Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, merak edilen; Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV için yanıtladı.

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

Arkadaşlar kanama normalmiş galiba ben de 23 şubatta kalbi atmadığı için 6 haftalık kürtaj oldum. Şu an az az kanama oluyor, kuzenimin her kürtajında 10 gün kanaması olmuş. Resmen aynı şeyleri yaşamamak için hamile kalmak istemiyorum.

arkadasla bugun 8 gün oldu kürtaj olalaı benimde hala lekelerim devam ediyor benim sormak istediğim tekrar kontrole cagırmadı doktor gitmem gerekiyor mu?
Kesinlikle gitmn gerekyor çünkü bazen kürtajdan sonra rahim tam temizlenmeyeblyor parça falan kalablyor ayrıca tekrar bi hamilelik içn yumartalıkların ve rahmin sağlıklı olup olmadığına bakman şart çok geçmş olsn..

Merhaba, sperm hasar testi yaptirdinizmi, düşük nedeniniz neymiş, bir de tup bebek olunca zaten kaliteli sperm seçilmiyor mu

Aradan 9 yıl geçmiş. Ve şuan seninle aynı durumdayım ne yazık ki... 4 aylık evliyim düğünümün ertesi günü babamın sonuçları geödi ve o kötü hastalık...
Hayat bitti dedim saçlarımı yola yola kafamı duvara vura vura kahroldum.
Ona bir torun vermeliydim iln çocuğuyum çünkü. Hayata daha sıkı tutunsun diye ama kısmet olmadı..
Üzüntüden, düşünmekten, stresten 8 haftalık bdbeğimin kalbi durdu ve onu 10 gün önce kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…