Kürtaj olmalı mıyım?

Aynen yoksa böyle bir karar alamadım ama çalışamazsam ona geri dönmek zorunda kalacam adam teyzemi aramış ne zaman arasam evine dönecektir o demis delirecem rahatlığınaa!!

Evet ama çalışamayacam maddi manevi çökecek o da bunu istiyor ztn

Hangi anne kıyar mecburum Allah kahretsin ki çok çok kötüye düştüm adamın oyuncağı oldum yuvam yikilmasin die çırpındıkça adam kendini bişey sandi
Diğer konunuzu okudum.
Evliliğinizde ihanet,dayak ,kulak zarını patlatma var.Bu adamı sevdiğinizi söylemişsiniz bir de.Yapmayın sevgi böyle birşey değil.
Kendinizi ve kızlarınızı seviyorsanız kurtulun bu adamdan.
İkizleriniz de küçük tahminimce 1,5 yaş civarında.Çalışmıyorsunuz,ikizler küçük,yeni bebeği maddi manevi kaldırmazmışsınız gibi geliyor.
Adam sizi aldatıp,dövmüş boşanma davası açıp sizi heryerden engellemiş bu adama güvenerek çocuk doğurmayın.kendinize güvenşyorsanız doğurun.

Daha önceki konuma bakarsaniz ayrintili olarak anlattim çok uzun

2 hafta yumurtlama süresini çıkarıp 7 hafta önce iyi olduğunuz Ada'm birden boşanacak duruma gelmenize mi sebep oldu yoksa önceki sorunlarınızı görmezden gelip sorumsuzca mı davrandınız hamile kalarak?

Zaman'ında aileniz korunabilseydi şu an 3 çocuğun vebaline girmezdiniz,giremezdiniz.

Guvenemiyorum ama korkum yavruma kiyip maneviyatta iyice cökmem

Bence aldirmayin ... maddi skinti varsa tazminat davasi acin ...

Evet ama çalışamayacam maddi manevi çökecek o da bunu istiyor ztn
Eşek gibi bakacak pardon da, her türlü hem sizin hem de çocuklarınızın yasal hakkı mevcut.
Nafakasıno da verecek, çocukların maddi bakımını da üstlenecek.
Peşini bırakmayın.
Aldırın ya da aldırmayon diyemem ama diğer iki çocuğunuzun hakkını da yedirmeyin.

Kotu Olan ben degilim her fırsatta bizi yerle bir eden bir yaptığı diğerini tutmayan her şey yolundayken çıkmaza sokan esim.Vee eşim bilebilir nasil hamile kaldım ben kavgadan sonra regl olmayinca anladim

Aldırma diyen arkadaşlar: Kadının kocası kulak zarını patlatan, döven, aldatan bir tip. Üstüne hamile karısını evden kovup boşanma davası açmış. İstemiyor bile karısını, çocukları. Kadının annesi babası yok. Kardeşinin evinde kalıyor 1,5 yaşındaki ikizleriyle. Çalışmıyor. Nereye kadar kalacak kardeşinde? Adamdan nafaka alsa bile ne kadar olacak? Hem kira hem çocuklar hem bebek hem yeme içme fatura... Biraz gerçekçi olun. Bebeği olursa çalışamaz ki... Hiç olmazsa şimdi çocuklara birini bulup baktırır aldığı nafakayla. Bir yandan da çalışır, kurar hayatını. Kadın başının derdine düşmüş, oturmuş suçluyorsunuz niye aldırıyorsun diye. Durumu normal olsa, şımarıklıktan aldırmak istese hadi neyse, öyle değil ki durumu!!! Biraz empati lütfen!

Ömrünüzün sonuna kadar pişman olucak her yıl "doğsaydı şu yaşta olacaktı" diye hesap yapıcak herzaman cinsiyetini tahmin etmeye çalışıcaksınız. Vicdanınızın sesi hiç susmayacak.
O sizin evladınız kalbi var şuan bu hayatta kalmak size daha sıkı tutunmak için olanca hızıyla atıyor.

Dizidaşım, mantığın doğru.
Yalnız benimki de doğru.
Hiç çocuk olmasa aynen senin gibi yazardım ama zaten çocuk var, masraf var, çalışması için illa birine bırakılacak.
Ha 2 ha 3.
Çocuklar daha bebek, annenin hayatı 6 ay daha sekteye uğrar o kadar o da doğunca.
Hamileyken gayet 36. Haftaya kadar çalışabilir, sonrasında zaten 4 ay devlet desteğini de alacak maaş gibi.
Çocuk yardımı vs, maddi sıkıntı en azından 3.çocuk için olmayacak.
Şuan öncelik ikizlerinin hakkını alması.
Ve bu işin vicdanı var, empati yaptığımda kendimi yer dururdum ben.
O pis herifin ya da benim salaklıpımın bedelini yavruya ödetmek, daha rahat yaşamak için ondan vazgeçmek çok ağır gelirdi.
Yineliyorum hiç çocuk olmasa aldırsın, o adam görünümlü yaratıkla tüm bağı bitsin ama öyle değil işte.

Ben bu kadıncağızın önceki konularında yazdıklarını da takip etmiştim. Hamile olduğunu öğrenince işe almayabilirler kadını. Halihazırda işi olsaydı doğru, 37. haftaya kadar çalışır, sonra 3 aylık olana kadar devlet desteği alırdı. 3 aydan sonra tekrar başlardı ama 3 aylık bebeği bırakıp işe gidebilecek mi? Sabah 8’den akşam en erken6-7’ye kadar çalışabilecek mi? Bunlar çok zor. İmkânsız değil elbette ama gerçekten biter her anlamda kadıncağız. Zaten psikolojisi de pek iyi değil. Bu psikolojiyle bir ikiz olmak üzere 3 çocuk, boşanma vb. çok zor. Dizidaşım, kadıncağız bence en doğrusuna karar vermiş. Bana göre de çocuk aldırmak çok kötü ama böyle bir durumda hayatta olan iki yavruya üzülürüm. Üstelik üç küçük çocuğa bakıcı bulmak imkânsız. Ben bir çocuğa bile çok zor bulmuştum. Onu bile bir yılda üç kere değiştirdim.

Ben iki bebeğe bakıcı bulamıyorum, yatılı olan bile kaçıyor hem de evde olmama rağmen.
Sanırım haklısın, insanüstü bir çaba lazım ve muhteşem beden ve ruh sağlığı da cabası.
Eski konuları bilmiyorum ama manyak herifin ve konu sahibinin saflığının ceremesini pirinç kadar, korunmasız ve dünyadaki en temiz şeyin ödemesi zoruma gitti herhalde.
Kürtaja karşı değilim ama sağlık sıkıntıları olmadan ve maddi olarak açlık seviyesinde yaşanılmayacaksa evli olan kişilerin çocuk aldırmasına karşıyım.
Tam insanı ikiye bölen bir konu, akıl başka diyor gönül başka...
Allah yardımcısı olsun, diğer evlatlarına uzun ömürler versin.

Suan tek bebeğe odaklandim icim parçalandı hic birsey diyemiyorum rabbim o adamı bildiği gibi yapsın olan kadinlara oluyor zaten. Aglayasim geldi hüngür hüngür bole sorumsuz adama yüzünden bir can gidiyor anne mağdur allah yardımcın olsun canimm

Eski konunuzu bilmeyenler "aldırmayın" diyecektir. Bence en mantıklısı aldırmak. 2 küçük çocuğunuz var. Boşanınca çalışmak zorundasınız. Hamile durumda iş bulmanız zor olacak. Çocuk doğduktan sonra 2 küçük çocuk ve 1 bebeğe bakıcı bulmak hem zor olacak hem de normalden daha pahalıya gelecek. Şu an var olan çocuklarınızın durumu çok çok daha önemli.

Ayrıca umarım o adamın keyfi yerinde, elini kolunu sallayarak ayrılmasına izin vermiyorsunuzdur. Darp raporu aldınız mı? Bir an önce bir avukatla görüşün ve size yaptıklarının bedelini ödeterek boşanın. Çocuklarınız için dik durun ve lütfen geri adım atmayın. O eve dönerseniz çocuklarınıza da size de yazık olacak, o adam değişmeyecek bunu bilin ve kötü hissetmeyin artık.

Daha şimdiden vicdan azabı yaşıyorsanız aldirdiktan sonra daha kotu hissedersiniz. Normalde o adama bir çocuk daha vermek mantiksiz ama karninizdakinin ne günahı var. Nafakanizi odemek zorunda kalacaktir. Bu arada zaten iki çocuk çok küçük iş bulamayacak ya da kazandiginiz yetmeyecekse üçüncü çocukla durum cok degismeyecek. Bence vicdaninizi dinleyin.

Çok merak edip baktım da eski konunuza, sizin ikizleriniz bile hata!
Kusura bakmayın sert konuşacağım!
Bu adam demeye dilimin varmadığı şahıs, bir günde yapmamış bunları.
Şuan bebek aldırıyorsunuz, ne hakla?
Siz göz yummuşsunuz her şeye, kendinizi kurtarmak adına cana kıyıyorsunuz.
Herkes empati yapmış sizi düşünüp aldırın demiş, aksine aldırmaya cesaretiniz olmasın!
Okumuş etmiş kadın, böyle bir yaratığa nasıl göz yumar da çocuk doğurur bir de boşanıyorum diye üzülüyorsunuz?
Boşanmayın efendim, her gün oturun yiyin dayağınızı.
Ya da boşanın, gece gündüz çalışın bakın çocuklarınıza.
O küçüçük 2 milimlik yavruya edeceğinize, siz çekin ömür boyu cezanızı!
Bu nasıl bir şey ya, bir kadın olarak çocuklarınıza böyle mi örnek oluyorsunuz?
Sinirden elim ayağım titredi, burada kaç saattir size üzülürken tek üzüldüğüm şeyin masum bir can olduğunu bilmeden yaptım diğer yorumlarımı.
Müstehak size!

Allah'ım burda bi candan bahsediyoruz. Nasil 2 cocuk varken ay birine bakamam diyip dogduktan sonra öldürmüyorsak buda bi canlı anne karnında da olsa öldüremezsin.
Siz ve sizin gibi düşünenlerin aklına tüküreyim burda mevzu can kalkmış para bakıcı pahalı falan diyorsunuz. Ne vicdansız insanlarsiniz.
Böyle konuşarak o meleğin hakkına giriyorsunuz günaha ortak oluyorsunuz.
Allah bunun hesabını sorar merak etmeyin.
Lafım sizin gibi karanlık zihniyetlerin tümüne.
Banlanıcaksam böyle banlanırım.
Hadi banlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…