Kurtaj raporunda ne yazar

Allahım s3n bilirsin diyip ardından kimlere veriyorsun diye sorgulamak allahın kudretini sorgulamak, dolayısıyla şirk koşmaktır.
Konuyu daha fazla sabote etmeden susayım en iyisi. Nasılsa bitmeyeceksiniz

tövbe haşa haddinizi bilin sizi ilgilendirmeyecek şeylere dil uzatmayın.

İnsanların cinsel tercihlerine karışma taraftarı hiçbir zaman olmadım..Biriyle birlikte oldum deseydin normal karşılardım lakin KÜRTAJ cinayettir hele ki fuzuli bir sebepten ötürü ise.
Camiyi soyan kılıfını hazırlar demişler bir halt yerken biraz düşünmeli insan korunsaydın bir yolunu bulup.Cahil olmadığını düşünüyorum..
Kim yadırgarsa yadırgasın beni o karnında ki evladına yazık.Senin bir kaç dakikalık zevkin için değer mi cana kıyılmasına.Allah'ım sen bilirsin ama kimlere evlat veriyorsun kurban olduğum gör.
Tamamen sana katılıyorum..bazı arkadaşlarda sorgulamak kimsenin haddi değil diyo..şu an ortada bir bebek var kanıyla canıyla hergün büyüyen bir varlık insan nasıl öldürebilir hemde bir anlık heves uğruna...ahlak zabıtası değilim kimle ne yapmak isterseniz yapın ama o bebeğin canını alma lüksünü kim veriyo size...bebeğini dert olarak gören bir zihniyet...

Oh miss valla istediginde hamile kal, istemedigin zaman aldir, sonra dua etsinler inşallah evlenince istediginde kalirsin diye vallahi zorunlu olmayan kurtaj için bu duaya asla amin diyemem.
Hey Allahim ya, herkes bir seylerle sinaniyor işte. ..

Not: zorunludan kastim bebegin anne karninda ölmesi, düşük falan filan, saglik sorunlari yani. .

Bir insan, hele ki bir kadın, içinde hissettiği bebeğini aldıracağını bile bile böyle bir şey yapar mı? Yok korunun yok aldırmayın yok cinayet. Herkes neyi nasıl yaptığını biliyor, tek akıllı da siz değilsiniz. Ben artık çok sıkıldım şu yorumlardan. Siz gelecek veremeyeceğiniz bir insanı kendi duygularınız için doğurursunuz, her insan bunu yapacak kadar kör değil. Konu sahibi de zaten ben ne yapayım dememiş bir şey sormuş. İnsanların sorusundan başka her şeye konuşuyorsunuz. Konu sahibesi herkes söylemiş zaten, doktora söylersiniz yapamam derse de kıytırık bir sağlık ocağından alırsınız raporunuzu. Geçmiş olsun şimdiden.

Allahım s3n bilirsin diyip ardından kimlere veriyorsun diye sorgulamak allahın kudretini sorgulamak, dolayısıyla şirk koşmaktır.
Konuyu daha fazla sabote etmeden susayım en iyisi. Nasılsa bitmeyeceksiniz
Evet bitmiycez küçük bebeklerin canını almakta allaha şirk değil mi. o canı veren allah alma hakkını kula mı veriyo allah...esas şirk budur...

Oh miss valla istediginde hamile kal, istemedigin zaman aldir, sonra dua etsinler inşallah evlenince istediginde kalirsin diye vallahi zorunlu olmayan kurtaj için bu duaya asla amin diyemem.
Hey Allahim ya, herkes bir seylerle sinaniyor işte. ..

Not: zorunludan kastim bebegin anne karninda ölmesi, düşük falan filan, saglik sorunlari yani. .
İstedigimde hamile kalmadigimi kac defa daha aciklamam gerekiyor? Tibbi olarak hamile kalamiyor olmama ragmen korundum ben her iliskimde, oradan bakinca istiyor gibi mi duruyorum?

Tesekkur ederim.
Umarim problem cozulmustur de bundan sonrasi icin tedavi gerektirmeden hamile kalabilirim.

bence doktorunuz başka bir şey yazabilir rapora. sonucta evli bile olsanız kimse iş yerine kürtaj raporu götürüp vermek istemez bunu anlayacaklarını düşünüyorum..

ama hasta kayıtları konusunda aynı şey olur mu emin değilim

Hadi ya sen bunu öldür bide yenisini iste...sen eline yapışan evlat kanıyla nereye kadar gidersin acaba...
hanımefendi şuan yaptığınız şeyle ne amaçlıyorsunuz bilmiyorum ama gerçekten tavrınız kötü..
kimsenin kararını kimsenini günahını sevabını tartışmak başka bir kula düşmez..

bence doktorunuz başka bir şey yazabilir rapora. sonucta evli bile olsanız kimse iş yerine kürtaj raporu götürüp vermek istemez bunu anlayacaklarını düşünüyorum..

ama hasta kayıtları konusunda aynı şey olur mu emin değilim
Kaydi kim yapiyorsa onunla konusmami onerdi bir uye. Benim aklima gelmemisti dogrusu, iyi oldu buna dikkatimi cektiginiz. Doktor isleme ne yaziyorsa kayda da onu girdirir diye dusunuyorum. Sanirim hasta kaydi yaptirmadan once direkt doktora gidip konusmak, ona gore kayit yaptirmak en iyisi olacak.

Benim kuzenim kurtaj oldugunda kadin hastaliklari yazdilar dosyasina yani kıl dönmesi bile olabilir anlayacagin. Tek bilgim bu , bu konuda umarim işine yarar Hoppa

Bende cocuk sahibi olmak istiyorum ama konu sshibinide yargilamak bana dusmez farkli birsey hakkinda yardim istiyor zaten yaptigi seyin bilincinde oldugunu dusunuyorum herkesin kendu tercihi yargilamak kimseye dusmez:KK51:

Back
X