• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj Sonrası Adet Gecikmesi

asi_naz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
15
0
16
İstanbul
19.Temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum. Bugun 40.gün ve ben hala adet olmadım. Ama daha önceden de düzenli olarak adet olmuyordum. Yani 5 gün 1 hafta falan gecikirdi. Sürekli ileri giderdi. Herhangi bir ağrı gibi falanda sorunum yok. Acaba biraz daha beklemeli miyim, yoksa doktora mı gitmeliyim? Bu 40 günlük sürenin aşılması normal midir?

Canım öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın bende düşük nedeniyle kürtaj oldum 2 ay sonra adet olmaya başladım gayet normal bir durum ama içine sinmiyorsa, bir doktoruna danış istersen....

Ay Teşekkür ederim. Bende illaki 40 gün içinde olunması gerekiyor zannediyordum. Adetlerim zaten geç oluyordu benim. Bir iki hafta içinde olur o zaman. Çok Sağol.

19.Temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum. Bugun 40.gün ve ben hala adet olmadım. Ama daha önceden de düzenli olarak adet olmuyordum. Yani 5 gün 1 hafta falan gecikirdi. Sürekli ileri giderdi. Herhangi bir ağrı gibi falanda sorunum yok. Acaba biraz daha beklemeli miyim, yoksa doktora mı gitmeliyim? Bu 40 günlük sürenin aşılması normal midir?

geçmiş olsun....adetin normalde de bı hafta gecıkıyorsa bu normaldir benım duznelı olmasına ragmen kurtajdan sonra gecıkmıstı 1 hafta duzen bozuluyor tabı dogal olarak ama arkdaSIN dedıgı gıbı ıcıne sınmıyorsa gıt gorun doktora ..kafana takma derım yakındır

geçmiş olsun....adetin normalde de bı hafta gecıkıyorsa bu normaldir benım duznelı olmasına ragmen kurtajdan sonra gecıkmıstı 1 hafta duzen bozuluyor tabı dogal olarak ama arkdaSIN dedıgı gıbı ıcıne sınmıyorsa gıt gorun doktora ..kafana takma derım yakındır

bende 26. temmuzda kurtaj oldum hala hastalanmadım fakat adet düzensizliğimde vardı doktora gittim gebelik horman tahlili yaptı düşük çıktı hastalanmam için ilaç vermedi 1 ay sonra tekrar tedavine başla dedi ne yapayım kartım şişti patlayacak gibi

bende boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum ne yazık ki.. kürtajdan 35/40 gün sonra yeniden adet gördüm ama benim hep düzenliydi. gene de içine sinmiyorsa doktora gitmekte fayda var.

Merhaba.Bende 1 ağustosta kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ve 24 eylülde oldum ilk adetimi.Sanırım ilk adetin ne zaman olacağı pek belli olmuyo:)

bende 2.5 aylık bebeğimin kalbi durması nediyle kürtaj oldum.2 ayı geçti kürtaj olalım hala adet olamadım

Arkadaşlar öncelikle herkese çok geçmiş olsun bende temmuz ayında 11 haftalık bebeğimi kalp atışları durması sonucu kaybettim ve hemen kürtaj oldum tam 5 ay adetim olmadı defalarca aynı doktoruma gitmeme rağmen herhangi bir sonuç elde edemedim sürekli bana ilaç verdi bende sonunda bir prof.giderek detaylı bir muayne oldum ve rahim ağzında ve rahim içerisinde yapışmalar ve tıkanıklar olduğunu söyledi ve hemen operasyon olmam gerektiğini belirtti ve 1 ay önce operasyon geçirdim.Allaha çok şükür şuan adet oldum ve tedavim devam ediyor....böyle durumalarda bence hiç geçikmeden prof.yada ünv hastanesine gitmelisiniz.doktorum beni tam 5 ay oyaladı.

ben kürtaj olduktan 30 gün sonra ilk adetimi oldum çok kanamalı ve ağrılı geçti 1 hafta sürdü normalinde 28 günde bir olurdum ve senelerdir hiç gecikmedi şimdi kürtajdan sonra 2. adetimi olmadım 2 gün geçti ama adet belirtilerinin hiç biri yok gebelik belirtiside yok bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim çok endişeleniyorum

ben kürtaj olduktan 30 gün sonra ilk adetimi oldum çok kanamalı ve ağrılı geçti 1 hafta sürdü normalinde 28 günde bir olurdum ve senelerdir hiç gecikmedi şimdi kürtajdan sonra 2. adetimi olmadım 2 gün geçti ama adet belirtilerinin hiç biri yok gebelik belirtiside yok bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim çok endişeleniyorum.

merhaba arkadaşlar ben 21 ekimde boş gebelikten kurtaj oldum 36 gün oldu hala adet olmadım endişeliyorum benim olanlar beni aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler...

merhaba arkadaşlar ben 21 ekimde boş gebelikten kurtaj oldum 36 gün oldu hala adet olmadım endişeliyorum benim olanlar beni aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler...

kürtaj sonrası normal olabilir.

biraz daha bekleyin doktora gidin tekrar

normalde 28 gunde bir olurum hala olmadım inşallh olurum

kürtaj sonrası 40 günden önce adet olunmaz der doktorlar..yani 6 hafta kadar adet görülmez ..eğer bu zamandan önce adet olunursa anormalmiş..ben olmuştum kürtaj..... 30 gün sonra da adet..doktorum şaşırmıştı..

Son düzenleme:
kürtaj sonrası 40 günden önce adet olunmaz der doktorlar..yani 6 hafta kadar adet görülmez ..eğer bu zamandan önce adet olunursa anormalmiş..ben olmuştum kürtaj..... 30 gün sonra da adet..doktorum şaşırmıştı..

azda olsa kanamam oluyo adet kanaması, genetik test yaptırmıştım sonucum çıktı aspirin kullanmam gerekiyomuş hamile kalmadan 1 ay önce iğne kullanmamı gerekmediğini söyledi doktor bakalım kısmet hamile kalırsam kullanırım artık

Canım öncelikle geçmiş olsun benim ablamda kürtajdan sonra 2 aya yakın adet olmamıştı ama sen yinede bi doktora danış istersen

Kürtaj nasıl bişi ben de olucam pazartesi korkudan bayılcam :( Nolur bişile diyin

canım sanein adet döngüne göre normal olabilir çünkü bende kürtaj oldum düşük nedeniyle kürtajdan 28gün sonra adet oldum benim düzenim 28 günde oluyodu ama genede 45 gün sonrada adet olmazsan doktor gel demişti sen bi dr. git bence

Back
X