Cehâlet seviyeleri korkunç. Bir de olayı dramatize etmeleri beni öyle güldürüyor ki. Kürtaj başlığı altında kahkaha atıyorum.
" çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar var " diyenlerin hastasiyimCehalet seviyeleri korkunç. Bir de olayı dramatize etmeleri beni öyle güldürüyor ki. Kürtaj başlığı altında kahkaha atıyorum.
Kahkaha atabilmeyi cok isterdim. Sinir küpüne dönüyorum ben. Cehalete dayanamiyorum.Cehalet seviyeleri korkunç. Bir de olayı dramatize etmeleri beni öyle güldürüyor ki. Kürtaj başlığı altında kahkaha atıyorum.
Sanki onlarin bebek hakkindan eksiltiyor kurtaj yaptiranlar" çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar var " diyenlerin hastasiyim
Sinirden gülüyorum. Bir de vicdan, merhamet, hidayet falan diliyorlarKahkaha atabilmeyi cok isterdim. Sinir küpüne dönüyorum ben. Cehalete dayanamiyorum.
Korkma çok kısa süreli anesteziler bunlar.. tüp bebek, kürtaj bilmem ne derken 2 yılda 5 kere anestezi aldım benHaklısın ama ben hiç anestezi yemedim ya uyanamazsam korkusu çok oluyor ben bir de panik bir insanım o yüzden korkutuyor
6 haftalık evet olabilir. Fakat yasal süre 10 hafta. 10 haftalık bir fetüsün görünümünü biliyor musunuz? Kolu da bacağı da her şeyi var. 12 haftalık hamileyken evde düşük yapmış biriyim. Gördüğümü 1.5 senedir aklımdan çıkaramıyorum ve inanın bir pıhtı değildi. 10 haftalık bir fetüste aynı bu şekilde oluyor.Sanmıyorum, biliyorum. Bir kan pıhtısı vakumlanıyor. Bu kadar.
özelde tertemiz genel anestezili vakum yöntemiyle ol cok basit korkulcak hiç bişi yok agrın ble olmuyor.Ya hiç anestezi yemedim hastaneye düzgün giden bir insan da değilim anestezi yüzünden oluşan ölümleri duyduğum için açıkçası korktum birazcık
Çok geçmiş olsunKorkma çok kısa süreli anesteziler bunlar.. tüp bebek, kürtaj bilmem ne derken 2 yılda 5 kere anestezi aldım ben
Biliyorum. Döllendiği an kol bacak çıkarıyor sanıyorlar. Sandıkları gibi kol bacak koparma yok, embriyoyken ufacık bir pıhtının kürtajını yapıyorlar. Neden yasal sınır var biraz düşünseler keşke. Ben duygusal bakamıyorum, hazır olmadığım bir hamileliği sonlandırırım. Ne vicdan azabı duyarım ne pişman olurum. İşi saçma şekillerde dramatize etmeye gerek yok.
Çope gidiyor bir müddet sonra ne farkı var ondan çok ilginç kafalar gerçektenYa tüp bebek yaptıranların embriyoları?
Beni rahatsiz etmiyor. Istenmeyen gebelik istenmiyordur, sonlandirilabilir. Konu sahibininki kan pıhtısı, su anda onu konusuyoruz. 10. Haftada yaptiranlara da karışmam, doguramam bakamam diyorsa kürtaj olur. Siz dogurmayi istediginiz icin bu kadar travma yaşamışsınız. Dilerim saglikli bir bebeginiz olur.6 haftalık evet olabilir. Fakat yasal süre 10 hafta. 10 haftalık bir fetüsün görünümünü biliyor musunuz? Kolu da bacağı da her şeyi var. 12 haftalık hamileyken evde düşük yapmış biriyim. Gördüğümü 1.5 senedir aklımdan çıkaramıyorum ve inanın bir pıhtı değildi. 10 haftalık bir fetüste aynı bu şekilde oluyor.
Bunu söylemekle birlikte, kimseyi yargılayamam. Herkesin kendi hayatı, sonuna kadar saygı duyuyorum. Ama zor bir karar, zor bir durum. Basite indirgenmesi de biraz rahatsız edici.
Ya ne diyorsunuz allasen ya? Şuraya atılan kollu bacaklı bebeğin kıskaçla kol bacak kopartılan tiktok videosuna istinaden yazdım. Evet kahkaha atıyorum, abartı dramalar beni güldürüyor. Evet neyin neye benzediğini de biliyorum. Evet basit bir olay. İyi geceler.Yasal sınır dediğiniz 10 haftalık bir fetüs neye benzer biliyor musunuz? Aratın. Hatta 8 haftalık bir fetüsün bile kolu bacağı var. Cehalet diz boyu derken kendi bilgilerinizi tazeleseniz keşle. Sizin kahkaha atarım dediğiniz şeylere çok üzülen insanlar var. Gerçekten bunun yeri burası mı? Her şeyle de dalga geçmek zorunda değiliz diye düşünüyorum.
Bunları da buraya yazmazdım çünkü konu sahibinin kararına saygı duyan biriyim, ama siz başka bir şeyi savunurken konuyu inanılmaz küçümsüyorsunuz. Küçümsenecek bir şey yok.
Teşekkür ederim 2 tane sağlıklı çocuğum varBeni rahatsiz etmiyor. Istenmeyen gebelik istenmiyordur, sonlandirilabilir. Konu sahibininki kan pıhtısı, su anda onu konusuyoruz. 10. Haftada yaptiranlara da karışmam, doguramam bakamam diyorsa kürtaj olur. Siz dogurmayi istediginiz icin bu kadar travma yaşamışsınız. Dilerim saglikli bir bebeginiz olur.
Çöpe gidecek o kadar embriyo için tüp bebek de yaptırmamalı bu mantıkla. Bir gram elle tutulur argümanları yok. Birkaç haftalık milimetrik pıhtının kol bacak hesabını yapıyoruz. Bir de biliyor musun neye benziyor diye biyoloji dersi de aldık. Bilgimi tazelemeliymişim.Çope gidiyor bir müddet sonra ne farkı var ondan çok ilginç kafalar gerçekten
Ay siz inanılmaz sinirsinizÇöpe gidecek o kadar embriyo için tüp bebek de yaptırmamalı bu mantıkla. Bir gram elle tutulur argümanları yok. Birkaç haftalık milimetrik pıhtının kol bacak hesabını yapıyoruz. Bir de biliyor musun neye benziyor diye biyoloji dersi de aldık. Bilgimi tazelemeliymişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?