ailem derken,ben hamilelik sırasında cok üzüntü ile birlikte hamile kaldım sanırım.
Geceleri başımı yastıga koyunca rüyamda hep babam hep babamı görürdüm.gecen yıl ben evlendikten 3ay sonra annem babam geldi bize ve babam iki gün sonra kalp krizi gecirdi baya bir üzüntü yaşamıştık stand takıldı anjo yapıldı üstüne üstelik kalp pili takıldı.
Tam herşey yolunda gidiyordu aslında düzelmişti baya derken.bu sene başı tekrar rahatsızlandı.3ay gibi hastahanede yatmış allahım babamı bize bagışlasın.....korkuyorum babamı kaybetmekten.
Durumu iyice kötü imiş ben o kadar kötü oldugunu bilmiyordum türkiyede oldugum icin ve annem babam o sıra almanyadadı bana tam net olarak söylememişlerdi iyi diyordular hep bende inanıyordum cünkü babamla hep telefonla konuşuyordum sessini duyunca rahat ediyordum durum kötüye gidince telefon yasak felan diyordular.
Sonra ben hamile kalınca iyice birşey demediler ama ben inanmıyordum birşey vardı şühpelenmiştim.
Birgün yolda bir amcaya rasladım bana dediki ya baban hastahaneye yattmış iyi degilmiş durum dogrumu dedi...
Sonra ben öyle birşey yok dedim yani babamla telden konuşdugum icin hemen amca lafını degiştirdigini farkına vardım tam tersini söyledi bu sefer ...
Eve gelir gelmez ailemi aradım zorladım onları dogruyu söyleyin diye yine birşeyi yok dediler ama eşim sagolsun vizeye başvurdu beni ve herşeyi hal etti
cünkü oda bu durumdan dolayı memnun degildi .....
Aileme haber ettim ben geliyorum diye tamam dediler babam o sıra cıkmış hastahanede durumu daha iyidi....
Ve ben zaten gittigimde babamı görünce cok üzülmüştüm ....babam neşe dolu enerji dolu bir insan gezmeyi seven yemeyi seven bir insan ......cok farklı geldi bana bir anda cok ama cok zayıflamış teni ben beyaz hastahanede kala kala allahım hic kimseye göstermesin böyle birşeyi allahım hic kimseyi sevdiginden ayırmasın o an hale ne oldugunu bilmiyordum tahki annem bana alıştıra alıştıra söyledi.
Annem cok üzüntülü zorlu günler gecirdik baban ölümden döndü (bu lafı bile agıza almak istemiyorum cok zor: Baban kanser ) derken ben ne dedigini anlamış degildim o an cünkü anlamak istemiyor insan cok zor gercekten....
şimdi 6ay oldu toplam babam bu hastalıkla ugraşıyor......hale tedavi görüyor insan herşeye alışıyor alışmak zorunda kalıyor....
Ben o sıra hamile kaldıgımda sonra babamın durumunu ögrenince sevincim ile üzüntüm karıştı birbirine kendimi bir yandan suclu hiss ettim babam hasta ben ise hamile kaldım diyerekten kafama cok takmıştım ama allahım zaten dogru bulmamış zamanlamayı ve ben hamileligimi sonlandırmak zorunda kaldım.............
Kusura bakmayın kafanızı şişirmiş olabilrim ama paylaşmak istegi duydum bir an özür dilerim arkadaşlar.........