Kürtaj sonrası dertleşme

• Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Kürtaj olmadan önce birşeylere bakmıştı ama kafa doluluğuna açıp bakmadım bile ne diye geçiyor o değerler acaba

Çok teşekkür ederim dün kürtajımı oldum biraz ağrılarım var ama bu hafta içi gideceğim tıbbı genetiğe sonuçlar 3 ay sonra çıkıyormuş
Merhaba şu anda aynı durumdayız ben de genetiğe gideceğim, doktorunuz size kan testi yaptı mı pıhtılaşma için bana haptı ama yeterli olmadığını genetiğe gitmek gerektiğini iletti
Merhaba Kürtaj olmadan önce birşeylere bakmıştı ama kafa doluluğuna açıp bakmadım bile ne diye geçiyor o değerler acaba
anladım sordum doktoruma da yine de bakılması gerekiyor dedi .

Adı ne o tahlillerin

Merahbalar benimde sağlıklı bir oğlum var ondan sonra iki kere düşük yaptım ilk düşügümde korktum o yüzden ara verdim sonra oğlum kardeş istiyorum diyince kendimde hazırdım sonra hamile olduğunu ögrendim kesesi vardı bebeği de gördüler kalp atışı yok dediler 10 haftalıkta 28 ağustosta kürtaj oldum 2 yıl vardı ikisinin arasında sürede katsan hemende yapsan olmadı mı olmuyor galiba çok üzgünüm o günden beri hep buralarda umut arıyorum kendimce kendi mı böyle avutuyorum mesajları okudukça umutlanıyorum gerçi doktorum bir rahminde bir problem yok dedi olsaydı zaten hiç çocuk oluşmazdı 1 adet gördükten sonra hamile kalbilrsin istersen dedi kan pıhtılaşması olabilir dedi araştırma hastanesine gönderdi kürtaj şantajının 40 sonra git dedi çarşamba günü doluyor gıdecem yapacam testlerimi inşallah bir bulularda neden olduğunu bir daha anne olabilirim çocugumuda kardeşi olsun çok istiyor hep anne karnında bebek mi var kardeşim nerede bende melek oldu hastaydı doktora neden götürmedin diye konuşunca bende daha çok üzülüyorum oğlum içinde olsa tekrardan hamile kalmak istiyorum

Merhabalar öncelikle Allah oğlunuza uzun ömürler versin inşallah rahminizde problem olsaydı hiç gebelik oluşmazdı evet o yüzden umutsuzluğa kapılmayın. Pıhtılaşmaya yatkınlığınız varsa kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanırsınız bir sonraki hamileliğinizde bir problem olmaz. Bende test yapılmadı ama sulandırıcı ilaç kullanıyorum. Kürtajdan sonra korunmamıştım ben ama en doğrusu 1 regl geçirdikten sonra denemek direkt hamile kalırsanız rahminiz toparlanmadığı için sorun yaşarsınız. İnşallah tez zamanda güzel haberlerle gelin

İnşallah çok sağolun

Bence tıbbi genetik için pıhtılaşma var mı bunu araştırın ve tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına, ben şu anda ikinci defa aynı şekilde düşük yaşadım siz bunu yaşamazsınız tabiki ama aklınızda da soru işareti kalmaz endişeleriniz olmaz bu süreçler kolay değil hemen önlem almak en iyisi keşke birinci gebeliğimde kalp durması sonrası doktorum bana pıhtılaşma testi önerseydi en azından aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmazdım belki .

Al bende o kadar keşke ilk düşügümde bilseydim bu kan pıhtılaşması hastalığını bende ona göre ikinci düşügüm olmadan önlem alırdım böyle içimde korku kalmazdı hevesim kursagımda kaldı anne olacakken oğlum abi olacakken bebeğim ellerimden kayıp gitmesini izledim sadece

Benimde içimde kaldı açıkcası ama araştırıyorum çok nadir bir ihtimal pıhtılaşma sadece yüzde bir var ve genelde ilk düşük sebebi değil diyorlar ama ben her ihtimalin değerlendirilmesini istiyorum tabiki ikinci bi kayıp olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…