Kürtaj olmalı mıyım?

Anlamadım derken sebebini değil de,durumun tuhaf olduğunu söylemek istemiştim.
Sonuçta bebek babanın da çocuğu olmasına rağmen,hamilelik tamamıyla anneye bağlı bir durum kim ne derse desin,anne taşımak istemiyorsa zorla taşımış gibi olacak,çünkü bu durumda başka bir seçenek yok Bilemiyorum bana tuhaf geliyor.

Konu sahibinin ki farkli bir durum ama genel olarak çocuk taşımak doğurmak istemeyen kadın başta korunacak, tedbirini alacak.

Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir...

Canım malesef çoğu doktor vicdandan dolayı yapmıyor parasıyla ama yapmıyor,arkadaşım olmuştu dışarıdan doktor getirtmişti mecburen
Allah kimseye vermesinde.. valla ikilemde kalinaxak bi durum. Bu kadin napsin simdi mesela? Gerci babasi vefasiz filan ama en azindan anasi belli babasi belli bi cocuk. Zor

Gorevi degilmi? Ya da klise olacak ama: parasiyla degil mi?
Vicdanına uymuyorsa yapmaz....

Konu sahibi gebeliği öğrendiğinde eşiyle birlikte aldirmak icin gitmis, bayan pek aldırmaya niyetli değilmis doktor anlamış ve "istemiyorsun aldirmayi galiba" dedikten sonra "kese bos, 2 gün sonra gelin"demiş...

Ben doktorun bu cümleyi bilinçli kullandığını düşünüyorum, çünkü kesenin bos olması kürtaja engel değil, 2 gün daha düşünsünler belki vazgeçerler niyeti ile göndermiş...

Artik doguracak bence yapacak birsey yok

Bunun vicdan azabini ömur boyu cekersiniz .kendi hatalarınızı neden doğmamış yavrunuza yüklüyorsunuz.Onun günahı dünyaya gelmek istemesi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…