- 15 Ocak 2024
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
Beta sıfırlanmasını takip etmediniz mi? Normalde gebelik için rahim dinlendirmesi yaptiriyorlar. Geçmiş olsunKızlar nisan 15 de kürtaj oldum bebeğimi kaybettim doktorada hiç sormadim normalde 25 günde bir adet olan biriyim ben ne zaman adet olurum ? Aslına bakarsaniz şüpheleniyorum biraz 1 haftadır ara ara tiksinme mide bulanmasi var ve bugün beyazımsı akışkan yoğun uzuyan bir akıntım var goguslerimde şişti hafif sızlıyor ya adet olucam yada biseyler olmuş olabilir mi ?
1.5 hafta önce yaptım test 21 çıkmıştı pazartesi bir daha vereceğim bakalım sifirlanmis mı yada diyelim ki 21 üzerinde çıktı gebelik mı olmuş olurBeta sıfırlanmasını takip etmediniz mi? Normalde gebelik için rahim dinlendirmesi yaptiriyorlar. Geçmiş olsun
Ben kendim tecrübe edinmedim ama arkadaştan biliyorum. Değeri çok az artmıştı ama gebe değildi sonradan sıfırlandı HCG.1.5 hafta önce yaptım test 21 çıkmıştı pazartesi bir daha vereceğim bakalım sifirlanmis mı yada diyelim ki 21 üzerinde çıktı gebelik mı olmuş olur
Kızlar nisan 15 de kürtaj oldum bebeğimi kaybettim doktorada hiç sormadim normalde 25 günde bir adet olan biriyim ben ne zaman adet olurum ? Aslına bakarsaniz şüpheleniyorum biraz 1 haftadır ara ara tiksinme mide bulanmasi var ve bugün beyazımsı akışkan yoğun uzuyan bir akıntım var goguslerimde şişti hafif sızlıyor ya adet olucam yada biseyler olmuş olabilir mi ön
Öncelikle çok geçmiş olsunKızlar nisan 15 de kürtaj oldum bebeğimi kaybettim doktorada hiç sormadim normalde 25 günde bir adet olan biriyim ben ne zaman adet olurum ? Aslına bakarsaniz şüpheleniyorum biraz 1 haftadır ara ara tiksinme mide bulanmasi var ve bugün beyazımsı akışkan yoğun uzuyan bir akıntım var goguslerimde şişti hafif sızlıyor ya adet olucam yada biseyler olmuş olabilir mi ?
Kızlar nisan 15 de kürtaj oldum bebeğimi kaybettim doktorada hiç sormadim normalde 25 günde bir adet olan biriyim ben ne zaman adet olurum ? Aslına bakarsaniz şüpheleniyorum biraz 1 haftadır ara ara tiksinme mide bulanmasi var ve bugün beyazımsı akışkan yoğun uzuyan bir akıntım var goguslerimde şişti hafif sızlıyor ya adet olucam yada biseyler olmuş olabilir mi ?
Bunu ancak takip ederek öğrenebilirsiniz Ben de Kürtajdan sonra gebelikten şüphelendim Hatta bütün gebelik belirtilerini yaşadım hastaneye gidip baktırdığımda Beta Adet olmama rağmen sıfırlanmamıştı bir hafta arayla takip ettik düşüyor yani gebelik yok dedi ama bu 2 ay olmasına rağmen Beta hala bende sıfırlanmadı çok yavaş düşüyor benim Doktorum Kürtajdan sonra doğum kontrol hapı kullanmamı istedi ve gerçekten de en sağlıklısı korunmak bence çünkü Rahim kendini hemen toparlamıyor benim 2 ayım ama hala ağrılarım oluyor Zaman Zaman1.5 hafta önce yaptım test 21 çıkmıştı pazartesi bir daha vereceğim bakalım sifirlanmis mı yada diyelim ki 21 üzerinde çıktı gebelik mı olmuş olur
Çok geçmiş olsunKızlar nisan 15 de kürtaj oldum bebeğimi kaybettim doktorada hiç sormadim normalde 25 günde bir adet olan biriyim ben ne zaman adet olurum ? Aslına bakarsaniz şüpheleniyorum biraz 1 haftadır ara ara tiksinme mide bulanmasi var ve bugün beyazımsı akışkan yoğun uzuyan bir akıntım var goguslerimde şişti hafif sızlıyor ya adet olucam yada biseyler olmuş olabilir mi ?
bende sizin mesajı okuyana kadar gebelikten süpheleniyordum testlerim silik çıkıyor diye adetten sonra gerçekten beta düşmemiş olabilirmi? Ben kürtaj olalı 46 gün oldu 2. Adetimi bekliyorum neredeyseBunu ancak takip ederek öğrenebilirsiniz Ben de Kürtajdan sonra gebelikten şüphelendim Hatta bütün gebelik belirtilerini yaşadım hastaneye gidip baktırdığımda Beta Adet olmama rağmen sıfırlanmamıştı bir hafta arayla takip ettik düşüyor yani gebelik yok dedi ama bu 2 ay olmasına rağmen Beta hala bende sıfırlanmadı çok yavaş düşüyor benim Doktorum Kürtajdan sonra doğum kontrol hapı kullanmamı istedi ve gerçekten de en sağlıklısı korunmak bence çünkü Rahim kendini hemen toparlamıyor benim 2 ayım ama hala ağrılarım oluyor Zaman Zaman
Ben ilk adetimi olduktan sonra belirtilerim dvm edince evde test yaptım silik 2ci çizgi çıktı sonra doktorumu aradım gel kanda bakalım dedi beta 8 mi öyle çıkmıştı takip ettik 1 hafta sonra düşmüştü birazdaha 3.59 çıktı yani gebelik yok bunlar geçen hafta oldu 5 gün sonrada 2ci adet günüm bnmde yani bnm beta yavaş düştü ama tabiki herkesin farklı şüpheniz varsa en doğrusu kan tahlili yaptırmak Çünkü Doktorum Kürtajdan sonra hemen gebelik olabileceğini söylemiştibende sizin mesajı okuyana kadar gebelikten süpheleniyordum testlerim silik çıkıyor diye adetten sonra gerçekten beta düşmemiş olabilirmi? Ben kürtaj olalı 46 gün oldu 2. Adetimi bekliyorum neredeyse
Anladım teşekkür ederim normalde adet günümü beklemeyi düşünüyodum kan vermek için ama bugün gidicem sanırım bir huzursuz oldu içim son muayenede adet olmadan gitmiştim rahim temizlenmiş demişti ama şuan tereddüt ettim bende yanlış yazmışım bu arada 56 gün oldu kürtaj olalıBen ilk adetimi olduktan sonra belirtilerim dvm edince evde test yaptım silik 2ci çizgi çıktı sonra doktorumu aradım gel kanda bakalım dedi beta 8 mi öyle çıkmıştı takip ettik 1 hafta sonra düşmüştü birazdaha 3.59 çıktı yani gebelik yok bunlar geçen hafta oldu 5 gün sonrada 2ci adet günüm bnmde yani bnm beta yavaş düştü ama tabiki herkesin farklı şüpheniz varsa en doğrusu kan tahlili yaptırmak Çünkü Doktorum Kürtajdan sonra hemen gebelik olabileceğini söylemişti
Kızlar nisan 15 de kürtaj oldum bebeğimi kaybettim doktorada hiç sormadim normalde 25 günde bir adet olan biriyim ben ne zaman adet olurum ? Aslına bakarsaniz şüpheleniyorum biraz 1 haftadır ara ara tiksinme mide bulanmasi var ve bugün beyazımsı akışkan yoğun uzuyan bir akıntım var goguslerimde şişti hafif sızlıyor ya adet olucam yada biseyler olmuş olabilir mi ?
Peki sizin adetiniz nasıl oldu ilk ay bnm aynı gün geldi eski duzeninde ama ilk gün şiddetli ağrı oldu ve kanamam çok azdı normalde 5 6 gün dolu dolu kanamam olurdu Kendimi Bildim bileli adet ağrısı nedir bilmezdim kurtaj sonrasi ilk adetimde 2 3 gün kanamam oldu maalesef bu ay nasıl olur bilmiyorum ama korkuyorum açıkçası yapışıklık mi oldu diye yoksa Beta düşmediği için mi böyle az oldu Bilmiyorum doktor ilk ay normal böyle olması dedi ama bnmde bu yüzden İçim hiç rahat dglAnladım teşekkür ederim normalde adet günümü beklemeyi düşünüyodum kan vermek için ama bugün gidicem sanırım bir huzursuz oldu içim son muayenede adet olmadan gitmiştim rahim temizlenmiş demişti ama şuan tereddüt ettim bende yanlış yazmışım bu arada 56 gün oldu kürtaj olalı
Sunucunuz n3 cıktı benim mol gebelik öldüğü ic8n adet olduğum halde 10.27 dı iyimi kötümü bilmiyorumMerhaba 28 günde 1 adet olurum. Kürtaj sonrası 28. Gün adet oldum. Adet bitti ama beta hala 20. Neden düşmüyor acaba? Rahimde gayet temiz.
Benim 2 gün gecikmeli geldi adetim ama kanamam ve uzunluğu normal dönemlerimdeki gibiydi 10 gün sürdü ve evet biraz daha sancılıydı normal reglime göre. Kürtaj insanı hem bedenen hem ruhen çok yoruyor sizi çok iyi anlıyorum hep bi huzursuzluk kaldı bendede hiç bişey yolunda gitmicekmiş gibi yapışıklık için rahin filmi isteyebilirsiniz doktorunuzdan şikayetlerinizi anlatın zaten gerekli görürse yapıcaktırPeki sizin adetiniz nasıl oldu ilk ay bnm aynı gün geldi eski duzeninde ama ilk gün şiddetli ağrı oldu ve kanamam çok azdı normalde 5 6 gün dolu dolu kanamam olurdu Kendimi Bildim bileli adet ağrısı nedir bilmezdim kurtaj sonrasi ilk adetimde 2 3 gün kanamam oldu maalesef bu ay nasıl olur bilmiyorum ama korkuyorum açıkçası yapışıklık mi oldu diye yoksa Beta düşmediği için mi böyle az oldu Bilmiyorum doktor ilk ay normal böyle olması dedi ama bnmde bu yüzden İçim hiç rahat dgl
Benimde kürtaj olduktan sonra kaşık bölgemde ağrım yoktu yani kürtajtan sonra ilk zamanlar varrdi tabi sonrasında iyidi adet oldum erken adet oldum 24 gun sonra ağrılarım karın şişliğin geçmedi bir türlü geçmedi adetinde iyidi yani ne olduysa adetim bitti ağrılarım başladı karnım acayip şiştir inşallah kötü bir şey yoktur yaa sizin nasil geçti bide benim kürtajtan sonra kendime geldim çok rahatsızdım vücudum hastalıklı gibiydi zatende mol gebelik geçirdim inşallah sizinde bir şeyiniz yoktur burda tüm arkadaşlarıma Allah sağlıklı gebelik nasip etsin içinde benimde AminPeki sizin adetiniz nasıl oldu ilk ay bnm aynı gün geldi eski duzeninde ama ilk gün şiddetli ağrı oldu ve kanamam çok azdı normalde 5 6 gün dolu dolu kanamam olurdu Kendimi Bildim bileli adet ağrısı nedir bilmezdim kurtaj sonrasi ilk adetimde 2 3 gün kanamam oldu maalesef bu ay nasıl olur bilmiyorum ama korkuyorum açıkçası yapışıklık mi oldu diye yoksa Beta düşmediği için mi böyle az oldu Bilmiyorum doktor ilk ay normal böyle olması dedi ama bnmde bu yüzden İçim hiç rahat dgl
Benim 2 gün gecikmeli geldi adetim ama kanamam ve uzunluğu normal dönemlerimdeki gibiydi 10 gün sürdü ve evet biraz daha sancılıydı normal reglime göre. Kürtaj insanı hem bedenen hem ruhen çok yoruyor sizi çok iyi anlıyorum hep bi huzursuzluk kaldı bendede hiç bişey yolunda gitmicekmiş gibi yapışıklık için rahin filmi isteyebilirsiniz doktorunuzdanPeki sizin adetiniz nasıl oldu ilk ay bnm aynı gün geldi eski duzeninde ama ilk gün şiddetli ağrı oldu ve kanamam çok azdı normalde 5 6 gün dolu dolu kanamam olurdu Kendimi Bildim bileli adet ağrısı nedir bilmezdim kurtaj sonrasi ilk adetimde 2 3 gün kanamam oldu maalesef bu ay nasıl olur bilmiyorum ama korkuyorum açıkçası yapışıklık mi oldu diye yoksa Beta düşmediği için mi böyle az oldu Bilmiyorum doktor ilk ay normal böyle olması dedi ama bnmde bu yüzden İçim hiç rahat dgl
Benim kasık ve karın ağrılarım bitmişti 1 haftanın sonunda ama dediğiniz gibi o bitkinlik hastalık hali bayağı uzun sürdü bende 11 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim ve genetik araştırmadada sağlıklı kız cocugu oldugunu öğrendim inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur hayırlı evlatlar verir bizeBenimde kürtaj olduktan sonra kaşık bölgemde ağrım yoktu yani kürtajtan sonra ilk zamanlar varrdi tabi sonrasında iyidi adet oldum erken adet oldum 24 gun sonra ağrılarım karın şişliğin geçmedi bir türlü geçmedi adetinde iyidi yani ne olduysa adetim bitti ağrılarım başladı karnım acayip şiştir inşallah kötü bir şey yoktur yaa sizin nasil geçti bide benim kürtajtan sonra kendime geldim çok rahatsızdım vücudum hastalıklı gibiydi zatende mol gebelik geçirdim inşallah sizinde bir şeyiniz yoktur burda tüm arkadaşlarıma Allah sağlıklı gebelik nasip etsin içinde benimde Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?