- 1 Haziran 2012
- 7.207
- 24.964
- 598
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Hastane politikasıdır..
Sonradan baba ortaya çıkıpta neden benim bebeğimi aldınız, o bebek sadece eşime ait değil, bende babasiyim diyerek hukuk sureci baslatmamasi için başta alınan bir tedbir..
Aksi durumda baba hak dava ederse hastane ve doktor tazminat bile ödemeye mahkum edilebilir...
Not: Hastanelerde her islem icin imza alınır, imza vermeden sezeryan doğuma yada normal doğuma bile alınmazsınız...
Hasta haklarında "hastanın rıza hakkı" olarak geçer.
Konu sahibinin ki farkli bir durum ama genel olarak çocuk taşımak doğurmak istemeyen kadın başta korunacak, tedbirini alacak.Anlamadım derken sebebini değil de,durumun tuhaf olduğunu söylemek istemiştim.
Sonuçta bebek babanın da çocuğu olmasına rağmen,hamilelik tamamıyla anneye bağlı bir durum kim ne derse desin,anne taşımak istemiyorsa zorla taşımış gibi olacak,çünkü bu durumda başka bir seçenek yokBilemiyorum bana tuhaf geliyor.
Gorevi degilmi? Ya da klise olacak ama: parasiyla degil mi?Saçma değil, istemeyen doktor yapmaz..
Canım malesef çoğu doktor vicdandan dolayı yapmıyor parasıyla ama yapmıyor,arkadaşım olmuştu dışarıdan doktor getirtmişti mecburenGorevi degilmi? Ya da klise olacak ama: parasiyla degil mi?
Allah kimseye vermesinde.. valla ikilemde kalinaxak bi durum. Bu kadin napsin simdi mesela? Gerci babasi vefasiz filan ama en azindan anasi belli babasi belli bi cocuk. ZorCanım malesef çoğu doktor vicdandan dolayı yapmıyor parasıyla ama yapmıyor,arkadaşım olmuştu dışarıdan doktor getirtmişti mecburen
Baba var'la yok arasında olunca belli olup olmaması hiç önemli olmuyor ya ama allah yine de kimsenin başına vermesinAllah kimseye vermesinde.. valla ikilemde kalinaxak bi durum. Bu kadin napsin simdi mesela? Gerci babasi vefasiz filan ama en azindan anasi belli babasi belli bi cocuk. Zor
Olmadi cunku doktorlar yapmak istemiyonus saglikli oldugu icin bebekGeçmiş sayfaları okumadım son durum ne? Oldunuz mu olmadınız mı kürtaj?
Ne güzel bi doktormus o öyle :)Olmadi cunku doktorlar yapmak istemiyonus saglikli oldugu icin bebek
Ilk defa duydum sma saglikli bebekte doktorun secimi olabiliyomus buNe güzel bi doktormus o öyle :)
Vicdanına uymuyorsa yapmaz....Gorevi degilmi? Ya da klise olacak ama: parasiyla degil mi?
Hayırlısı olsun konu sahibinin hakkında. Bunda da vardır bir hayır diyelim..Ilk defa duydum sma saglikli bebekte doktorun secimi olabiliyomus bu
Artik doguracak bence yapacak birsey yokVicdanına uymuyorsa yapmaz....
Konu sahibi gebeliği öğrendiğinde eşiyle birlikte aldirmak icin gitmis, bayan pek aldırmaya niyetli değilmis doktor anlamış ve "istemiyorsun aldirmayi galiba" dedikten sonra "kese bos, 2 gün sonra gelin"demiş...
Ben doktorun bu cümleyi bilinçli kullandığını düşünüyorum, çünkü kesenin bos olması kürtaja engel değil, 2 gün daha düşünsünler belki vazgeçerler niyeti ile göndermiş...
Hakkında hayırlısı olsun..Artik doguracak bence yapacak birsey yok
Evet
OlamadımGeçmiş sayfaları okumadım son durum ne? Oldunuz mu olmadınız mı kürtaj?
Konu sahibi son durum nedir merak ettim dava açtınız mı eşinize? Yoksa geri mi döndünüz?RuhumBuruk [/QU Asla geri dönmem.Komsusu aradı bugun cocuklari çok ozluyormus agliyormus bağıra bagira (geberse keske)2 ay olacak arasaydi çocukları kaçıran yok dedim.Evlenecekmis ev aliyormus anasigille getirecegi kızla birlikte yaşayacaklarmis.Tabi biz daha boşanmadik dava günü bile ortada yok Saçma sapan şeyler işte.Benim tahrik edip aramamı hesap sormami istiolar sanki anladigim bu ama o iş bitti.Ölürüm tek kelime etmem beni çok ziyan etti ailesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?