Kürtaj olmak istemiyorum önerilerini neler lütfen cevap verin

Haklısın canım bende konu fake mi değilmi bilmem ama 18 yaşında olduğunu ve kürtaj olmak istemediğini yazan bir genç var üzüldüm kimsenin ne düşündüğü umrumda değil fake olup bu konudan nasıl bir fantazi çıkarabilir orası ayrı tartışılır ancak ben yorumlarımı öyle olmadığını düşünerek yazıyorum o nedenlede kimin ne düşündüğüne pek bakmamak lazım nasılsa herkes herşeyi çok iyi biliyor....

2 haftalık hamileliği doktorlar bile henüz ispat edemiyor ?????????????
Böyle konular açıp bizi günaha sokmayın kürtaj olmak istemiyorum falan diyosun bize soruyorsun onu yaparken düşüncektin

18 yaşında 5 aylık bebeğin var ve 2 haftalık da hamile misin ? Ben senin yaşında üniversite sınavını kazanmak için bitarafımdan bile sivilce çıkarıyordum. Evlendiğinde daha tam 17'inde bile değildin sanırım.. Bu ne acele, hayatı neden depar atarak yaşadın neden çocuk yaşta evlendin ? Ailen çocuk yaşta evlenmene nasıl müsade etti ve çocuk yaşta biriyle kim niye, hangi zihniyetle evlendi ? Hayatı koşar adımlarla yaşarsan düşüşünde erken olur derler ki sende fena halde düşmüşsün.. Bir erkeğin ciddi ciddi "Doğum yaptıktan sonra dost ilişkim bitecek" deme cürreti yada dalga geçişi bile yaşının ne kadar küçük olduğunun ve ne kadar hafife alındığının bir göstergesi.. Kürtaj kararına olumlu baksam bir dert, bakmasam bir dert.. Ne diyeceğimi bilemedim..

Korunma yönteminiz neydi pardon ??

2 haftalık hamileliği doktorlar bile henüz ispat edemiyor ?????????????
Böyle konular açıp bizi günaha sokmayın kürtaj olmak istemiyorum falan diyosun bize soruyorsun onu yaparken düşüncektin
Bakın kan testinde çıktı ama kese yok ddi doktor tahminen dedi bu doktorun söylediği ben kimseyi inandırmak zorunda değil tek niyetin derdimi paylasmkti

Benim ne yaşadığımi bilmeden bu şekilde yargilamniz çok yanlış tek derdim derdimi paylasmakti bu siteye üye olmamın nedeni buydu

İnanmıyorum size ya böyle bu durumu nasıl alay konusu yapabiliyosnz
Ben senin adına gerçekten uzuldum.. Diger leri gibi dusunmuyorm sonuçta hayat bu kimin ne yaşayacağını bilemez kimse.. Bugün sana yarın bana boşver sen onları .senin derdin sana yeter..tamam olmuş bi hata ama asla o yavruya kıyma bence onun bi günahı yok o cok masum bi bebek.. Bebeği olamayan o kadar insan varken allah sana bunu lutfetms kesinlikle aldırma.. Aldirmamalisin.com pişman olursun vicdan azabı cekersin ömrün boyunca. O iki yavru senin tüm dunyan yaşam kaynagin.. Onları yaşar onlar için yasa..

Herkes ten çok Allah herşeyi biliyor görüyor

Evet doğruya doğru seni aldattığını bildiğin kocayı affet, iki lafa söze ciciklerin gevşesin hamile kal sonra aldırayım...
O GÜNAHSIZIN NE SUÇU VAR..? Bence siz önce vicdan kalp ve beyin operasyonu geçirin kusura bakmayın ama böyle bilinçsizce hareket edip KÜRTAJ dediniz mi kan beynime sıçrıyor

Benim ne yaşadığımi bilmeden bu şekilde yargilamniz çok yanlış tek derdim derdimi paylasmakti bu siteye üye olmamın nedeni buydu
Ne yaşadığını anlat o zamanda bilelim, sen kendini güzelce ifade etmiyorsan bizde anladığımız şekilde yorum yaparız..

Ki
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin bırak istediği yorumu yapsınlar sonuçta herkese açık ama senin uzuntun sana yeter. Basıma gelmedi ama az com empati kurup senin neler hissettiğini anlıyorum az com.. Allah yardimcin olsun

Hamile olduğunuza emin misiniz? 2 hafta gebeliği öğrenmek için çok erken bir süre. Hatta gebelik yoktur bile 2. haftada. Önce bu konuda bir emin olun.

Hamile degilseniz ne iyi. 5 aylık bebeğinizi alıp anne baba evine dönün. Bunu yapmayacaksanız da en azından korunun lütfen.

Surekli ne yasadigmi bilmiyorsun demissin.
Nedir tecavuz falan mi Allah askina?
Aklima bir tek o geliyor su an.
Tecavuze uğrayıp hamile kaldin sonra da evlenmeye mi zorlandin?
En kotu senaryo bu herhalde bu sekilde bir evlilik icin

Gebeliğin 4 haftadan önce öğrenilmediģini kim söylüyor, ilişkidem 10 gün sonra çıkıyor, 2 haftalıkken öğrenilir mi diye dalga geçiyorsunuz birde.

İkinci gebeliğimi yumurtlamadan sonra 9.gün evde yaptığım gebelik testiyle öğrendim. Ateş ölçme yöntemini kullandığım için yumurtlama günüm de ilişki günümde belliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…