Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

sanırım evet:)) bende de bi üşengeclik varki sorma kürtaj sonrası kansızlık olustu elim ayagım cekilyo resmen. Bi kere titreme krizi tuttu. onun icinde üzüm cekirdeği yemem lazım aldım ama kullanan kim...bu arada adresimi attım özelden sana.

kızlar benim eski açtığım konuyu görünce geçmişe döndümm ben 2 ay sonra hamiş kaldımm ve adetlerim hep düzenli oldu 29 günde 1 kürtajdan öncede böyleydi şimdi 5 aylık hamişimm tehlikeli dönemi atlattım ama benim içimdeki korku hala azalmadı doğana kadar böyle olucak sanırım sizde 2 adetten sonra başlayın çalışmalara

AYYY ÇOK SEVİNDİM YAA.DEMEK TEKRAR HAMİLESİN.BAK OLUYOMUŞ İŞTE.NASIL UMUTLANDIRDIN.ÇOK RAHATLADIM İNAN.ŞİMDİ BEN 2. ADETİMİ BEKLİYORUM.SONRADA KORUNMUCAM.DR 3 AY DEDİ AMA OLSUN.DAYANAMICAM.İNŞ BENİMDE DÜZENE GİRER VE BENDE HEMEN HAMİLE KALIRIM.yerimseniben

Canım peki senin kürtajdan sonraki ilk adetin ne zaman gelmişti.29 gün sonra mı? Benim 33. Günde geldi ve çok azdı.peki sen hatırlıyomusun miktarı nasıldı??az mı,çok mu?ben normalde 28-29 günde bir olurdum.

ben cok korkuyorum yeniden hamile kalmaya...korkularımı yenermiyim bilemiyorum. benim adet kanamam normal. hanımla kürtaj sonrası cok afedersiniz bir iki kere bende gaita simsiyah geldi sizde de oldu mu acaba? bu bi kanamanın belirtisi olabilirmiş:((

korkma inş bişey yoktur bendede öyle oldu ama cok sükür adet oldum darısı basına

evet yeniden hamiş kaldım aralık 5 te kürtaj oldum şubatta hamileydimm adetler düzednli olunca sorun olmuyoo bende burda kürtaj sonrası rahimde yapışıklık iltihap gibi çokk şeyler okudum ama şükür bende bu sorunlar olmadı sendede olmaz inş.. en kısa zamanda hamiş haberini alırızz
benim kürtaj sonrası 2 adetimde 29 günde 1 oldu hiç değişmedi evvelindede çok düzenliydi olucağım günü bilirdim hepp mikterı aynı adetim gibiydi değişmedii
korkma cnmm ilk düşükle ikinci hamileleğin alakası yokmuş onda düşük oldu diye yeniden kalınca böyle bişey olma riski yook

asicim bana doktorum sen korunmayı bırak rahmin ne zaman kendini hazır hissederse o zaman hamile kalıcaksın dedi sende korkma şu anda hamiş olucağını sanmıyorum ama olursanda vücudun buna hazır demektirr

canım yaaaa...çok sağol..hepimize tek tek yazmışsın birde..:) inan içimize su serptin.Rabbim yavrunu sağlıklıca kucağana almayı nasip etsin.inş bende hemen hamile olurumda unuturum bu günleri..benim adetim hep düzenliydi ama şimdi ilki 33. günde , 2.side evelki gün yani 25. günd e oldum.düzen gitti..ama olsun adet oldum ya , diye şükrediyorum.şu yapışıklık meselesi beni çok korkutuyodu.şimdi bu 2. adetim,dr 3 ay korun dedi ama ben bıraksam mıki????bekliyemiyorum.

ne olucak canımm yazarım ne zaman sorarsanızz bende aynı şeyleri yaşadım yapışıklık olunca adet çook gecikiyomuş bide normalden az sürüyomuşş sizde öyle bir sorun yok allah şükür ben 2 ay korundum doktorum sen korunmayı bırak zaten rahim kendini hazır ne zaman hissederse o zaman hamile kalıcaksın demişti hemen o ay kaldım bu hamileliğimde sorun olmadı ama hergün aspirin içtim halada gün aşırı içiyorum düşüğü engelliyomuş sizede vericektir doktorunuz hayırlısıyla hamiş kalın hemen kalırsınız ama ben inanıyorumm

zaten benim doktor hic korun felan demedi ........ sadece korkmamı söyledi ve tekrar hamile kalırsın dedi artık görücez 3.hazıranda 28.günüm doluyor bakalım adet ne zaman görücem az kaldı

:) sağol şekerim.iyi dileklerin için tekrar sağol.inş bir anca önce hamile kalırım.az önce okul çkışında çocuklara yıl sonu kıyafeti almak için lcw ya girmiştik.tam aşağı inerken o kadar güzel bir hamile tişörtü gördümki....bayıldım ve çok üzüldüm yine.hammile olsaydım onu o an orda alıverirdim.nolurrr bunu okuyanlar banada dua etsin bir an önce hamile kalayım ve sağlıklı bir yavrum doğsun.seninde inş herşey gönlünce olsun,bebeğini doya doya sevmek nasip olsun.

ama benim aklımı karıştıran bişey daha var.benim şu an 2. adetim ama az az.niye ki?herkes çok yoğun oldum yazmış.benim niye az ki??

sorma bende ne zaman bi hamile kıyafeti görsem icim acıyor. Bu yorumunu okuyunca ok duygulandım.Bu arada eren sezen yazdıkların icin cok tesekkkürler..

sorma ya bende doktor denince tüylerim ürperiyor. adetim normal adet gibiydi ne asırı yoğun nede az...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…