- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Öncelikle geçmiş olsun. Ilk adet sonrası tabi ki de planlaya bilirsin. Ama ilk adeti olmayı bekle bi operasyon gecirdin rahimin toplanmasina izin vermelisin, ki bir sonraki gebelik icin saglikli bir ortam olussun. Rabbim hayirlisini nasip etsinMerhaba hanımlar 10 gün önce bebeğimm kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum bebek 6 haftada kalmış.. Sorum şu dr ilk regl sonrası tekrar gebelik planı yapabilirsn dedi. Acaba hiç korunmasam mı? Ve de düşük sonrası gebelik daha kolay olur diyorlar doğru mu. Tekrarlamaz inşallah ondan da korkuyorum..
Bana da aynısını dediler rahim dinlenmeden gebe kaldım ikinci bebeğimi de kaybettim test vs yaptırdım hiç bi şey çıkmadı bana kalırsa bi altı ay korun altı ay çok diyorsan en az üç ay korunMerhaba hanımlar 10 gün önce bebeğimm kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum bebek 6 haftada kalmış.. Sorum şu dr ilk regl sonrası tekrar gebelik planı yapabilirsn dedi. Acaba hiç korunmasam mı? Ve de düşük sonrası gebelik daha kolay olur diyorlar doğru mu. Tekrarlamaz inşallah ondan da korkuyorum..
Tıbbi olarak erken dönemde olan kayıplarda 1 ay yeterli o nasip geç olsaydı da aynısı olurdu genetik testi yaptınız mı sonuç ne olduBana da aynısını dediler rahim dinlenmeden gebe kaldım ikinci bebeğimi de kaybettim test vs yaptırdım hiç bi şey çıkmadı bana kalırsa bi altı ay korun altı ay çok diyorsan en az üç ay korun
Sonra çocuğunuz oldu muBana doktor 3 ay korun demişti. Yani beklemek istemiyorsanız en az bi adet dönemi geçirin bence.
Evet kürtajdan 5 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendimSonra çocuğunuz oldu mu
Bana da dua edin çok üzülüyorum elimde değilEvet kürtajdan 5 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim
Seni çok iyi anlıyorum hissetiklerini duygularınıEvet kürtajdan 5 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olurEvet kürtajdan 5 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim
Tamam öyle yaparımBir eşinden ayrılmaya çalışıyosun, bir eşine eziyet ediyosun, bir hamile kalmaya çalışıyosun. Önce psikolojini bir toparlasan?
Kasımda kurtaj oldum boş gebelikten. 1 kere adet gordum ve tekrar hamile kaldim. Doktor 2 ay korunun demisti ama boyle nasip oldu.Merhaba hanımlar 10 gün önce bebeğimm kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum bebek 6 haftada kalmış.. Sorum şu dr ilk regl sonrası tekrar gebelik planı yapabilirsn dedi. Acaba hiç korunmasam mı? Ve de düşük sonrası gebelik daha kolay olur diyorlar doğru mu. Tekrarlamaz inşallah ondan da korkuyorum..
İnşallah her şey yolundadırKasımda kurtaj oldum boş gebelikten. 1 kere adet gordum ve tekrar hamile kaldim. Doktor 2 ay korunun demisti ama boyle nasip oldu.
Suan cok yeni 5 haftalik gibi. Pazartesi ilk muayenemiz var bakalm insallah saglkla ilerler herkesinki. Sizede rabbim en kisa zamanda saglkli gebelik nasip etsinİnşallah her şey yolundadır
İlk ay korundunuz mu pekiSuan cok yeni 5 haftalik gibi. Pazartesi ilk muayenemiz var bakalm insallah saglkla ilerler herkesinki. Sizede rabbim en kisa zamanda saglkli gebelik nasip etsin
Evt korunduk. Ikinci ayda illa olsun diye bi çabamizda olmadi aslnda. Cnku yasadigimiz ilk tecrube bos gebelikle sonlaninca pskolojik olarak etkilenmistik. Bi bosvermislik vardi ama allah tekrar nasip etti cok sukurİlk ay korundunuz mu peki
Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın size de bana daEvt korunduk. Ikinci ayda illa olsun diye bi çabamizda olmadi aslnda. Cnku yasadigimiz ilk tecrube bos gebelikle sonlaninca pskolojik olarak etkilenmistik. Bi bosvermislik vardi ama allah tekrar nasip etti cok sukur
Merhaba hanımlar 10 gün önce bebeğimm kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum bebek 6 haftada kalmış.. Sorum şu dr ilk regl sonrası tekrar gebelik planı yapabilirsn dedi. Acaba hiç korunmasam mı? Ve de düşük sonrası gebelik daha kolay olur diyorlar doğru mu. Tekrarlamaz inşallah ondan da korkuyorum..
Bir şey sormak istiyorum kürtajdan 10 gün geçti bugün yumurtlama testim pik çıktı normal miSizi çok iyi anlıyorum insan korkuyor ama aynı zamanda biran önce yola gireyim olsun istiyor. Bence en doğrusu bir adet dönemi beklemek olacaktır çünkü yeni bir bebiş için sağlıklı bir ortam olması daha iyi olacaktır
Bir şey sormak istiyorum kürtajdan 10 gün geçti bugün yumurtlama testim pik çıktı normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?