- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Dogangizem
Bunun ultrasonda cik demiş teyzesi!hangi dr bu.2 haftalık falan demezler genelde beta hcg bakarlar kese göremiyorum bu gün git haftaya gel derler daha bi sürü şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun ultrasonda cik demiş teyzesi!hangi dr bu.2 haftalık falan demezler genelde beta hcg bakarlar kese göremiyorum bu gün git haftaya gel derler daha bi sürü şey
1-2 gün geçmişti adetim ve hemen yaptırdm. Kanda çıktı ama kese falan daha görünmüyor o haftalarda tabi.İlk kez duydum şaşırdım
Ben adet dönemin geçince anlaşılıyor diye biliyordum
bende tezim için konu arayışı içindeydim ama bölüm farklı konu sahibi benim içinde bişi yapabilir mi acaba:)Tez konusu bu kuzum biri ele almalı bu konuyu :)
haftaya cinsiyeti belli olur demiş doktor
Ödül seksi ne ayol :)ikinciye hamile. geçen böyle b konuda üyenin biri ödül seksi mi yaptınız demişti. aklıma o geldi. ödül seksi yapmış üstüne bi de hamile kalmış.
D Dogangizem bu büyük kararı kendi başına vermek zorundasın ama bu tip bi aileye bi bi çocuk daha eklemezdim.
kan testiyle öğrenilir de yani kan testi verme gereği nasıl duydun ben onu anlamadım
Ödül seksi ne ayol :)
cevabı beklemedeyiz o zamanEvet doğru soru bu
ayda değil miydi o anacımUzayda sevişenler var park olur mu :)
şimdi gebelik sayfalarına dalmış, çıkamıyordurcevabı beklemedeyiz o zaman![]()
Kuru kuruya yapmisiz simdiye kadar odul olarak hic düşünmemiştimÖğren öğren bak ne kadar cahılsınn![]()
16 yasinda nasil evlendin sen? daha cocuksun cocuk mu buyutuyorsun? sana yol gosterecek bir buyugun yok mu? burada harcarlar seni yok nedden korunmadin neden aldatan adamla sevistin diye.
meslegin falan da yok degil mi canim senin? cok zor...
aldir deseler burada aldiracak misin? aldirma deseler buyutebilecek misin? annenle ya da akli basinda bir buyugune ac konuyu. esinle konus.
ayda değil miydi o anacım![]()
Hemen hemen aynı şeyleri yazıcaktım.. ellerine sağlıkBosanma derecesine geldigin ve seni aldattigini bildigin adamla neden tekrardan yatiyorsun peki ? Hadi yattin diyelim eh yasin kucuk ama bir cocuk dogurmussun artik cocugun nasil oldugunuda biliyorsun neden korunmuyorsun
Neden Neden Neden ?
Belliki bosanmaya falan niyetin yokmus demekki azicik kafani kullansaydin hamile falan kalmazdin tekrardan. Bu cocuklari neden evlendiriyorlar cidden anlamiyorum.