KÜRTAJ SONRASI BEBEK PLANLAYANLAR 2016

30 eylül de kürtaj oldum hala hamile kalamadim bir sorun mu var die düşünmeye başladım

kötü düşünme hemen canım.rahmin belki toplamamıştır kendini.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.hem kürtajdan sonra 6aya kadar zaman veriyorlar
Haklisin canım da herkes kürtaj sonrası daha çabuk olur diyordu burda da birçok örneği var bunları düşündükçe psikoloji alt ust oluyor. Rabbim in bileceği iş isyan etmiyorum ama düşünmeden de edemiyorum işte

doğru diyorsun,benim bu ay ilk denemem olmasına rağmen bende çok heyecanlıyım.bende öyle duydum ama nasip canım benim.bebeklerimizin bir doğum tarihi var ve o gün gelecekler inşallah.bak ben ilk bebeğimi 3 yıl bekledim inşallah rabbim aratmadan nasip etsin

Amin inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder isteyen herkese.

inşallah olmayızda bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız.önceden sadece hamile kalmayı düşünürdüm artık sağsalim kucağıma almak tek düşündüğüm

İnş cnm hayırlısı
Ozaman beklenmeyen adet tarihi :)

ada_aras

Cnm kader arkadaşımız sen nerdesin ?
İyiyim be kuzum ne yapayım.burayı takip edince çok kafaya takıyorum.ben de pek girmeyeyim diyorum ama düşünmeden de yapamıyorum tabi ki.listemiz nerede bu arada?? 29 ocakta kürtaj oldum.bat belli değil.bat takibi yapsak da hamile kalma heyecanını birlikte mi yaşasak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…