- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Hanimlar yarın kürtaj olacam elim karnimda yavrumla son gecem 9 haftalık eşimle bosaniyoruz.Umrunda değiliz adamın ikiz kızlarım var bu arada dönüşümüz pek mümkün değil yaşamış olduğum evlilikten bahsetmiştim ama yavrumu aldırmaya mecburum vicdan azabım şimdiden başladı
Annem babam vefat etti kardesimde kalıyorum.Calismiyorum şuan daha çok taze olaylar ama eşim 1 aydır hic aramadı dava acildi ztn karnımdaki umrunda degil.Bikac saat önce teyzemle konusmuslar ya ben bir tel açsan koşarak gelir demiş çok zoruma gidiyor ben ailem dagilmasin diye direndim adam beni ne gözle görmusÇalışan bir kadın mısınız ?
Aileniz destek mi ?
Ben kıyamazdım
Her ne karar verirseniz en sizin için doğrusu olur inşallah.
Yaşadığınız hayatı ve zorluklarınızı bilmiyorum ama ben olsam çocuklarıma yetemeyeceksem aldırırdım.
Doğacak çocuğunuza ve ikiz kızlarınıza maddi ve manevi olarak yetemeyecek şartlardaysanız sanki aldırmaktan başka çözüm yok gibi.
Size aldırın ya da aldırmayın diyemem.
Yanlış anlamayın ama yakın bir tarihte eşinizle cinsel ilişkiye girecek kadar ilişkiniz varsa evliliğinize bir şans veremez misiniz?
Annem babam vefat etti kardesimde kalıyorum.Calismiyorum şuan daha çok taze olaylar ama eşim 1 aydır hic aramadı dava acildi ztn karnımdaki umrunda degil.Bikac saat önce teyzemle konusmuslar ya ben bir tel açsan koşarak gelir demiş çok zoruma gidiyor ben ailem dagilmasin diye direndim adam beni ne gözle görmus
Hangi anne kıyar mecburum Allah kahretsin ki çok çok kötüye düştüm adamın oyuncağı oldum yuvam yikilmasin die çırpındıkça adam kendini bişey sandiİcinizden ne geciyor? Gercekten aldirmak istiyorsaniz aldirin. İkiz cocuklariniz varmis,bosaninca hayatinizi nasil devam ettireceksiniz? Calisacak misiniz? Aileniz size destek mi? Dogursaniz bakmakta zorlanacak misiniz? Bunlari elbet dusunmussunuzdur.
Aynen kalbim ve mantigim çarpışıyorben 12 haftalik yavrumu kaybetim kalbi durduğu için ve gerçekten seni anlıyorum kolay değil bebek suan tamamen oluşmuş kalbim nolursun aldirma diyor ama mantigim....
Anladım.Annem babam vefat etti kardesimde kalıyorum.Calismiyorum şuan daha çok taze olaylar ama eşim 1 aydır hic aramadı dava acildi ztn karnımdaki umrunda degil.Bikac saat önce teyzemle konusmuslar ya ben bir tel açsan koşarak gelir demiş çok zoruma gidiyor ben ailem dagilmasin diye direndim adam beni ne gözle görmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?