Kürtaj sonrası ne zaman hamile kaldınız

bende agustosta 7 haftalık düşük yaptım 2ay korundum 2 aydırda deniyorum ama olmuyor çok istiyorum olmasını ne zaman hamile kalaırım sizce

Korkma allahin izniyle bisey cikmaz genel olarak herkesinkini gonderiyorlar.Gecikme yasanmasi normal duzenin bozuluyo eger adet gormezsen bu ay dr. Ara mutlaka onemli cunku.

Korkma allahin izniyle bisey cikmaz genel olarak herkesinkini gonderiyorlar.Gecikme yasanmasi normal duzenin bozuluyo eger adet gormezsen bu ay dr. Ara mutlaka onemli cunku.

Sagol canım inş bakalım ya zaten bu ayın 23 de pataloji sonucu geliyor o zaman kontrolum var hayırlısı bakalım

allah korusun canım ,benmde kalbi durduğu için aldılar geçen cuma bebeğimi hiç ara vermek istemiyorum bende.

canım ,dikkat et kendine,

bu arada bende kürtaj oldum hiç beklemek sitem,yorum

beklemelisin bence canim ben hic olmadim ama tanidiklarim oldu bos gebelikti onlarinkide 6ay -1 sene beklediler

Ben kürtaj olalı 1 yıl olucak bebişimin kalp atışları yok die aldılar benden ama hala cesaret edemiyorum ya olmazsa diyorum kendi kendime şimdi rejim yapıyorum kilo vermem lazım ardından hemen çalışmalara başlıcam inş..

Mayısta hamile kaldım kalp atışı yok diye temmuz da kurtaj oldum
Kasım'da hamile kaldım hematomun büyümesi sonucu fetüsü öldürdü ocakta kürtaj oldum

iki kürtaj arası cok yakın oldu bu sebepten arada biraz olsun zaman bırakmanızı hem bedensel hem de psikolojik açıdan tavsıye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…