- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi yediverenim
-
Bence doktoruna danis icerde yara felan olmus olabilirAnladım bence hsg ile ilgili değil genelde kurtajdan sonra adetin ortalarında işte Ne bilim 2 3 gün önceden alıntılar oluyo bunlar normal eğer seninkide öyleyse ama benim birde ayriyetten ilişki sonra kanamam oluyo yoğun şekilde
Peki neden kurtaj olmustun birde bebegin sağlıklı dünyaya geldimicanım önce şu ağrılarının geçmesi için tekrar tekrar git.
hemen hamile kalınabilir .yani ben 3 mart da kürtaj olup da 27 nisanda hamile kaldığımı öğrenmiştim .çok acele ettin diye kızmıştı doktorum ama insan kayıptan sonra hemen kalmak istiyor . inşallah sağlıkla gelir bebeğin .
Benimde 4 ay oldu canım nasip aslinda dusuğun bir bacagi icerdedir derler bizim o tarafta arada oluyo ama benimki iltihaplanmadan dolayı olmustuBenimde kurtajdan sonra gecmeyen ağrılarım var yaa sizin de oluyo mu.4 ay oldu ama gecmedi.hamile de kalamadim
Gittim doktoruma antibiyotik tedavisi uyguladı. Ama yine gidip kontrol etmekte fayda vardır inş bir an önce hepimiz hamis oluruz çok istiyorum ben 2 senelik evliyim ilk bir sene olmadı.2ay sonra hamile kaldım oda hüsran 3 aylik bir gebelik allah kimseye yaşatmasın çok zor bi durumBence doktoruna danis icerde yara felan olmus olabilir
10+3 de kanama ile düşük olmaya başladı. kalbi atmıyordu. doktor kurtaj dedi.Peki neden kurtaj olmustun birde bebegin sağlıklı dünyaya geldimi
tekrar kontrol ol . iltahap kötü tabi. bende de olmuştu bi dönem. ve ağrı oluyordu.Gittim doktoruma antibiyotik tedavisi uyguladı. Ama yine gidip kontrol etmekte fayda vardır inş bir an önce hepimiz hamis oluruz çok istiyorum ben 2 senelik evliyim ilk bir sene olmadı.2ay sonra hamile kaldım oda hüsran 3 aylik bir gebelik allah kimseye yaşatmasın çok zor bi durum
Bende 1.5 yildir evliyim ilk baslarda korunduk istememistik bebek düşündüğümüz ilk ay hamile kaldim bende oda kotu sonuclandi şimdi tekrar istiyorum ama aynı şeyleri yasamaktan korkuyorumGittim doktoruma antibiyotik tedavisi uyguladı. Ama yine gidip kontrol etmekte fayda vardır inş bir an önce hepimiz hamis oluruz çok istiyorum ben 2 senelik evliyim ilk bir sene olmadı.2ay sonra hamile kaldım oda hüsran 3 aylik bir gebelik allah kimseye yaşatmasın çok zor bi durum
İnşallah10+3 de kanama ile düşük olmaya başladı. kalbi atmıyordu. doktor kurtaj dedi.
o bebekte de ara kanamalar oldu. ama her ay düzenli az leke şeklinde.
erken hamile kalmama bağladı biraz doktor .hemen keşke kalmasaydın diye.
sağlıklı doğdu evet . şükür . darısı başına inşallah .
Hic psikolojini bozma kafana takma ağlama hic beklemedigin an hamile kalicaksin bak görO kadar çok kafa takıyorum ki şuan yazarken bile ağlıyorum 2 sene oldu ha hiç kalmadım değil bi hamilelik geçirdim ama gel bana sor benimle aynı sene içinde evlenenler şimdi ikinciye hamile gerçekten çok psikolojim bozuk
Merhaba bayanlar yaklaşık 4 ay önce 3 aylik bebeğim karnimda öldü. Ben kurtaj sonrasi hiç korunmadim tekrar istediğimiz için çabalıyorum allah nasip ederse ama bir türlü kalamadım. Ve son 2 aydır adetim 2 ila 3 gun erken geliyor ve son aylarda hep ilişkide ağrı sonrası kanamalar doktora gittim ıltihap olduğunu söyledi ve ilaç kullandım ama hala cinsel iliskide ağrım oluyor. Kürtaj sonrası hamilelik ne zaman olur bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba bayanlar yaklaşık 4 ay önce 3 aylik bebeğim karnimda öldü. Ben kurtaj sonrasi hiç korunmadim tekrar istediğimiz için çabalıyorum allah nasip ederse ama bir türlü kalamadım. Ve son 2 aydır adetim 2 ila 3 gun erken geliyor ve son aylarda hep ilişkide ağrı sonrası kanamalar doktora gittim ıltihap olduğunu söyledi ve ilaç kullandım ama hala cinsel iliskide ağrım oluyor. Kürtaj sonrası hamilelik ne zaman olur bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?