- Konu Sahibi eren sezen
-
arkadasla bugun 8 gün oldu kürtaj olalaı benimde hala lekelerim devam ediyor benim sormak istediğim tekrar kontrole cagırmadı doktor gitmem gerekiyor mu?
sağol canım.. bilginiz var mı acaba benim yolk sac vardı kese vardı ama bebek yoktu bu boş gebelik mi oluyorbenimde 10 gün sürmüştü bende doktora gitmedim bu süre içinde 28 gün sonrada normal adetimi gördüm geçmiş olsun canım
sağol canım.. bilginiz var mı acaba benim yolk sac vardı kese vardı ama bebek yoktu bu boş gebelik mi oluyor
o konuda hiç bilgim yok tatlım
sağol canım.. Bilginiz var mı acaba benim yolk sac vardı kese vardı ama bebek yoktu bu boş gebelik mi oluyor
slm hamra86 .......
Bende aynı senın gıbı yaşadım
salı günü 3aylık olucaktı ama kımset degılmış
bendede kese vardı ve bebek yoktu gelışmemış kesede.
Keseme 6haftalık görünüyordu kı 3aylıkdı hemen hemen dün kürtaj oldum ve benım doktorum boş gebelık dedı ve aslında hıc korkacak bır durum degılmış tekrardan hamıle kalabılrsın ........
Umarım en kısa zamanda yıne hamıle kalırız
Bende 7 haftalıkken bebbiğin-min karnımda ölmesi sonucu kürtaj oldum şubat ayında.Bende 40 gün içinde adet oldum.Kanamam ilk günler ço oldu sonra azaldı.Ondan sonra doktorum 2 adet dönemi bebek yok dedi ve ilk defa geçen ay çalışmalara başladık ama adet oldum.Sanırım vücut kendini ancak topluyormuş.İnllah bir daha yaşamayız.Çünkü çok zor günler bir türlü geçmek bilmiyor.
inş canım...Allah bir daha yaşatmasın. benim doktorum bişey demedi senin doktorun tekar hamilekalmakiicin ne kadar süre verdi?
venüs benim leke halinde on gün sürdü ama daha ilk adetimi olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?