İki yil once kurtaj olmustum ayni sebepten.
Korunmadim hic adet olmadan hamile kaldim. Doktorum psikolojik olarak hazirsam korunmayabilecegimi, zaten rahim hazir olmadan hamilelik olusmayacagini soyledi. Ve dusuk yapma riskin hic dusuk yapmamis bi kadinla ayni dedi.
Suan oglum 20 aylik:))
İnsallah en hayirli zamanda sen de kucagina alirsin
Canım bende kürtaj olmuştum kürtajdan 20 gün sonra adet oldum. 2 ay korundum 3. ay hamile kaldım. Bence bir süre korunmak daha mantıklı çünkü hemen hamile kalanlarda düşük oranı çok yüksek. Korunduğum aylarda doktor vücut toparlansın diye demirdi falan filan ilaçlar verdi iştahım bir açıldı anlatamam o ara kilo aldım biraz dikkat et kilo alma zaten hamile kalınca alınıyor. Umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine.
Yok ya arayı açmayın tabi ki en fazla 3 ay korunun diyorlar zaten hayırlısı inşallahCnm ama istiyorsanız bebek arayı çok açmayın diyorlar.
Zaten rahim toparlanmadan hamile kalınmazmış.
Korunmadım kalmadımda bu ay
Olacak varsa 1 yılda korunsan oluyor
Bence
Yok ya arayı açmayın tabi ki en fazla 3 ay korunun diyorlar zaten hayırlısı inşallah
Olur tabi canım tablo olmasa da olur.sadece ilk sayfaya nickleri ve satları yazalım.istersen kürtaj tarihlerimizi falan da yazabilirsin.sen istediğin gibi yap kuzum.
Olur tabi canım tablo olmasa da olur.sadece ilk sayfaya nickleri ve satları yazalım.istersen kürtaj tarihlerimizi falan da yazabilirsin.sen istediğin gibi yap kuzum.
Bebeğim 9 haftalikken kalbi durmuştu kürtajdan 4 ay sonra yeniden hamile kaldım şu an bir buçuk aylık bi kızım var
Amin tüm çocuklarımızı bütün isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsinRabbim kızınızı size bagışlasın
merhaba bende 31 aralıkta kürtaj oldum,7+2 de bebeğimin kalp atışları durduğu için.ilk adetimi 1 şubatta oldum şimdi tekrardan başladık çalışmalara rabbim hepimize tekrardan nasip eder inşallah
merhaba bende 31 aralıkta kürtaj oldum,7+2 de bebeğimin kalp atışları durduğu için.ilk adetimi 1 şubatta oldum şimdi tekrardan başladık çalışmalara rabbim hepimize tekrardan nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?