Kürtaj olmalı mıyım?

Bunun vicdan azabini ömur boyu cekersiniz .kendi hatalarınızı neden doğmamış yavrunuza yüklüyorsunuz.Onun günahı dünyaya gelmek istemesi mi ?
İnanın kendi hayatım ve onun hayatıyla sinaniyorum doğarsa çok zor olacak ama Allah a bıraktım her namazimda Allah'ım hayirlisi neyse o olsun diom

Bu arada çocukların resmini paylaşıyormus tamam baba ama ben kesinlikle altinda bir şey ariyorum o özlemis olamaz inanmam buna

Her bebek rizkiyla ve bereketiyle gelir ... Eşiniz ne diyor kürtaj fikrinize ?

Hiç görüşmedim o konuda ama annesi en son imza vermem dio demişti.Bilmiyorum net fikrini bı evet bı hyr dediği icin
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun . Şurada 1 haftanız kalmış net karar için.10 haftadan sonra yapılmıyor zaten kürtaj.

O adama iyi bir ders vermek için 3. Çocuğuna doğurur 3 unu birden ona birakirdim. Görürdü o zaman arasam gelir demeleri. Bu çocukları siz kendi başınıza mi yaptınız. Neden tüm sorumluluğu siz alıyorsunuz.
Her zaman böyle oluyor. Bosanmalar oluyor kadın çocukları alıp gidiyor erkek de bekar oğlan gibi gidip kendine yeni bir kız buluyor olan kadının hayatına gençliğine oluyor.tekrar evlenmek istese evlenemiyor. Gönder çocukları babanneleri mi bakıyor kim bakıyor bir tutussun bir yerleri. Karnindakinide doğurup göndercem de. Bak nasıl yola gelirde ışte anne olmak galiba böyle birşey demek size bu kadar acı çektiren insana çocukları birakamazsiniz vicdanınızvicdanınız rahat etmez. Ama iyi bir dersi hakediyor.

+10000.......

O adama iyi bir ders değil ceza verilmeli tamam onda bi çoğumuz hem fikiriz de o çocuklar anneye muhtacken en azından şuan ucu de çocuklar neyin cezasını çekmiş olacak? Bi anne dayandı diyelim bi cocuk nasıl kaldıracak ne basacak yüreğine anne diye diye ağlaya ağlaya kaç günü geçecek de avunacak?
Küçük olsa birakamzsin anlamaz ama bakıma muhtaç büyük olsa anlar daha büyük acı hisseder..
Burnu surtsun mantığıyla belki kısa süreliğine yapılacak bir eylem de olsa bu evliliğin kurtarilacak burnu sürtülecek bir yanı olmadığını düşünüyorum..

Babasız çocuk büyüyeceğine aldırmak en doğrusu gibi, Allah yardimcin olsun

Kurtarsın diye demedim çocukları gönder diye. Zaten gönderemez dayanamaz..cocuklar ışte annesiz yapamayacakları için o erkek musfettesi görecek sanki kadın ona minnetle gibi diyormuş ya şimdi arasam gelir diye. Kadın ona muhtaç değil o kadına muhtaç. Ama gereksiz ışte gerek yok biten bitmiş olan çocuklara olur.
Kulak zarimi patlattı diyo keşke şikayetçi olup hapse attirsaydi başka nasıl bir ceza verilebilir ki.
Barış demiyorum öyle vi haddim yok ama karnındaki bebeğe de yazık öte yandan. Neresinden tuttulsa bu mesele elinde kalıyor insanın.
Sizinle aynı fikirdeyim anlamamissiniz diyorum ya kendisini bu hale sokan adama nasıl emanet edecek çocuklar hadi gözünü karartti verdi o çocuklar annesiz ne yapacak. (burasını eksik yazmisim.) Ama anlamalı oda bu çocuklar sadece bu kadının değil ne demek şimdi arasam koşar gelir demek.
Kendisi gelip özür dinleyeceği yerde ego yapıyor.
Mesajı beğenen kişide ben degilim tek bir hesabım var o da bu.

Bence aldırma. Boşandıktan sonra senin yeni bi başlangıca, yeni bi yol arkadaşına, hayata tutunmak için yeni bi nedene ihtiyacın olacak. İki tane melek tam da bu tarife uyuyor. Onlar sana herşeyi unutturacaklar ve ilerde “iyi ki” diyeceksin.. bunun bizzat örneğini gördüm. Hakkında hayırlısı.

Mesajınızı ben beğendim, çünkü bu konuda birebir aynı düşünüyoruz...

Bizim buralarda erkek boşandıktan sonra çocuğu erkeğe verirler ceza olarak...

Çocuğu kadina verildiğinde kadının hep boşatılıp hem cezalandırıldığı düşünülür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…