Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

eren sezen

♥eren&kayra♥
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
7.666
1
156
İstanbul
kızlar benim bugün kürtaj olalı 15.günüm çok kanamam olmadı leke oldu bugüne kadar 1-2 damla günlük ama hala geçmedi doktorum vakumla aldım sorun yok rahminde dedi ama çok uzun değilmi sıkıldım külodumda hergün leke görmekten sizin kaç gün sürmüştü kürtaj sonrası temizlenmeniz..bu arada benim 7 haftalık hamişim karnımda öldüğü için kürtaj oldum yeni çalışmalara başlayıp bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum:]]:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba bence iyi durumdasın ben 11 hftlıktı kürtaj olduğumda ve bugün tam bir hft oldu meleğimi kaybedeliği , hala inanılmaz kanamam devam ediyor

merhabalar arkadaslarimm.. bende ilk bebegimi 2.5 aylikken gelismedigi için kaybettim, kurtajdan sonra ise maalesef ki neredeyse 40 gun boyunca o soylediginiz sekilde lekelenme oldu.. hem bebegini kaybedip, hem de uzun sure bu lekelenmelere maurz kalmak çok can yakiciydi . ama çok sukur sonra 3 ay içinde tekrar hamilek kaldim ve bir kizim oldu. 2.5 yasinda :) simdi ise yine bir kiz bekliyorumm 5.5 aylik hamileyimm... umudunuzu sakin yitirmeyin çok çok geçmis olsun Allah,a emanet olun sevgilerimle...

benimde bebeğim 8+5 günlükken karnımda ölmüş.kürtajın olduğu gün adet olmuş gibi kanamam oldu.ertesi gün 2-3 damla oldu ve bir daha olmadı.şimdi ne zaman adet olacağım diye bekliyorum.

arkadasla bugun 8 gün oldu kürtaj olalaı benimde hala lekelerim devam ediyor benim sormak istediğim tekrar kontrole cagırmadı doktor gitmem gerekiyor mu?

arkadasla bugun 8 gün oldu kürtaj olalaı benimde hala lekelerim devam ediyor benim sormak istediğim tekrar kontrole cagırmadı doktor gitmem gerekiyor mu?

benimde 10 gün sürmüştü bende doktora gitmedim bu süre içinde 28 gün sonrada normal adetimi gördüm geçmiş olsun canım

benimde 10 gün sürmüştü bende doktora gitmedim bu süre içinde 28 gün sonrada normal adetimi gördüm geçmiş olsun canım
sağol canım.. bilginiz var mı acaba benim yolk sac vardı kese vardı ama bebek yoktu bu boş gebelik mi oluyor

arkadaşlar ben de geçen sene bu zamanlar da 6 haftalıkken kürtaj oldum kanamam çok az olmuştu sonraki 40 gün sonrası ise normal sdet döngüm başladı. sonrasında da pıhtılaşma problemim olduğu anlaşıldı. bu ay tekrardan başladık çalışmalara. inşallah benim de bi bebişim olacakk

sağol canım.. Bilginiz var mı acaba benim yolk sac vardı kese vardı ama bebek yoktu bu boş gebelik mi oluyor

slm hamra86 .......

Bende aynı senın gıbı yaşadım
salı günü 3aylık olucaktı ama kımset degılmış
bendede kese vardı ve bebek yoktu gelışmemış kesede.
Keseme 6haftalık görünüyordu kı 3aylıkdı hemen hemen dün kürtaj oldum ve benım doktorum boş gebelık dedı ve aslında hıc korkacak bır durum degılmış tekrardan hamıle kalabılrsın ........
Umarım en kısa zamanda yıne hamıle kalırız

arkadaşlar bende 5 nisanda kürtaj oldum malesef.bebeğim 10+4 günlüktü ve kalp atışları durmuştu.benim 15. güne kadar az az kanamam oldu.adet düzenim bozuldu sanırım.33. günde o kadar az kanamam olduki.sadece 2 gün ve çok ama çok az .çok endişeliyim şimdi yarın falana bi doktora mı gitsem yoksa beklesem mi biraz.rahim içi yapışıklıktan korkuyorum.umarım öyle değildir.sizin kürtajdan sonra ilk adetiniz ne kadar sürdü?lütfen yazın

canım benim kanamam kürtajın ertesi günü bitmişti.ve 35 gün sonra adetmimi olmuştum.dr.lar kürtajdan sonra en fazla 40 güne kadar adet olunmalı diyor.yoksa söktürücü ilaç veriyorlar.ilk 1-2 ay adet düzeni ve miktarı bozuluyor.çünkü hormanların dengesi bozulmuş oluyor.vücut tam hamilleliğe alışmışken bunun birden son bulması buna neden oluyor tabiki.bence 1 sonraki adetini bekle yine aynı olursa dr.a gidersin.yapışıklık belirtileri adetin eskiye göre kısa sürmesi ve miktarının azalması diye biliyorum.inşallah yapışıklık yoktur canım korkma.

inş canım...Allah bir daha yaşatmasın. benim doktorum bişey demedi senin doktorun tekar hamilekalmakiicin ne kadar süre verdi?

venüs benim leke halinde on gün sürdü ama daha ilk adetimi olmadım

Bende 7 haftalıkken bebbiğin-min karnımda ölmesi sonucu kürtaj oldum şubat ayında.Bende 40 gün içinde adet oldum.Kanamam ilk günler ço oldu sonra azaldı.Ondan sonra doktorum 2 adet dönemi bebek yok dedi ve ilk defa geçen ay çalışmalara başladık ama adet oldum.Sanırım vücut kendini ancak topluyormuş.ınllah bir daha yaşamayız.Çünkü çok zor günler bir türlü geçmek bilmiyor.

geçmiş olsun canım.Rabbim yine nasip eder inş. aslında söyle dğşğnmek lazım yaradan yarattığını en iyi bilendir belki bebeklerimiz yaşasaydı özürlü veya sağlıksız olacaklardı ki zaten düşen bebekler sağlıksız bebeklermiş ekseriyetle. peki bunu kaldırabilecekmiydik?
mevla görelim neyler neylerse güzel eyler....

inş canım...Allah bir daha yaşatmasın. benim doktorum bişey demedi senin doktorun tekar hamilekalmakiicin ne kadar süre verdi?

venüs benim leke halinde on gün sürdü ama daha ilk adetimi olmadım

ben bu cumartesi yani 8mayıs da kürtaj olmuştum ve kanamam bugün durdu gibi gözüküyor zaten az az oldu......... inşallah zamanında adet dönemimiz gelir.....
benim doktor demiştiki bu cok normal korkacak birşey yoktur cogu kişilerde oluyormuş böyle ve hamile kalmama diye birşey yok dedi tekrar kalırsın hamile dedi ve süre vermedi yani adetim olduktan sonra tekrar hamile kalma şansım var dedi ama ben yine 3ay felan beklerim diye düşünüyorum........

bende 7 haftalık bebeğimi kalp atışları oluşmadığı için kaybettim.kürtaj olalı 25 gün oldu.ama kanamam hala lekelenme şeklinde devam ediyo.doktora gittim kanama bir ay sürebilir.adet gördükten sonra da geçer dedi.hayırlısı bakalım.korkuyorum ama inşallah bi daha böyle şeyler yaşamam.ilk bebeğimdi çok üzüldüm

teşekkür ederim hamra86 iyi dileklerin için.gerçekten sadece yaşayanlar bilir bunun ne demek olduğunu.Doktor kalp atışlar yok dediğinde dünya başıma yıkılmıştı.Herkese geçmiş olsun.

sağolun kızlarr.en iyisi sizinde dediğiniz gibi 2. adeti beklemek.bakalım ne olacak?inş herşey yolunda gider.hepimiz sağlıklı ve hayırlı bebeklerimizi kucağımıza alırız.Allah a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…