Kurtaj raporunda ne yazar

hanımefendi şuan yaptığınız şeyle ne amaçlıyorsunuz bilmiyorum ama gerçekten tavrınız kötü..
kimsenin kararını kimsenini günahını sevabını tartışmak başka bir kula düşmez..
Bakın benim tavrım kötü değil ben sadece küçük masum bir bebeğin varlığından bahsediyorum ve konu sahibesi hamile kalamayacağını 13 yaşından beri sağlık sorunları olduğunu söyledi...ve ona bahşedilen bu güzelliğe kıymayı düşünüyo...evlenincede yeniden kendiliğinden gebe kalmayı..bana söylermisiniz bu durumda madur kim bebeğin suçu annesini seçememek olması mı...pekala bebeğin babasıyla evlenmeyide düşünebilirdi tabi baba adayı bekarsa..

Yukarida yazdim aslinda. Dogal yollarla hamile kalamiyorum ben, oyle olmasi gerekiyordu yani. Ayrica hamilelik disinda hastalik konusunda titiz oldugum icin normalde prezervatifle de korunuyorum, hamile kaldigim iliskide prezervatif kullanmadik ancak dedigim gibi hamile kalamayacagim icin cok umursamadim, zaten hic hamilelik endisem de olmamisti. Vucudum kafayi yedi sanirim. Hamile kalabildigim icin sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum.

Konu sahibi kendini savunmaya ihtiyacın yok. Bence sen yeterli fikri aldıysan konuyu kapattır. Polemiğin içine çekiliyorsun farkındaysan.
Kendi adıma kürtaja karşı biriyim ama kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil. Sadece Allah.

Bakın benim tavrım kötü değil ben sadece küçük masum bir bebeğin varlığından bahsediyorum ve konu sahibesi hamile kalamayacağını 13 yaşından beri sağlık sorunları olduğunu söyledi...ve ona bahşedilen bu güzelliğe kıymayı düşünüyo...evlenincede yeniden kendiliğinden gebe kalmayı..bana söylermisiniz bu durumda madur kim bebeğin suçu annesini seçememek olması mı...pekala bebeğin babasıyla evlenmeyide düşünebilirdi tabi baba adayı bekarsa..
O henüz bir bebek değil cenin. İnsanların şartlarını bilmeden ağdalı cümlelerle kimseyi üzmeye hakkınız yok. Ayrıca istenmeyen bir gebelikte kadın çocuğu büyütemeyecekse, çocuk yurtlarda sürüncekse sefil olcaksa neden doğursun? Bu daha kötü. Doğduktan sonra sefil olmasındansa doğurmamakta o kadının en doğal hakkıdır ve çok daha vicdanlı bir tavırdır

şuan yazınızda dahi tanımadığınız bir kadını evli bir adamla birlikte olmakla itham ediyorsunuz.. ama tavrım kötü de değil diyorsunuz..
Evlenmeyi de düşünebilirdi ama şuan doğuramayacağını söylüyor... hangi şartlarda yaşadığını bilemeyiz.. sizin ona kötü sözler söylemeniz kürtaj olacağı gerçeğini değiştirmeyecek.çünkü kürtaj olmalı mıyım diye açmamış konuyu karar çoktan verilmiş..
eğer varsa bir günahı elbet karşısına çıkacaktır bu yüzden bunun hesabını biz soramayız

Sizin içiniz çürümüş resmen. Son cümlenizden sonra buna emin oldum. Allah en çok sizin gibilerin şerrinden korusun insanları

Hala bir seylerle itham ediyorsunuz ama uzgunum, konuyu istediginiz yere cekemeyeceksiniz. Hayatim ve kararlarimla ilgili hesap vermem gereken kisiler varsa eger siz onlardan biri degilsiniz.
Ha cok merak ediyorsanız eger baba adayi bekar.
Su andan itibaren itham, iftira ve tacizlerinize cevap vermeyecegim, buyrun dilediginizi yazin hakkimda.

Konu sahibi kendini savunmaya ihtiyacın yok. Bence sen yeterli fikri aldıysan konuyu kapattır. Polemiğin içine çekiliyorsun farkındaysan.
Kendi adıma kürtaja karşı biriyim ama kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil. Sadece Allah.
Kapattirmak icin ne yapmam lazim?
Anlasilan birilerinin benim ustumden kendi mukemmelliklerini tatmin etmesinin onune gecemeyecegim.

Hala bir seylerle itham ediyorsunuz ama uzgunum, konuyu istediginiz yere cekemeyeceksiniz. Hayatim ve kararlarimla ilgili hesap vermem gereken kisiler varsa eger siz onlardan biri degilsiniz.
Ha cok merak ediyorsanız eger baba adayi bekar.
Su andan itibaren itham, iftira ve tacizlerinize cevap vermeyecegim, buyrun dilediginizi yazin hakkimda.
Sabrınıza hayran kaldım. Duruşunuza da

Oncelikle bebegini oncesinde olacagini ogrenip aldirmayan bir aileyiz..aile olduk .cok surpriz oldu cok sasirdim korktum agladim geceni 11 biz teste gittik adetim gecikmisti 4 haftalik pozitif dediler woooo sonra bebek alan merkezleri arastirdik ve bulduk değerli esim ozaman erkek arkadasimdi mekani cennet olsun dediki bir cana kiyacagiz dedi ve ben eve gectim oda ogun icmis ertesi gunde iyi degildi ve beni aradi b3n bu çocuğu istiyorum dedi evlenecektik ama cok ani yaptik herweyi herşey mukemmel 9ldu planl8 opsa bukadar guzel olmaz herkes icin oyleydi ve ben esimi kaybettim en buyuk yoldasim kizim bilseydim boyle olacağını daha once getirirdim onu o kahkahalari ben aglarsam oda agliyor cantami getiriyor...muthis mucize birsey ve belki onuda Allah sana yoldas veriyor bak mucizeye....

Bende kürtaja karşıyım,büyükte günahtır evet..ama kimseye düşmez bunun hesabını sormak..konu sahibinin günahıda olsa Allaha vericek bunun hesabini size degil,polemik yaratmayin artik ya..herkes çok biliyor hesap sormayı oturduğu yerden..nerden biliyorsunuz insanlarin hayatlarinida hesap soruyorsunuz ya size mi düştü..Allah büyüktür herseyi o bilir o görür size düşmedi yorumlamak!!!

Oncelikle bebegini oncesinde olacagini ogrenip aldirmayan bir aileyiz..aile olduk .cok surpriz oldu cok sasirdim korktum agladim geceni 11 biz teste gittik adetim gecikmisti 4 haftalik pozitif dediler woooo sonra bebek alan merkezleri arastirdik ve bulduk değerli esim ozaman erkek arkadasimdi mekani cennet olsun dediki bir cana kiyacagiz dedi ve ben eve gectim oda ogun icmis ertesi gunde iyi degildi ve beni aradi b3n bu çocuğu istiyorum dedi evlenecektik ama cok ani yaptik herweyi herşey mukemmel 9ldu planl8 opsa bukadar guzel olmaz herkes icin oyleydi ve ben esimi kaybettim en buyuk yoldasim kizim bilseydim boyle olacağını daha once getirirdim onu o kahkahalari ben aglarsam oda agliyor cantami getiriyor...muthis mucize birsey ve belki onuda Allah sana yoldas veriyor bak mucizeye....
Oncelikle basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin.
Bu hikayenin sizin icin esinizin vefatina kadar guzel gelismesine sevindim, ancak bizim evlenme gibi bir durumumuz yok, evliligi gectim, maddi manevi bir cocuk sahibi olma imkanimiz yok.
Ben zaten anac bir insan degilim, muhtemelen kucuk yastan beri cocuk sahibi olmama dusuncesine alistigim icin hic annelik hayallerim veya gudulerim olmadi. Simdi de cocugum oldugunu dusunmek bile panikletiyor beni, anne olabilecegimi dusunemiyorum.
Allah kizinizi size bagislasin.

Aglayasim geldi.
Esin vefat etti demek.
Cok uzuldum canim.
Basin sagolsun.
Allah kizinla senin bahtinizi acik etsin.

Oncelikle basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin.
Bu hikayenin sizin icin esinizin vefatina kadar guzel gelismesine sevindim, ancak bizim evlenme gibi bir durumumuz yok, evliligi gectim, maddi manevi bir cocuk sahibi olma imkanimiz yok.
Ben zaten anac bir insan degilim, muhtemelen kucuk yastan beri cocuk sahibi olmama dusuncesine alistigim icin hic annelik hayallerim veya gudulerim olmadi. Simdi de cocugum oldugunu dusunmek bile panikletiyor beni, anne olabilecegimi dusunemiyorum.
Allah kizinizi size bagislasin.

Ben de oyleydim.
Yani cocuklara nasil sevgi gosterilir onu bile bilmiyordum.
Ama icinde kipirdanmaya baslayinca o hisler yerlesiyor nasil oluyorsa.

Hakkinda hayirlisi olsun.

Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin inşallah

pekala bebeğin babasıyla evlenmeyide düşünebilirdi tabi baba adayı bekarsa..

Size ne hanimefendi , insanlar kiminle evlenip evlenmeyeceklerini, nasil yasayacaklarini size mi sorsunlar? Belki ciddi bir iliski degil, belki hanim evlenmeye hazir degil, belki adam degil, belki istemiyorlar.......size ne ?

Konu basligi rapora ne yazdirayim, hamileyim ne yapayim degil. Yani kimse size ne yapacagini sormamis.

Ayni cumlede bir de iftira sarkitivermissiniz, su konuyu 10 yil okusam aklima boyle bir sey yazmak gelmezdi. Iftira atacak bunu mu buldunuz, hemen o..u damgasi yapistirayim dediniz , ahlak bekciligi yetmedi sanirsam ?

Okypte konu sahibinin mesajını görüp bir an önce kapatsın konuyu... yoksa kadıncağızın konusu iyice farklı yönlere gidecek. Valla ben tutamayacağım kendimi.
İnsanlar sanıyor ki.... tövbe tövbe söylenmeyeceğimmm

Back
X