- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
- Konu Sahibi Dogangizem
2 haftalık hamile olduğunu Nasıl anladın ben onu anlamadım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanmıyorum size ya böyle bu durumu nasıl alay konusu yapabiliyosnzSahte zaten
2 haftada hangi gebelik öğrenilmiş ?
Haklısın canım bende konu fake mi değilmi bilmem ama 18 yaşında olduğunu ve kürtaj olmak istemediğini yazan bir genç var üzüldüm kimsenin ne düşündüğü umrumda değil fake olup bu konudan nasıl bir fantazi çıkarabilir orası ayrı tartışılır ancak ben yorumlarımı öyle olmadığını düşünerek yazıyorum o nedenlede kimin ne düşündüğüne pek bakmamak lazım nasılsa herkes herşeyi çok iyi biliyor....Niye bunca action yetmiyormu konuya bide ben gireyim uyelerle kapismaya ...
amacim onu bunu incitmek deil galiba anlamadin sen ...
kotu durumda oldugunu soyleyen birinin daha fazla incinmesine sinir olmak butun mesele bu ...
belki araya hatirlatirsam daha fazla kirici yorum yapilmaz diye yapmak ..
ANLATABILDIMMIII ??
18 yaşında 5 aylık bebeğin var ve 2 haftalık da hamile misin ? Ben senin yaşında üniversite sınavını kazanmak için bitarafımdan bile sivilce çıkarıyordum. Evlendiğinde daha tam 17'inde bile değildin sanırım.. Bu ne acele, hayatı neden depar atarak yaşadın neden çocuk yaşta evlendin ? Ailen çocuk yaşta evlenmene nasıl müsade etti ve çocuk yaşta biriyle kim niye, hangi zihniyetle evlendi ? Hayatı koşar adımlarla yaşarsan düşüşünde erken olur derler ki sende fena halde düşmüşsün.. Bir erkeğin ciddi ciddi "Doğum yaptıktan sonra dost ilişkim bitecek" deme cürreti yada dalga geçişi bile yaşının ne kadar küçük olduğunun ve ne kadar hafife alındığının bir göstergesi.. Kürtaj kararına olumlu baksam bir dert, bakmasam bir dert.. Ne diyeceğimi bilemedim..Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
Korunma yönteminiz neydi pardon ??16yasimda evlenmedim canm. Bu konuyu konuştuk zatn sadce bursa paylaşmak istedim benim isteğimle olmadi. Herşey ordn bakinca çok basit geliyo insanlara soyliycem bisey bulamıyorum hockimse benim durumda klmaz inşallah korunurken oldu ayrıca
Bakın kan testinde çıktı ama kese yok ddi doktor tahminen dedi bu doktorun söylediği ben kimseyi inandırmak zorunda değil tek niyetin derdimi paylasmkti2 haftalık hamileliği doktorlar bile henüz ispat edemiyor ?????????????
Böyle konular açıp bizi günaha sokmayın kürtaj olmak istemiyorum falan diyosun bize soruyorsun onu yaparken düşüncektin![]()
Benim ne yaşadığımi bilmeden bu şekilde yargilamniz çok yanlış tek derdim derdimi paylasmakti bu siteye üye olmamın nedeni buydu18 yaşında 5 aylık bebeğin var ve 2 haftalık da hamile misin ? Ben senin yaşında üniversite sınavını kazanmak için bitarafımdan bile sivilce çıkarıyordum. Evlendiğinde daha tam 17'inde bile değildin sanırım.. Bu ne acele, hayatı neden depar atarak yaşadın neden çocuk yaşta evlendin ? Ailen çocuk yaşta evlenmene nasıl müsade etti ve çocuk yaşta biriyle kim niye, hangi zihniyetle evlendi ? Hayatı koşar adımlarla yaşarsan düşüşünde erken olur derler ki sende fena halde düşmüşsün.. Bir erkeğin ciddi ciddi "Doğum yaptıktan sonra dost ilişkim bitecek" deme cürreti yada dalga geçişi bile yaşının ne kadar küçük olduğunun ve ne kadar hafife alındığının bir göstergesi.. Kürtaj kararına olumlu baksam bir dert, bakmasam bir dert.. Ne diyeceğimi bilemedim..
Ben senin adına gerçekten uzuldum.. Diger leri gibi dusunmuyorm sonuçta hayat bu kimin ne yaşayacağını bilemez kimse.. Bugün sana yarın bana boşver sen onları .senin derdin sana yeter..tamam olmuş bi hata ama asla o yavruya kıyma bence onun bi günahı yok o cok masum bi bebek.. Bebeği olamayan o kadar insan varken allah sana bunu lutfetms kesinlikle aldırma.. Aldirmamalisin.com pişman olursun vicdan azabı cekersin ömrün boyunca. O iki yavru senin tüm dunyan yaşam kaynagin.. Onları yaşar onlar için yasa..İnanmıyorum size ya böyle bu durumu nasıl alay konusu yapabiliyosnz
Herkes ten çok Allah herşeyi biliyor görüyorHaklısın canım bende konu fake mi değilmi bilmem ama 18 yaşında olduğunu ve kürtaj olmak istemediğini yazan bir genç var üzüldüm kimsenin ne düşündüğü umrumda değil fake olup bu konudan nasıl bir fantazi çıkarabilir orası ayrı tartışılır ancak ben yorumlarımı öyle olmadığını düşünerek yazıyorum o nedenlede kimin ne düşündüğüne pek bakmamak lazım nasılsa herkes herşeyi çok iyi biliyor....
Ne yaşadığını anlat o zamanda bilelim, sen kendini güzelce ifade etmiyorsan bizde anladığımız şekilde yorum yaparız..Benim ne yaşadığımi bilmeden bu şekilde yargilamniz çok yanlış tek derdim derdimi paylasmakti bu siteye üye olmamın nedeni buydu
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin bırak istediği yorumu yapsınlar sonuçta herkese açık ama senin uzuntun sana yeter. Basıma gelmedi ama az com empati kurup senin neler hissettiğini anlıyorum az com.. Allah yardimcin olsunBenim ne yaşadığımi bilmeden bu şekilde yargilamniz çok yanlış tek derdim derdimi paylasmakti bu siteye üye olmamın nedeni buydu
16 yaşında evlenmedim ben diye cevap yazmışAnlayan söyleyebilir mi? 16 yaşında doğurmuş şimdi bu kız. Kaç yaşında evlenmiş? Nasıl evlenmiş?
Herkes ten çok Allah herşeyi biliyor görüyor