- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Dogangizem
Benim bildiğim en erken 4 haftada öğreniliyo
kürtaj max kaçıncı haftada oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay vay konuyu kessdemek bebek doğunca kocan sevgilisinden ayrılıcaktı
dur sen yazmadan söylim kendime inş. Böuüyle birşey başıma gelmez
![]()
hemen çağıralım o vakitMuneyi cagiran oldu mu? Gelip cimbizlar belki
Yasal süre 10 haftakürtaj max kaçıncı haftada oluyor?
kürtaj max kaçıncı haftada oluyor?
Yasal süre 10 hafta
Bu konuyu bende anlamıyorum ama olduğunu iddia edenler çoğunlukta2 haftalık hamilelik nasıl oluyor?
Ben öğrenciykenden beri 10 haftaydı. Yeni yasayla 10 haftadan sonra bilerek düşürme 1 yıldan 3 yıla çıkarıldı diye biliyorum canım.konuya kaynak oldu ama. bi ara, süreyi azaltıcaklardı ya. eylemler olmuştu. bu kısaltılmış hali mi yoksa eskiden beri böyle miydi?
Kan testiyle kızıma gebeliğimi 2-3 hafta arası öğrendim. Mümkün erken öğrenmek. Ama konu gerçek gibi durmuyor o ayrı.hamilelik işine kafam basmıyor arkadaşlar.
2 haftada öğrenilmez mi ya, erken gebelik tesyti var kan tahlili var.
konuya kaynak oldu ama. bi ara, süreyi azaltıcaklardı ya. eylemler olmuştu. bu kısaltılmış hali mi yoksa eskiden beri böyle miydi?
Ben öğrenciykenden beri 10 haftaydı. Yeni yasayla 10 haftadan sonra bilerek düşürme 1 yıldan 3 yıla çıkarıldı diye biliyorum canım.
10 haftadan sonra bebeğini bilerek düşüren kadınlar için 1 yıllık ceza öngörülüyordu. 3 yıla çıkarıldı.bir yıldan üç yıla? anlamadım.
İlk kez duydum şaşırdımKan testiyle kızıma gebeliğimi 2-3 hafta arası öğrendim. Mümkün erken öğrenmek. Ama konu gerçek gibi durmuyor o ayrı.
hangi dr bu.2 haftalık falan demezler genelde beta hcg bakarlar kese göremiyorum bu gün git haftaya gel derler daha bi sürü şeyDoktor tahminen 2 haftalikddi
10 haftadan sonra bebeğini bilerek düşüren kadınlar için 1 yıllık ceza öngörülüyordu. 3 yıla çıkarıldı.
edit: kanuna baktım. 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası yazıyor. Düzeltme yapayım da yanlış bilgilendirme olmasın.