Canım çok uğraşma sadece bir kaç bilgi olsun yeter.PC den yapmaya çalışcam tmm cnm yapınca görüşürüz.
Cnm normalde kaç günde bir adet görüyorsun ?
kızlar bencede takvim yapalım ben bilsem nasıl olduğunu yapcam ama bilmiyorum maalesefPC den yapmaya çalışcam tmm cnm yapınca görüşürüz.
Cnm normalde kaç günde bir adet görüyorsun ?
-Lidya- canım bizim sayfa bu mu?başka konuların da var ya karıştırdım.
Ben de merakla adetimi bekliyorum.
canım sen bu talihsiz olay öncesi kaç ayda hamile kalmıştın? Ben 29 yaşındayım ve 5 ay beklemiştim.
Anladım canım.ilk adetimi olayım da ondan sonra başlarım çalışmalara.senin bat ne zaman?Cnm sabah sabah şaşırmışım bu sayfa
Anladım canım.ilk adetimi olayım da ondan sonra başlarım çalışmalara.senin bat ne zaman?
-Lidya-
Canım nerelerdesin.konuşamadık kaç gündür.ben hala regl olmadım:/
Hayırlısıyla olsam da bat beklesem.
Benim döngüm 30 civarı sürüyor.seninki ne rahatmış. 20 gün göz açıp kapatana kadar geçer:)[/QUOTECnmm
Cnm burdayımm
kaç gün oldu senin kürtaj olalı ?
Dr lar 21 le 35 arasını normal kabul ediyorlar ya ondan diyorum.Oyy bitanem 30, da çok az gününü bilmeyenler var
Bugün 27 gün oldu.karnım falan çok şiş.şeffaf akıntı ve kasık batması olmuştu 10 gün kadar önce ben o günlerde yumurtladığımı düşündüm.belki hafta sonu falan gelir.
Bebişim kürtaj olmamıştı.zaten onun 17 hafta falan olması lazım Allah korusun bebeğinden vazgeçmeyi düşünürse bile doğum olur bence.kürtaj için büyük.Değerlendirdinizmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?