- 26 Nisan 2016
- 17
- 3
- 1
- Konu Sahibi Dogangizem
-
Cool story bro..Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
Bebek zaten doğmadı mı, 5 aylık ve hayatta değil mi
Ne kürtajı ?
İkinciye mi hamilesin
Bi es ver
Yorumunuz için teşekkür ederim bu durum benim tercihin değildi inşallah benim durumum da kalmazsinzBosanma derecesine geldigin ve seni aldattigini bildigin adamla neden tekrardan yatiyorsun peki ? Hadi yattin diyelim eh yasin kucuk ama bir cocuk dogurmussun artik cocugun nasil oldugunuda biliyorsun neden korunmuyorsun
Neden Neden Neden ?
Belliki bosanmaya falan niyetin yokmus demekki azicik kafani kullansaydin hamile falan kalmazdin tekrardan. Bu cocuklari neden evlendiriyorlar cidden anlamiyorum.
Ne ödülü ki buikinciye hamile. geçen böyle b konuda üyenin biri ödül seksi mi yaptınız demişti. aklıma o geldi. ödül seksi yapmış üstüne bi de hamile kalmış.
D Dogangizem bu büyük kararı kendi başına vermek zorundasın ama bu tip bi aileye bi bi çocuk daha eklemezdim.
ikinciye hamile. geçen böyle b konuda üyenin biri ödül seksi mi yaptınız demişti. aklıma o geldi. ödül seksi yapmış üstüne bi de hamile kalmış.
D Dogangizem bu büyük kararı kendi başına vermek zorundasın ama bu tip bi aileye bi bi çocuk daha eklemezdim.
Maalesef dışardan bakinca ne olduğu anlasilmiyo benim durumum da kalmazsinz inşallah. İyi gunlerİyi etmişin aslında kıtlığa girmeden kapmışın adamın hasını koca diye!!!!!
Pardon?Yorumunuz için teşekkür ederim bu durum benim tercihin değildi inşallah benim durumum da kalmazsinz
iki haftalık hamile nasıl olunuyor?6 haftalık olmasın?Yorumunuz için teşekkür ederim bu durum benim tercihin değildi inşallah benim durumum da kalmazsinz
İçeriden bakmamız için doğru düzgün anlatmayı denesen incilerin mi dökülür?Maalesef dışardan bakinca ne olduğu anlasilmiyo benim durumum da kalmazsinz inşallah. İyi gunler
16 yasinda nasil evlendin sen? daha cocuksun cocuk mu buyutuyorsun? sana yol gosterecek bir buyugun yok mu? burada harcarlar seni yok nedden korunmadin neden aldatan adamla sevistin diye.Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
Ben de bunu soracaktım.2 haftalık hamilelik nasıl oluyor?
Doktor tahminen 2 haftalikddiiki haftalık hamile nasıl olunuyor?6 haftalık olmasın?
Herkese aynı tehditi savurmaktan vazgeçYorumunuz için teşekkür ederim bu durum benim tercihin değildi inşallah benim durumum da kalmazsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?