Merhaba Kürtaj olmadan önce birşeylere bakmıştı ama kafa doluluğuna açıp bakmadım bile ne diye geçiyor o değerler acabaMerhaba şu anda aynı durumdayız geçmiş olsun size de ,ben de genetiğe gideceğim, doktorunuz size kan testi yaptı mı pıhtılaşma için bana haptı ama yeterli olmadığını genetiğe gitmek gerektiğini iletti sonuçlarım normal çıktı
Merhaba şu anda aynı durumdayız ben de genetiğe gideceğim, doktorunuz size kan testi yaptı mı pıhtılaşma için bana haptı ama yeterli olmadığını genetiğe gitmek gerektiğini ilettiÇok teşekkür ederim dün kürtajımı oldum biraz ağrılarım var ama bu hafta içi gideceğim tıbbı genetiğe sonuçlar 3 ay sonra çıkıyormuş
anladım sordum doktoruma da yine de bakılması gerekiyor dedi .Merhaba Kürtaj olmadan önce birşeylere bakmıştı ama kafa doluluğuna açıp bakmadım bile ne diye geçiyor o değerler acaba
Adı ne o tahlillerinMerhaba şu anda aynı durumdayız ben de genetiğe gideceğim, doktorunuz size kan testi yaptı mı pıhtılaşma için bana haptı ama yeterli olmadığını genetiğe gitmek gerektiğini iletti
anladım sordum doktoruma da yine de bakılması gerekiyor dedi .
Merahbalar benimde sağlıklı bir oğlum var ondan sonra iki kere düşük yaptım ilk düşügümde korktum o yüzden ara verdim sonra oğlum kardeş istiyorum diyince kendimde hazırdım sonra hamile olduğunu ögrendim kesesi vardı bebeği de gördüler kalp atışı yok dediler 10 haftalıkta 28 ağustosta kürtaj oldum 2 yıl vardı ikisinin arasında sürede katsan hemende yapsan olmadı mı olmuyor galiba çok üzgünüm o günden beri hep buralarda umut arıyorum kendimce kendi mı böyle avutuyorum mesajları okudukça umutlanıyorum gerçi doktorum bir rahminde bir problem yok dedi olsaydı zaten hiç çocuk oluşmazdı 1 adet gördükten sonra hamile kalbilrsin istersen dedi kan pıhtılaşması olabilir dedi araştırma hastanesine gönderdi kürtaj şantajının 40 sonra git dedi çarşamba günü doluyor gıdecem yapacam testlerimi inşallah bir bulularda neden olduğunu bir daha anne olabilirim çocugumuda kardeşi olsun çok istiyor hep anne karnında bebek mi var kardeşim nerede bende melek oldu hastaydı doktora neden götürmedin diye konuşunca bende daha çok üzülüyorum oğlum içinde olsa tekrardan hamile kalmak istiyorumBaşın sağ olsun kaybın için üzgünümAralık ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu benimde sebebi araştırılmadı daha sonradan doktor ihmali vs olduğunu fark ettim. Çok yıpratıcı bir süreç kesinlikle ama herşeyden önce bir nebze stresten uzak kalmak gerekiyor. Kürtajdan sonra 3 adet gördüm daha sonra ise hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür şuan 29 haftalık ve çok sağlıklı. Kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın bir kere bunu yaşamış olmanız sağlıklı gebelik olmayacağı anlamına gelmiyor benimde 4 kimyasal 1 düşük var ama inanın oluyor. 1 adet mutlaka atlatın rahminizin toparlanması için sonra psikolojik olarak iyi hissediyorsanız denersiniz. Herkesin süresi farklı kimi kürtajdan 1 ay sonra kimi bir kaç ay sonra hamile kalıyor ama oluyor. Acısı 10 evlat sahibi olsakta unutulmaz ama melek oldu demekten başka çaremiz yok maalesef. Umarım hazır hissettiğinizde tez zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur
Fibrinojen ve d-dimer testleri yapıldı ama sanırım bu anlık bir sonuç verirmiş gebelik için incelenen farklı bir testmişAdı ne o tahlillerin
Anladım teşekkür ederim evet farklı testler var benim bildiğim kadarıylaFibrinojen ve d-dimer testleri yapıldı ama sanırım bu anlık bir sonuç verirmiş gebelik için incelenen farklı bir testmiş
Merhabalar öncelikle Allah oğlunuza uzun ömürler versin inşallahMerahbalar benimde sağlıklı bir oğlum var ondan sonra iki kere düşük yaptım ilk düşügümde korktum o yüzden ara verdim sonra oğlum kardeş istiyorum diyince kendimde hazırdım sonra hamile olduğunu ögrendim kesesi vardı bebeği de gördüler kalp atışı yok dediler 10 haftalıkta 28 ağustosta kürtaj oldum 2 yıl vardı ikisinin arasında sürede katsan hemende yapsan olmadı mı olmuyor galiba çok üzgünüm o günden beri hep buralarda umut arıyorum kendimce kendi mı böyle avutuyorum mesajları okudukça umutlanıyorum gerçi doktorum bir rahminde bir problem yok dedi olsaydı zaten hiç çocuk oluşmazdı 1 adet gördükten sonra hamile kalbilrsin istersen dedi kan pıhtılaşması olabilir dedi araştırma hastanesine gönderdi kürtaj şantajının 40 sonra git dedi çarşamba günü doluyor gıdecem yapacam testlerimi inşallah bir bulularda neden olduğunu bir daha anne olabilirim çocugumuda kardeşi olsun çok istiyor hep anne karnında bebek mi var kardeşim nerede bende melek oldu hastaydı doktora neden götürmedin diye konuşunca bende daha çok üzülüyorum oğlum içinde olsa tekrardan hamile kalmak istiyorum
İnşallah çok sağolunMerhabalar öncelikle Allah oğlunuza uzun ömürler versin inşallahrahminizde problem olsaydı hiç gebelik oluşmazdı evet o yüzden umutsuzluğa kapılmayın. Pıhtılaşmaya yatkınlığınız varsa kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanırsınız bir sonraki hamileliğinizde bir problem olmaz. Bende test yapılmadı ama sulandırıcı ilaç kullanıyorum. Kürtajdan sonra korunmamıştım ben ama en doğrusu 1 regl geçirdikten sonra denemek direkt hamile kalırsanız rahminiz toparlanmadığı için sorun yaşarsınız. İnşallah tez zamanda güzel haberlerle gelin
Bence tıbbi genetik için pıhtılaşma var mı bunu araştırın ve tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına, ben şu anda ikinci defa aynı şekilde düşük yaşadım siz bunu yaşamazsınız tabiki ama aklınızda da soru işareti kalmaz endişeleriniz olmaz bu süreçler kolay değil hemen önlem almak en iyisi keşke birinci gebeliğimde kalp durması sonrası doktorum bana pıhtılaşma testi önerseydi en azından aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmazdım belki .Merhaba kızlar geçen hafta bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim aynı gün kürtaj oldum. Sonrasında bi kaç gün kanamam oldu bugün çok azaldı. Araştırmaya gerek duymadı doktor ilk gebelik bilemedim bende gerekirmiydi tekrar yaşamak istemiyorum Zor bi süreçti atlatmaya çalışıyorum. Bir an önce tekrar gebelik istiyorum teselli olsun diye ama korkularım var tutarmı tutsada yine kalbi durur mu Yaşayan varmı beraber dertleşelim istedim
Al bende o kadar keşke ilk düşügümde bilseydim bu kan pıhtılaşması hastalığını bende ona göre ikinci düşügüm olmadan önlem alırdım böyle içimde korku kalmazdı hevesim kursagımda kaldı anne olacakken oğlum abi olacakken bebeğim ellerimden kayıp gitmesini izledim sadeceBence tıbbi genetik için pıhtılaşma var mı bunu araştırın ve tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına, ben şu anda ikinci defa aynı şekilde düşük yaşadım siz bunu yaşamazsınız tabiki ama aklınızda da soru işareti kalmaz endişeleriniz olmaz bu süreçler kolay değil hemen önlem almak en iyisi keşke birinci gebeliğimde kalp durması sonrası doktorum bana pıhtılaşma testi önerseydi en azından aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmazdım belki .
Bence tıbbi genetik için pıhtılaşma var mı bunu araştırın ve tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına, ben şu anda ikinci defa aynı şekilde düşük yaşadım siz bunu yaşamazsınız tabiki ama aklınızda da soru işareti kalmaz endişeleriniz olmaz bu süreçler kolay değil hemen önlem almak en iyisi keşke birinci gebeliğimde kalp durması sonrası doktorum bana pıhtılaşma testi önerseydi en azından aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmazdım belki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?