bat ne zaman canım benim 5mart bu hafta yumurtlama dönemim inşallah fazla beklemeden olurİnş cnm bizde başladık
bat ne zaman canım benim 5mart bu hafta yumurtlama dönemim inşallah fazla beklemeden olur
inşallah olmayızda bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız.önceden sadece hamile kalmayı düşünürdüm artık sağsalim kucağıma almak tek düşündüğüm10 mart gibi cnm benimde
kötü düşünme hemen canım.rahmin belki toplamamıştır kendini.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.hem kürtajdan sonra 6aya kadar zaman veriyorlar30 eylül de kürtaj oldum hala hamile kalamadim bir sorun mu var die düşünmeye başladım
Haklisin canım da herkes kürtaj sonrası daha çabuk olur diyordu burda da birçok örneği var bunları düşündükçe psikoloji alt ust oluyor. Rabbim in bileceği iş isyan etmiyorum ama düşünmeden de edemiyorum iştekötü düşünme hemen canım.rahmin belki toplamamıştır kendini.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.hem kürtajdan sonra 6aya kadar zaman veriyorlar
doğru diyorsun,benim bu ay ilk denemem olmasına rağmen bende çok heyecanlıyım.bende öyle duydum ama nasip canım benim.bebeklerimizin bir doğum tarihi var ve o gün gelecekler inşallah.bak ben ilk bebeğimi 3 yıl bekledim inşallah rabbim aratmadan nasip etsinHaklisin canım da herkes kürtaj sonrası daha çabuk olur diyordu burda da birçok örneği var bunları düşündükçe psikoloji alt ust oluyor. Rabbim in bileceği iş isyan etmiyorum ama düşünmeden de edemiyorum işte
Amin inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder isteyen herkese.doğru diyorsun,benim bu ay ilk denemem olmasına rağmen bende çok heyecanlıyım.bende öyle duydum ama nasip canım benim.bebeklerimizin bir doğum tarihi var ve o gün gelecekler inşallah.bak ben ilk bebeğimi 3 yıl bekledim inşallah rabbim aratmadan nasip etsin
inşallah olmayızda bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız.önceden sadece hamile kalmayı düşünürdüm artık sağsalim kucağıma almak tek düşündüğüm
inşallah senin ne zaman batınAmin inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder isteyen herkese.
kesinlikle:) inşallah olmaz da gelirler bebeklerimizİnş cnm hayırlısı
Ozaman beklenmeyen adet tarihi :)
30 eylül de kürtaj oldum hala hamile kalamadim bir sorun mu var die düşünmeye başladım
23 şubat bekliyoruz bakalım hayırlısıinşallah senin ne zaman batın
inşallah adet olmazsında gelir bebeğin canım bu sefer sağsalim kucağına alırsın23 şubat bekliyoruz bakalım hayırlısı
Amin inşallahÜzülme cnm inş doğru zamanı bekliyordur bebişin inş hepimiz birbirimize bu mutlu haberi veririz
Hayırlısı inşallah tek tek alırız bu güzel haberler iinşallah adet olmazsında gelir bebeğin canım bu sefer sağsalim kucağına alırsın
amin canım.ağzından bal damlıyor :)Hayırlısı inşallah tek tek alırız bu güzel haberler i
İyiyim be kuzum ne yapayım.burayı takip edince çok kafaya takıyorum.ben de pek girmeyeyim diyorum ama düşünmeden de yapamıyorum tabi ki.listemiz nerede bu arada?? 29 ocakta kürtaj oldum.bat belli değil.bat takibi yapsak da hamile kalma heyecanını birlikte mi yaşasak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?