Kızlar ben bır ay once kürtaj oldum boş gebelik nedeniyle aramızda bu durumu yasayan var bılıyorum tekrar ne zaman hamile kaldınız içinizdeki korkuyu nasıl yendınız tekrar hamile kalmak için ben tekrar hamile kalmak istiyorum ama su an bıraz daha beklıyorum hem ilk adetımı de gormek istiyorum
Merhaba bende 3,5 ay once ogrendim hamile oldugumu ama kese gelismedigi icin eylulde kurtaj oldum dr 3 ay korunma verdi ama ben ilk adetimi bekledikten sonra calismalara basladim ve yine hamileyim su an 7 haftalik bugun kalp atislarini duydum ama kesenin etrafinda biraz kanama varmis ilac iciyorum insallah saglikla kucagima alirim bence sende ilk adeti bekle
İyi akşamlar kızlar...
Bende boş gebelik nedeniyle 35 gün önce kürtaj oldum ama hala kanamam devam ediyor( sizde kanama kaç gün sürdü bu kadar uzun sürmesi normalmi acaba? kürtaj sonrası bende bikaç ay beklendiğini duymuştum... Doktora henüz kanamam devam ettiği için soramıyorumda ne kadar korunalım diye 10 gün sonra gene kontrol var...
İyi akşamlar kızlar...
Bende boş gebelik nedeniyle 35 gün önce kürtaj oldum ama hala kanamam devam ediyor( sizde kanama kaç gün sürdü bu kadar uzun sürmesi normalmi acaba? kürtaj sonrası bende bikaç ay beklendiğini duymuştum... Doktora henüz kanamam devam ettiği için soramıyorumda ne kadar korunalım diye 10 gün sonra gene kontrol var...
İyi akşamlar kızlar...
Selam kizlar. Bende bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum simdi testleri yaptiriyoruz. Forumda okudum kimi hemen hamile kalmis kimide beklemis. Doktorum bana 3 ay bekle dedi ama kararsizim.
O yontemle tam korunma olmayabiliyormus canim . Adetin 40 gunu gectiyse doktoruna danis derimBana da 3 ay dedı doktorum bu ayın 7sınde bır ay oldu ama hala adet olmadım 3 gın gecti kürtajdan sonra gecıkmesı normalmiş ama ben korundum zaten yanı bırsey kullanmadık ama gerı cekme yontemiyle herkesın korundugunu duydum zaten boyle korunurken hamile kalamam degılmı arkadaslar
O yontemle tam korunma olmayabiliyormus canim . Adetin 40 gunu gectiyse doktoruna danis derim
Benim patoloji hemen cikti sonucu . Doktorda muayene etmedi kurtaj yaptiktan sonra baktim icin temiz dedi tekrar gel falanda demedi. Birde sen genetik test falan yaptirdin mi?Bugun 35 gun oluyor canım test falan yapmıcam zaten varmı yokmu stresındede degılım hiç bir belirtı yok ne adet olacagıma nede hamilelik adına hakkımda hayırlısı artık bu ayın 23 de kontrolum var o zaman 45 gun oluyor doktor gerekenı yapar zaten pataloji de o zaman gelecek hayırlısıyla
Benim patoloji hemen cikti sonucu . Doktorda muayene etmedi kurtaj yaptiktan sonra baktim icin temiz dedi tekrar gel falanda demedi. Birde sen genetik test falan yaptirdin mi?
İyi akşamlar kızlar...
Merhaba elif, 2012 ocak ayinda bebegin kesesinin parcalanmasindan dolayi kurtaj oldum. Dr'um normal oldugunu, anne vucudunun saglikli oldunu gosterir bu duRum dedi bu tarz seyleri kafaniza takip canini sikmayin hersey yolunda oldugunu soylemisti. 1 ay bekledim ayni sene haziran ayinda hamile kaldim. Su an 9 aylim cok tatli bir kizim var. Hic uzme kendini hersey allahtan hayirlisi buymus demekki.ilk duydugumda cok uzulmustum fakat sonra dr. dedikleRiyle kendimi toparladim hep hayirlisi buymus demekki dedim.
kızlar size de bir sorayım hamileliğimi öğrendiğim ertesi gün yani 1 kasımda koyu lkelenmeler oldu sonra 7 kasımda kanamam başladı 4 gün sürdü bhcg 400 dü geç döllenme olduğu için haftasını bilemiorum ama doktor 3 haftalıktır demişti sonra değer 100 oldu sonrada 20 bugünlerde regl olucam ağrım var ben bu adetten sonra deneyelim diyorum doktor 3 ay korunun dedi enson hasta olunca gidicem tekrar ve korunmak istemiorum diycem sonuçta 3 haftalıktı ve düştü 3 ay çok geldi bana ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?