Kürtaj olmalı mıyım?

RuhumBuruk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
886
1.203
43
37
Hanimlar yarın kürtaj olacam elim karnimda yavrumla son gecem 9 haftalık eşimle bosaniyoruz.Umrunda değiliz adamın ikiz kızlarım var bu arada dönüşümüz pek mümkün değil yaşamış olduğum evlilikten bahsetmiştim ama yavrumu aldırmaya mecburum vicdan azabım şimdiden başladı.Ailemi hic katmadan yardımci olun vefat ettiler kız kardeşim var sadece onda kalıyorum şimdilik

Son düzenleme:
İcinizden ne geciyor? Gercekten aldirmak istiyorsaniz aldirin. İkiz cocuklariniz varmis,bosaninca hayatinizi nasil devam ettireceksiniz? Calisacak misiniz? Aileniz size destek mi? Dogursaniz bakmakta zorlanacak misiniz? Bunlari elbet dusunmussunuzdur.

Allah yardımcınız olsun. Bu kararı vermişsiniz ama şimdiden vicdan azabı başlamış. Kızlarınıza mutlu bir anne olabilmek için sonrasında muhakkak destek alın.

Yavrunun suçu yok maddi durumunuz var ise aldırmayın.

Her ne karar verirseniz en sizin için doğrusu olur inşallah.
Yaşadığınız hayatı ve zorluklarınızı bilmiyorum ama ben olsam çocuklarıma yetemeyeceksem aldırırdım.
Doğacak çocuğunuza ve ikiz kızlarınıza maddi ve manevi olarak yetemeyecek şartlardaysanız sanki aldırmaktan başka çözüm yok gibi.
Size aldırın ya da aldırmayın diyemem.
Yanlış anlamayın ama yakın bir tarihte eşinizle cinsel ilişkiye girecek kadar ilişkiniz varsa evliliğinize bir şans veremez misiniz?

Çalışan bir kadın mısınız ?
Aileniz destek mi ?
Ben kıyamazdım
Annem babam vefat etti kardesimde kalıyorum.Calismiyorum şuan daha çok taze olaylar ama eşim 1 aydır hic aramadı dava acildi ztn karnımdaki umrunda degil.Bikac saat önce teyzemle konusmuslar ya ben bir tel açsan koşarak gelir demiş çok zoruma gidiyor ben ailem dagilmasin diye direndim adam beni ne gözle görmus

Aldırdıktan sonra psikolojik olarak etkileneceksiniz ve toparlanamayacaksanız o ikiz kızlarınıza da bakamazsınız.
Onlara da yazık olur.
Aldırmayın derim ben,kıymayın.

2ay önce birliktelik yaşayıp hamile kaldığınız adamdan şimdi neden boşanıyorsunuz onu da merak ettim ama neyse...

Sorun ne bilmiyorum

Tabikide yavrunun sucu yok ama ikizlerden sonra bir cocuk daha vede bosanmis bir bayan hayat sartlari da malum bakabilecekseniz tabikide aldırmayin ama buyuk sorumluluk da size dusuyor allahım yardımcın olsun bende hamileyim esimle bosanma asamasındaydık ve bnde dusundum kurtajı sukur duzeliyoruz allahım sizede yardım etsin insallah uzucu bir durum

Hangi anne kıyar mecburum Allah kahretsin ki çok çok kötüye düştüm adamın oyuncağı oldum yuvam yikilmasin die çırpındıkça adam kendini bişey sandi

Sizi aldatan, döven, hastanelik eden, kulağınızın sağır olmasına neden olacak kadar gözü dönen bir adam bu! Hiç üzülme arkadaşım bu adam için. Henüz 1,5 yaşında ikizlerin var. Anne baban yok. Desteğin yok. Çalışmak zorundasın. Bir bebeğin daha olursa çalışamazsın da. Rezil olursunuz çocuklarınla ortada. İkizlerine bari bunu yaşatma.

Anladım.
Hiç çocuğunuz olmasa aldırın demek gene bize düşmez ama aldırın derdim.
Şuan zaten ikizleriniz var ve üçüncü bir bebek sizi maddi açıdan çol da zorlamayacak çünkü zaten iki çocuk mevcut.
Diğerlerinin birer parça eksiği ile üçüncüye maddi olarak yetersiniz zaten.
Ama adamım umurunda değil diye aldırmak yanlış, o zaman ikizleri ne yapacaksınız?
Adam onları da umursamıyor ki?

Aslında arasam 1 konuşmama bakar ama sonrasi cehennem olur bana adam çok ilginc karakter demez yuvami çocuklarımı kurtardı yalvardin geldin diye beni iyice ezer boşanmaktan başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…