öğrendim. Ateş ölçme yöntemini kullandığım için yumurtlama günüm de ilişki günümde belliydi.
konu sahibinin nerden neden aklına geldi bilmiyorum okuyorum mesajları.canım tmm test yaparsın öğrenirsin konu sahibinin 5 aylık bebeği varmış sözde korunuyomuş e emziriyomuşta nerden esti aklına test yaptırmakta yaptırdı da öğrendi hamile olduğunu ben onu merak ediyorum
ben bu soruma cevap alamadım hala konu sahibinden o yüzden inanasım gelmiyokonu sahibinin nerden neden aklına geldi bilmiyorum okuyorum mesajları.
2 haftalık gebelik bilinmez diyenlere yazdım.
Umarım konu gerçek değildir ne yaşadığını bilemeyiz daha çocuk yazık
18 yaşındasınMerhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
Doktor tahminen 2 haftalikddi
Yani doğan kardeş işin yok mu senin? kaç yaşındasın?ortaokul son falan mı?lisede olsan bilirdin hesaplamayı az buçuk?bu arada doğan kardeş genelde; 5 aylık bebe emziriliyor! hani bunu da öğren genelde de süt koruyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?